Çocuğu Büyüme Hormonu Kullanan Var mı ?

Merhaba hanımlar benim de oğlum 9,5 yaşında boy 120 cm kilo 25 kemik yaşı 7 çıkıyor doktorumuz hormon eksikliğinden dolayı iğneye başlattı on gün önce omnitrop kullanmaya başladık yan etkileri olur mu diye korkuyordum ama burda yazılanlara baktım biraz rahatladım umarım faydasını görürüz hayırlısıyla

Hayırlı olsun tedaviniz. Bence kısa sürede alışır erken yatmaya. Zorlanırsa sabahları yarım saat erken kaldırın. Hep izlediği bi Çizgi film vs yüzünden yatmak istemezse bilemem tabi. Ona da başka çare bulmak lazım, tabletten daha erken saatte izletmek gibi vs çok sorun olacagını düşünmüyorum ama okul çağı oldugu için ödev sınav vs oldugunda nasıl olacak diye benim de şimdiden aklıma takılıyor.

Hayırlı olsun. Yan etki yapma riski az. Bizim 1 yılımız doldu yan etki yok şükür. Forumda yan etki olan pek görmedim.

bu aksam ilk igneyi yaptik çok zordu alışma sureci ne kadar sürdü sizde alışabilecek mi☹ süreç çok uzun nasıl olacak sanırım once benim psikolojimi düzeltmem lazım

Merhaba uzun zaman olmuş ama umarım görürsünüz, cevaplarsiniz , oğlum 11 yaşında büyüme hormonu düşük çıktı, haftaya endogrin bölümüne goturecem, testler kac gün sürdü, ve tedavi vs, aşamalarını yazabilir misiniz, birde kızınızın şimdiki durumu ne, teşekkürler

Merhabalar izmirde memnun olduğunuz bir cocuk endokrinoloji dr varmı ilkez gidicek yiğenim şimdiden tskler

Merhabalar.Benim kizimda 11 Yasinda boyu 1.27 ile igneye basladik 15 gun oldu baslayali.ebaslayali.en cok korktugum sey yan etkileri.bilhassa losemi yi okuyunca sok oldum diyebilirim.sonrasinda bacaklarinda cok hafif morluklar oldu.ignenin yapildigi yerlerde değil. Siz boyle birseyle karsilastiniz mi?

Merhabalar. Bizim kızımıza da 2 gündür bh iğnesi yapıyoruz. İlki hastanede bu akşam da 2. Yi biz yaptık. Titreşimli kalem olarak bahsediyoruZ. Ama çok tepki verdi bu akşam yarın akşam nasıl yapacağız hiç bilemiyorum. Aralık’ta 6 yaşında olacak. Şunu sormak istedim. İğneyi hep aynı kişi mi yaptı? Ben mi yapmalıyım? Halamız doktor onu mu çağırmalıyız? Çok mızmızlansan bir çocuk düşse ağlamaz ama sevmek için sıksan ağlar.

Merhaba İstanbul da olan arkadaslar,hangi hastane ve doktor da büyüme hormonu takibiniz yapiliyor? Ben de doktor arayisindayim.
Merhabalar biz Bağcılar araştırmadan rapor çıkarttık. Suna hanım ilgileniyor. Ayrıca Halkalı Acıbadem de Saygın Beye de gidiyoruz

Merhabalar daha önce de yazmıştım hatırlarsınız belki birinci test yapıldı düşük çıktı ikinci için 6 ay oldu nerdeyse hala sırayla aliyoruz diyorlar bu testler bu kadar mı zor sizlerinde süreç boyle

Merhaba sizin tedaviniz nasıl gidiyor acaba biz de 5,5 yaşındayız ve 103 cm ile başladık 3. Günümüz

Merhaba,inş görürsünüz msj, benim de oğlum 11 yaşında haftaya tekrar testlerimiz var, büyük ihtimal hormona baslatacaklar, fakat çok yan etkisi varmış, korkuyorum, konu hakkinda bilgi vermenizi rica ediyorum

Merhaba bu test icin bu kadar bekletilecek bir durum yok. İlk test yapıldıktan sonra hemen ikinci testi yapıyorlar ve cikan sonuç yine aynıysa hemen igne tedavisine başlıyorlar. Eger hala bekletiliyorsaniz ve baska bir hastane şansınız varsa beklemeyin.

başka hastaneye gitmeye karar verdik bizde test iptal olmuş artık o hastane yapmıyormuş bizede bunu söyleme zahmetinde bulunmamislar

3 yaşını doldurmadan başlamıyorlar. biraz uzun sürüyor. 2 buçuk yaşında teşhis konulmuştu fakat 3 yaşı beklettiler

Merhaba,
10 yaşındaki oğlum 6 yıldır büyüme hormonu kullanıyor.16 aylık kızımda da büyüme hormonu eksikliği var.Aynı sorunu yaşayan anneler varsa paylaşımda bulunmak isterim.
merhaba gecmis olsun öncelikle. oğlunuza ki sonuç şu anda nasil bizde iki yıldır kullanıyoruz uzama var cok şükür. ama oğlum cok zayıf.

merhaba gecmis olsun öncelikle. oğlunuza ki sonuç şu anda nasil bizde iki yıldır kullanıyoruz uzama var cok şükür. ama oğlum cok zayıf.
Slm ben de yazıyorum ama kimse cevaplamiyor, biz de sanırım hormona basliycaz, eylülde bir iğneli,bir de ilaçlı test yapılacak, test aşamalarını anlatabilir misiniz, bir de hormon ilaci yan etki yaptı mı, oğlum 11 yaşında, geçmiş olsun size de

Birinci testi biz yaptirdigimizda ilaç veriliyor yutuyor çocuk tabi gece on ikiden sonra bişey yemiyor aç olması gerekiyormuş kan alıyorlar dakka tutup yalnız yarim saat sonra bnmki baygın gibi sürekli uyukluyordu ilaç öyle yapıyormuş akşama doğru düzeldi sonra geçmiş olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…