UYGUN FİYATA
MATEMATİK-GEOMETRİ
ÖZEL DERS VERİLİR
(6,7,8. sınıf öğrencileri için)
MATEMATİĞİ, ÖĞRENEN HERKES YAPABİLİR!
Eğer dünyada bir insan bir şeyi başarabiliyorsa herkes başarabilir
W. Churchill
EN FAZLA 3 KİŞİ OLACAK ŞEKİLDE GRUP HALİNDE DE DERS VEREBİLİRİM.
Öncelikle bana göre özel ders vermek, 2 saat ders anlatıp parayı alıp çekip gitmek değildir. Öğrenci ve aile ile sıkı bir bağ kurmak, yeri geldiğinde öğrencinin dersindeki başarısızlığın sebeplerini araştırmak ve çözmede ona yardımcı olmaktır. Kendi kendine ders çalışmayı, kendi kendine öğrenmeyi öğretebilmektir. Hedefler koymayı, bu hedeflere inanmayı, planlı ve programlı olmayı öğretebilmektir. Öğrenciler için "Zor" demek "nasıl yapacağımı bilmiyorum" demektir. Nasıl yapacağını öğrendiklerinde zor zannettikleri konuların "çocuk oyuncağı" olduğunu anladıklarında, diğer "zor" zannettikleri şeylere de bakış açıları değişecektir.
Ders İşleme Yöntemim
İlk olarak eğer varsa öğrencinin konu eksiklerini kapatarak derse başlarım. Hemen arkasından önce ben, sonra birlikte bolca soru çözerek konuyu pekiştirmeye çalışırım. Bu sayede, öğrencinin pratik kazanmasına ek olarak, eksikliklerini de görmesine yardımcı olurum. Dersin sonunda, o gün işlenen derse yönelik ev ödevi veririm(test). Bir sonraki derste, bu ödevleri kontrol ederek öğrencinin hangi noktalarda takıldığını tespit ederim. Çözemediği soruları çözer ve aynı tarzda sorular sorarak öğrencimin konuyu tam anlamı ile anlamasını sağlarım.
Haftada 2 gün çalıştığım öğrencilerime ekstra olarak ÖĞRENCİ KOÇLUĞU tadında, sınav maratonunda onlara hangi dersin nasıl çalışması gerekildiği, başarılı bir sınav geçirmek için tüm tecrübelerimi paylaşmaktayım. Çünkü ben de liselere giriş sınavlarına girdim, geçen yıl fen lisesinden mezun oldum. Ders anlatma konusunda çok yetenekliyim.
Ayrıca sadece tanışmak için bile olsa çekinmeyin. Tanıştıktan sonra isterseniz ÜCRETSİZ küçük bir ders yapabiliriz. Eğer öğrenci ve siz hoşnut kalırsanız devam ederiz.
Ücret seanslık ücrettir. Bir seans, 10 dk ders arası ile konunun uzunluğuna göre 1 saat 45 dk ile 2 saat 15dk arasında sürmektedir.
BURCU ÖZTÜRK (ilgilenenler bana özel mesaj atabilirsiniz)