ya canım matematik ortaokulda çok önemli teogla hangi okula giderse gitsin, öğretmen sorunu pek çözülcek gibi görünmüyor, bence özel dersi düşün , çünkü matematik gibi dersler anne babanın anlatmasıyla olmuyor, ya da etüd merkezlerinde sadece matematiğe özel gruplar varsa onlara da bak derimTeşekkürler hemen bakayım.bu yıl sadece bilfen tüm dersleri aldım başka almadım. Test çözüyor,testte iyi aslında ama o yazılıda nasıl oldu bilmiyorum düşürdü.gidiyorum okula da sadece matematikten böyle.
İnanır mısın chess aynısı biliyor musun?ben de bakıyorum, bazen baktığımı fazla çaktırmamak için soruları çekip kardeşime atıyorum çözüp yolluyor.öğretmen sınıfta ergenliğin estiğini kızların çok duygusal erkeklerin biraz asileştiğini söylüyor.bizimki de öyle kafada bir müzik çalıyor sanki :) ama bu halini seviyorum biraz, kaliteli esprileri de oluyor :)
Bizimki denemede veya testte sorun çıkarmadı şimdilikte ama bu matematik işte.ne yaptı takmadı mı acaba.konuştun mu,okumadın mı ,yetişmedi mi dedim biraz çalışmadım dedi .beraber tekrar ettik halbuki.bizim mat öğrt geçen yılda bu yılda daha 10 soru sormadı.hep 20 ve üstü zor geldi desem geçen yılda böyle yaptı öğretmen, iyiydi notu o zaman.
Birde proje ödevi vereceklermiş.çok geç değil mi sizlerde var mı?
3. Yazılılar bitmek üzere.Bakalım not ortalamaları nasıl olacak. Ilk yazılıları hiç iyi değildi, şimdi toparlamaya çalışıyoruz .Sosyal ve İngilizce den ilk yazılıları 85 , ikinci 100. son yazılılar da 100 olmazsa not ortalamasını kötü etkileyecek.
Sizlerde durum nasıl.
Yok chess,6-7-8 notları eşit etkiliyor.bizimkinin 90 ın üstü karışık
6 ve 7 nin notları %20 etkilicekti dimi parkon
Yok chess,6-7-8 notları eşit etkiliyor.
Not ortalaması ciddi etki ediyor çünkü sınav kolay. Not ortalamasının bu üç senede 97 olması bile 4 sosyal , din veya İngilizce yanlışıyla başlamaları demek teoga. Yani 2 teogda ful yapan bir çocuk 97 ortalamayla 495,5 puan alırken not ortalaması 100 olan çocuk toplamda 4 adet İngilizce yanlışı yapsa puanı 496 oluyor.Not ortalaması çok çok önemli , o yüzden sıkı tutmak lazım.
6. sınıf ortalamısının % 10ya ben bu kadar olduğunu bilmiyordum, en önemli 8. sınıf sanıyordum, sağol canım,ben bunu bi yerde okudum ama yanlışmış demekki arıyım bulursam ekliyim
İyi tatiller hanımlar.
Bizimkinin karne iyi çok şükür ilgilenememe ve üstüne düşmemesine rağmen.sadece mat. ve ing.4 ingilizce öğretmenimizde çok üzüldü en güvendiği öğrencisiydi.
Büyük şokumuz müzik 2 düştü.çok üzüldüm.
Bu zorlamanın sebebini bilmiyorum.melodikayı güzel çalamıyor ve hırs yapmış öğretmenimiz.ders için istediği bütün ihtiyaçları götürür.her çocuk yetenekli olmak zorunda mıdır müziğin iyi düşmesi için.
Seçmeli ders olsa daha iyiydi asla seçmezdik.
Şimdi daha çok üzüldüm, bende 6.sınıfın notunun alındığını bilmiyordum.
Koleje vermeyi düşünmeye başladım babası desteklemiyor.denemeleri iyi 2.dönem toparlar diyor.
Kızlar zayıfı olan çok çocuk vardı.çok şaşırdım acaba cidden zormu 6.sınıf yoksa başarı düşük mü bilemedim.
Yaa nerden dediniz hanımlar teogu etkilediğini,bilmeden daha az üzgündüm :)
Keşke seçmeli olsaydı işte.öyle saçma şey mi olur canım, melodika çalsa ne çalmasa ne, zaten müzik yetenek işi, yeteneği olmayan şeye neden bu zorlama valla üzüldüm ben de, bence diğer velilerde aynı sorunu yaşıyorsa birleşip şikayet edin biz bu seçmeli dersi istemiyoruz falan deyin, eğer zorla bi ders seçtirildiye ne olursa olsun puanı 100 olmalı, 2 nedir Allahşına ya, valla öğretmeni çok art niyetli buldum ben
Keşke seçmeli olsaydı işte.
