siz büyüme hormonu kullaniyormusunuz peki? dediginiz ilacı bi sorayim dr ma teşekkür ederim.Kızım küçükken çocuk dr.u kilo alması için Nestle Resource takviye mama yazıp rapor çıkartmıştı. 3 aylık toptan alıyorduk eczaneden ama bir süre sonra içmeyi reddetti. O dönem bayaa araştırıp sipraktini keşfettim. Onunla çok güzel kilo aldı kızım. Alerji şurubu ama genelde dr.lar kilo alımı için veriyor. Sizlerde bir araştırın aklınıza yatarsa kullanın.
6 yaşında bı çocuk için 19 kilo aslinda normal geĺdi banaMerhaba benim oğlumda cok iştahsız.. cok üzülüyorum bu duruma. 6 yaşında oğlum 19 kg 0.5 kullanıyoruz. yemesi ile alakalı dr muz bisey söylemiyor. sizlerin dr ları bisey söylüyorsa paylaşırsanız sevinirim
ben anlamadım cocugum 29 haftalık yazmışsınız ve boyuda 83 neresi kısa bu bebeğin anlamadm maşaAllah cook iyiSlm krmkrm.benim coxugum umd 29haftalik suan..... pre.ature dogdu...anne karnindada hep 2yada 3hafta bacak boyu geriydi..ikiz esi..ikizinde cok sukur yok boyle sorun.ocakta tekrar gidicess ve karar verilcek endorine gdyoruz kuvezdeykende zaten doktoeuydu..bende cok merak edyroum cok pahali bir tedavimi devlet karsiluyormu karailiyorsa ne kadarini...oglumun boyu suan 83cm kilosu 10.kilo 300grm..sizin ay ve kilo boy ne durumda
29 aylık benceben anlamadım cocugum 29 haftalık yazmışsınız ve boyuda 83 neresi kısa bu bebeğin anlamadm maşaAllah cook iyi
Benim oğlum 3 yaşında 84 cm bencede çok iyiben anlamadım cocugum 29 haftalık yazmışsınız ve boyuda 83 neresi kısa bu bebeğin anlamadm maşaAllah cook iyi
29 haftalık bir bebek yani 7 aylık bile değilken 83 cm olabilir mi, hadi olsa bile bu başlığa niye yazsın ki. O çocuk 29 aylık, yazım hatası olmuş. Sonradan 3 yaşında oğlum 88 cm diye yazmış.Benim oğlum 3 yaşında 84 cm bencede çok iyi
Üzülmeyin.. nerden başlarsanız o kâr. ama bi an evvel götürün. çocuklarımızın dr u olmamız gerekiyor genelde.Herkese iyi aksamlar benim oglumda 7.yasina girdi boyu 116 cm kilosu 22 arkadaslarinin yaninda cok ufak kaliyor bende endekronoloji bolumune goturmek istiyorum.diger oglum 4 yasinde nerdeyse abisiyle ayni boyda kiloda onu geciyor:
boyuna gore iyi ama oyle iştahsız ki.. bu kadarı da zoraki.. yumurta yogurt peynir gb faydalı besinlerde gözü yok. ondan soruyorum. iştah açıcı ne yapılabilir diye. bunuda en cok burdaki arkadaşlardan öğrenebilirim.6 yaşında bı çocuk için 19 kilo aslinda normal geĺdi bana
Benim oğlum 6 yaşında 19 kg 0.5 uyguluyoruz. sizinki cok sanki.bu arada tedavimize 4,5 yaşında başladık şu an 7 yaşında ,ama kilo çok düşük 20 kiloyu halen göremedik. 19 kiloda takıldı, iştahsızlık hat safhadailacımızı altı gün şeklinde uyguluyoruz ve dozu 0,8 ben çok düşük olduğunu düşünüyorum. aynı kilolarda olan arkadaşlar kaç uyguluyorsunuz yazarsanız sevinirim
Ben vitagil diye bir vitamin veriyorum hem bağışıklık hemde iştah acıcı tavsiye ederimboyuna gore iyi ama oyle iştahsız ki.. bu kadarı da zoraki.. yumurta yogurt peynir gb faydalı besinlerde gözü yok. ondan soruyorum. iştah açıcı ne yapılabilir diye. bunuda en cok burdaki arkadaşlardan öğrenebilirim.
Ilaci kaleme taktıktan sonra kaç gün sürüyor öğrene bilirmiyim benimki tam on gün gidiyor ve her akşam merak ettim sizinkiniBenim oğlum 6 yaşında 19 kg 0.5 uyguluyoruz. sizinki cok sanki.
iki gun 4 veriyoruz 11 gün gidiyorIlaci kaleme taktıktan sonra kaç gün sürüyor öğrene bilirmiyim benimki tam on gün gidiyor ve her akşam merak ettim sizinkini
Amiin.. insallah. burda küçüklükten başlayıp cocuklari büyüyen anneler yazarlarsa cok mutlu oluruz. diger cocuklarla arayı kapatabiliyorlar mi?Insallah uzar yavrularimiz rabbim saglik sihat versin.bu hafta goturecegim insallah bende dr a.
Aynen cnm paylasirlarsa iyi olur destek olalimAmiin.. insallah. burda küçüklükten başlayıp cocuklari büyüyen anneler yazarlarsa cok mutlu oluruz. diger cocuklarla arayı kapatabiliyorlar mi?
merhaba sizin dr kim acaba merak ettim. bizede teşhis erken konuldu fakat 3 yaşını beklettilerMerhabalar.ben 12 aylikta kizima büyüme hormonu tedavisi görmeye başladik,6 aydir kullaniyoruz.cok şukur ilerleme oldugunu soyledi doktorumuz.şuanda 65cm 70 cm ye kadar ulaştik.ama kizim kilo almiyor.18.aylik ve hala 7 kg dayiz.diyetisyenin verdigi mamalarida yemiyor ne yapmam gerekir onuda bilmiyorum.ilaçlari buzdolabinda 2 _8 arasinda kalmasi soyledi hemşiremiz.elektrik kesildigi zaman neler yapiyorsunuz?tecrubeli annelerden bilgi edinmek isterim.