Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dersaneye gidiyor, ama dediğiniz gibi kızımda hiç o sınav endişesi yok, gayet rahat. Allah yardımcımız olsun. Hangi ildesin canım? Ben Antalya'dayım, çalışıyorum, muhasebeciyim 37 yaşındayım.Guzel bir baslik olmus ama bizden baska 8. Sınıf yok galiba benim oglum da 8. Sinıf.Onun sınav falan umrunda degil ama ben cok endiseliyim.Dersaneye gidiyor mu ozel ders var mi Biz dersaneye gidiyoruz ama ozel dersimiz yok simdilik
güzel olmuş bu başlık...benim kızımda 8.sınıf bu sene...az önce toplantıdan geldim...sağolsun öğretmenlerimiz 3 saat boyunca detaylı bir şekilde anlattılar yeni sınav sistemini...hepimizin hakkında hayırlısı olsun
İnşallah canım.kesinlikle çok zor işleri...Allah yardımcımız olsun...yeni sınav sistemini beğendim ama ben,biraz eksiği olsa da oturur diye düşünüyorum...iyi bir liseyi kazanırlar inşallah,Allah yavrularımızın önünü açık etsin...
Canım sonuçta bu sistemde de olsa, eski sistemde de okul not ortalaması ekleniyordu SBS puanına, o açıdan değişen biey yok ki, her iki durumda da aynı etkilenecek, ama tek sınava bağlı kalmamaları bence iyi gibi, umarım gerçekten de öyle olur.Yeni sistemi beğenmedim ben daha doğrusu işimize gelmedi:) Benim ergenin denemeleri hep yüksek proje performansları hep düşük olur. Dolayısıyla okul başarı ortalaması yüksek sayılmaz. Ha bir de bazı okullarda öğretmenler proje performans ders içi hep ortalama düşmesin diye yüksek veriyorlar ben de onlardan biriyim Ama benim oğlanın okulunda çocuk ne almışsa o. Bu da not ortalamasını düşürüyor. İlerde sistem rayına oturur belki ama işte deneme tahtası olmak hoş değil. Bu arada Ben Afyon'dayım. 36 yaşım.
SBS de de ekleniyordu evet ama bu kadar yüksek oranda değildi. Şimdi %30 bize çok geldi. Tabi yaşayıp göreceğiz bakalım ortak sınavlar nasıl olacak. Yanlış doğruyu götürmeden aynı puan aralığına yığılı bir sürü öğrenci olacak e ozamanda işte o %30 lar girecek devreye gibi geliyor bana. Tabi hayırlısı olsun. Ben tam burs olmasa da özel okulu burslu kazanmasını çok istiyorum ama onlarında neye göre alacağı bile belli değil henüz.Artık bir de devamsızlığa dikkat etmemiz gerekecek. Eşitlik halinde ona bakılacakmış (Sene sonu ortalamalarından sonra) Bize de matematik öğretmenimiz sıkı sıkı tembihledi. Kaçıracağı tek bir gün bir konu bile çok önemli ortak sınavlar için diye. Gerekirse öğle araları okul çıkışları kurs verecekmiş kuzulara.Öğretmenler de tutuşmuş durumda. İnşallah sene sonu burda güzel haberler veririz birbirimize inşallah hepimizin kuzuları çok iyi liselere yerleşirler:)
Arkadaşlar ben fen bilgisi eşim ise matematik öğretmeni olarak ortaokulda görev yapmaktayız. 5-6-7-8.sınıflar için özel ders veriyoruz.İstanbulun her semti için uygun fiyata özel ders verebiliriz.Özel mesaj ile veya Eşimin telefonunu vereyim ona ulaşın. 05548423837
Maalesef canım ben Antalya'dayım. Öğretmenlikten memnun musunuz peki canım, buraya gelmişken biraz açıklar mısın? Kızımı öğretmenliğe yönlendirmeli miyim, ya da siz öğrencilerinizi hangi mesleğe yönlendiriyosunuz? Yardımcı olursan sevinirim.
sınav günü geldi heyecanla bekliyoruz perşembe ve cumayı bir atlatsak büyük oğlumda daha çok heyecanlıydım bu sefer daha rahatım hayırlısı olur inşallah çocuklarımız için ....