Yazılı yok ya,müzik dersi etkinliğinin birine 50 diğerine 55 vermiş sonuç 52.5
5.sınıfta Toplantıda 4 yıl boyunca bu hortumlu melodikayı kullanacağız demişti beynimde çınlıyor hâlâ, battık yani.
Evet canım zorunlu olanlarEmin misin canım ben müziği seçmeli biliyorum, eskiden zorunluyduda, valla zorunluysa daha da saçma.
Çok büyük adaletsizlik bu yapılan.Müzik dersinin 2 olması çok fena. Resmen çocukların hayatlarıyla oynanıyor.İyi tatiller hanımlar.
Bizimkinin karne iyi çok şükür ilgilenememe ve üstüne düşmemesine rağmen.sadece mat. ve ing.4 ingilizce öğretmenimizde çok üzüldü en güvendiği öğrencisiydi.
Büyük şokumuz müzik 2 düştü.çok üzüldüm.
Bu zorlamanın sebebini bilmiyorum.melodikayı güzel çalamıyor ve hırs yapmış öğretmenimiz.ders için istediği bütün ihtiyaçları götürür.her çocuk yetenekli olmak zorunda mıdır müziğin iyi düşmesi için.
Seçmeli ders olsa daha iyiydi asla seçmezdik.
Şimdi daha çok üzüldüm, bende 6.sınıfın notunun alındığını bilmiyordum.
Koleje vermeyi düşünmeye başladım babası desteklemiyor.denemeleri iyi 2.dönem toparlar diyor.
Kızlar zayıfı olan çok çocuk vardı.çok şaşırdım acaba cidden zormu 6.sınıf yoksa başarı düşük mü bilemedim.
Yaa nerden dediniz hanımlar teogu etkilediğini,bilmeden daha az üzgündüm :)
Sebebi beni çok sinirlendiriyor.herkes yetenekli olmak zorunda mı anlamıyorum.Çok büyük adaletsizlik bu yapılan.Müzik dersinin 2 olması çok fena. Resmen çocukların hayatlarıyla oynanıyor.
Bir tarafta böyle notlar veren okullar, bir taraftada 85 in altında ortalaması olmayan çocuklarla dolu okullar var.Hangi sivrizeka ile teog veya ygs de tüm bu okulları bir tutup not ortalamasını ekliyorlar hiç aklım almıyor.
Evet not ortalaması etki etmeli, öncedende etkilerdi. Ama önceden okulun ortalamasına bakılır öyle hesaplanırdı eklenecek puan.
Maddi yönden zoelanmayacaksanız iyi not veren bir özele alın bence çocuğunuzu. Hatta dershane dönüşüm okullarının tüm çocuklara 90 üstü not verdiğini okumuştum. Çocuğunuzun hakkının yenmesine göz yummayın
Bazı okullarda taktir almayan çocuk yok zaten.Sebebi beni çok sinirlendiriyor.herkes yetenekli olmak zorunda mı anlamıyorum.
Maddi yönden bir sıkıntımız yok çok şükür .kolej çok fazla ama benim semtim hatta ilçemde tek bir yerin kolejleri var yada bunlarla bağlantılı.oralara veremem ilerde sıkıntı çıkmasın.içime sinmiyor birde.
İkinci dönemde görüşmeye gideceğim.
Ortaklarımızın çocukları kolejde çarpım tablosundan bihaber takdirli.yine ücretli üniv. Ve yurt dışında yine ücretli dil öğrenip geliyorlar.kızıyorum ,ay abla boşver ne uğraşacağım devlette diyorlar.
Biz böyle yapmayalım hak yemeyelim dedikçe hakkımız yenecek.
Maşallah, daha ne olsun.ya canım çok önemli bişey değil de işte, ural fedarasyonun mat yarışması var ya geçen sene orda gümüş madalya aldıydı, ama her sene antalyada yapılıyorken bu sene rusya da yapıyorlarmış malum sebeblerden, rusya federasyonu düzenliyor ya
Maşallah, daha ne olsun.
Tebrikler
Acaba bu yarışma dada ek puan verirler mi?
Türkiye'yi temsil eden öğrencilere teogda ek puan veriyorlar. Bir araştır bence.
Bazı okullarda taktir almayan çocuk yok zaten.
Şaka gibi sistemimiz...