- 24 Eylül 2018
- 160
- 58
- 39
Doğum kilosu ve boyunu yazmıssınız zaten teşekkürler.Kizim Kasım ayında 96 97cm geldi zaten. 4yas aşısına goturdugumuzde hemşire ölçü. Kilosu da 13 kusurdu. Şuan Ocak ayına yeni girdik tam 97 geliyor. Kizim tam haftasında dogsaydi Aralık sonu Ocak başı doğması gerekiyordu. 45cm 2.400dogdu.
Bu söylediklerinizi biliyorum ve doğduğundan beri ne kadar doktora götürdüğmu tahmin edemezsiniz ama suanki durumu iyi cok şükür. Yasiti olan bir kuzeni ve arkadaşı var onlarla kıyaslıyoruz bir de surekli ve onlar erkek olduğu halde kizimdan çok uzun değiller şuan aynı duruyorlar nerdeyse.
Bir anne olarak durumun farkındayım inşallah daha da iyi olur yavrum ve sizinki de
Kilosu ve boyu zaten normal bebeklere çok yakınmış. Hatta boyu zaten yüzde 3 olarak doğmuş. Sizin anne baba boyları nasıl acaba genetik kısalık mı var ?
Yegenim 32+4 de doğdu ama 28 haftayla uyumluydu. Boyu 40 bile değildi sanırım. 3 p ye 2 yasında ulaştı. Bakalım beklemek baya zor. Benzer sıkıntıyı büyük oğlumda yaşamıstım şimdi de yeğenimde yaşıyoruz. Usandım makale okumaktan. Bir de bebeğim var inşallah onda bir sıkıntı çıkmaz.