Çocuğu Büyüme Hormonu Kullanan Var mı ?

siz büyüme hormonu kullaniyormusunuz peki? dediginiz ilacı bi sorayim dr ma teşekkür ederim.

6 yaşında bı çocuk için 19 kilo aslinda normal geĺdi bana

ben anlamadım cocugum 29 haftalık yazmışsınız ve boyuda 83 neresi kısa bu bebeğin anlamadm maşaAllah cook iyi

Hanımlar benim oğlum 10yaşında ve boyu 125 küçük oğlumda 16aylık boyu 70 cm normalde 90yakın olması sanırım dr küçükten yana cok az uzuyır dedi yavaş yavaş uzuyor dedi böyle giderse belki büyüme hormonuna başlarız dedi .ama büyükten yana daha kesin bşy demediler bende çok merak ediyorm acaba gerçekten çok zararlı olan yan etkileri varmı diye ilerde cinsellikle ilgili bir sıkıntı çekerlermi diğer hormanları bir sıkıntı görürmü etkilenirmi cok endişeleniuorm

Benim oğlum 3 yaşında 84 cm bencede çok iyi
29 haftalık bir bebek yani 7 aylık bile değilken 83 cm olabilir mi, hadi olsa bile bu başlığa niye yazsın ki. O çocuk 29 aylık, yazım hatası olmuş. Sonradan 3 yaşında oğlum 88 cm diye yazmış.

Herkese iyi aksamlar benim oglumda 7.yasina girdi boyu 116 cm kilosu 22 arkadaslarinin yaninda cok ufak kaliyor bende endekronoloji bolumune goturmek istiyorum.diger oglum 4 yasinde nerdeyse abisiyle ayni boyda kiloda onu geciyor:

Herkese iyi aksamlar benim oglumda 7.yasina girdi boyu 116 cm kilosu 22 arkadaslarinin yaninda cok ufak kaliyor bende endekronoloji bolumune goturmek istiyorum.diger oglum 4 yasinde nerdeyse abisiyle ayni boyda kiloda onu geciyor:
Üzülmeyin.. nerden başlarsanız o kâr. ama bi an evvel götürün. çocuklarımızın dr u olmamız gerekiyor genelde.

6 yaşında bı çocuk için 19 kilo aslinda normal geĺdi bana
boyuna gore iyi ama oyle iştahsız ki.. bu kadarı da zoraki.. yumurta yogurt peynir gb faydalı besinlerde gözü yok. ondan soruyorum. iştah açıcı ne yapılabilir diye. bunuda en cok burdaki arkadaşlardan öğrenebilirim.

Benim oğlum 6 yaşında 19 kg 0.5 uyguluyoruz. sizinki cok sanki.

Ben vitagil diye bir vitamin veriyorum hem bağışıklık hemde iştah acıcı tavsiye ederim

Benim oğlum 6 yaşında 19 kg 0.5 uyguluyoruz. sizinki cok sanki.
Ilaci kaleme taktıktan sonra kaç gün sürüyor öğrene bilirmiyim benimki tam on gün gidiyor ve her akşam merak ettim sizinkini

Insallah uzar yavrularimiz rabbim saglik sihat versin.bu hafta goturecegim insallah bende dr a.

Insallah uzar yavrularimiz rabbim saglik sihat versin.bu hafta goturecegim insallah bende dr a.
Amiin.. insallah. burda küçüklükten başlayıp cocuklari büyüyen anneler yazarlarsa cok mutlu oluruz. diger cocuklarla arayı kapatabiliyorlar mi?

Amiin.. insallah. burda küçüklükten başlayıp cocuklari büyüyen anneler yazarlarsa cok mutlu oluruz. diger cocuklarla arayı kapatabiliyorlar mi?
Aynen cnm paylasirlarsa iyi olur destek olalim

merhaba sizin dr kim acaba merak ettim. bizede teşhis erken konuldu fakat 3 yaşını beklettiler

Bugun okulda istiklal marsi vardi boy sirasi oldular benimkiyle aralairnda bir baş boy farki var.haftaya kesin goturucem universite hastanesine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…