İlköğretim Yorum ve Soruları çocuğu 6. sınıfa gidenlerin paylaşım alanı

cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar .anafen tüm dersler sözün özünden de matematik türkçe ingilizce bir de kompozisyon kitabı sipariş verdim az önce internetten 2 hafta sonra yazılılar başlıyormuş da... MEB sitesinde Eba şifresi ile videolu ders anlatımı yazılı dökümanlar ,ayrıca destekleme kurslarındaki deneme sınavlarının takibi vb.konuların takibi yapılabilecek deniyor.Okuldan şifre alan varmı oğluma bir sor diyorum unutuyor sürekli

okuldan ne için şifre alıcaz canım, o konudan haberim yok sanırım

Bizim okul eba şifresini vermedi.Gerek yok dedi.Ders videolarını izlemek için şifre şartı koymasalardı keşke.

canım nasıl deneme oluyor sadece ilk konulardan mı, toplam kaç tane olcak, bizim toplam 3 taneymiş, az değil mi
Geçen yılki konular ve bu yıl yeni başladıkları konular varmış.Henüz bakmadım sorulara chess.
Bu deneme sadece Türkçe ,Matematik ve Fen derslerinden olmuş.25 er soru üzerinden.
3 deneme dışında derslerden denemeler yapılıyorsa az değil.Ama o kadarsa azmış cidden.
Bizim okulun en sevdiğim özelliği bu sınav işi.Bazı durumlardan çok rahatsız olsamda almıyorum .Her hafta çarşamba son iki ders sınav saatleri.Ya tüm derslerden deneme oluyorlar,yada paragraf,kitap...vs.

Geçen yılki konular ve bu yıl yeni başladıkları konular varmış.Henüz bakmadım sorulara chess.
Bu deneme sadece Türkçe ,Matematik ve Fen derslerinden olmuş.25 er soru üzerinden.
3 deneme dışında derslerden denemeler yapılıyorsa az değil.Ama o kadarsa azmış cidden.
Bizim okulun en sevdiğim özelliği bu sınav işi.Bazı durumlardan çok rahatsız olsamda almıyorum .Her hafta çarşamba son iki ders sınav saatleri.Ya tüm derslerden deneme oluyorlar,yada paragraf,kitap...vs.

derslerden deneme yok canım, tüm derslerden 3 sınav sadece, belki ikinci dönev sırf deneyim olsun diye özel okullarının burs sınavlarına yönlendiririm
bu seneki garipliklerden biride bu zaten geçen sene 6 sınavdı

derslerden deneme yok canım, tüm derslerden 3 sınav sadece, belki ikinci dönev sırf deneyim olsun diye özel okullarının burs sınavlarına yönlendiririm
bu seneki garipliklerden biride bu zaten geçen sene 6 sınavdı
Ben her yıl sokuyorum özel okul sınavlarının hepsine.
Onlar daha ciddi bir deneyim oluyor hem,sende sok mutlaka.

okuldan ne için şifre alıcaz canım, o konudan haberim yok sanırım
eba.gov.tr eğitim bilişim ağı zaten benim yazılı soru örneklerinden dökümanlarından faydalandığım bir site idi.Şimdi e-kurs modülü eklendi.öğrenci girişi için şifre istiyor.

ay canım bi dönem için 3 müş yani 6 toplam, kafa gidiyo bazen:confused::confused:

sözünün özünü 5g leri çok beğendim arkadaşlar yaptırdıkça mesela anefende yeni basım olmasına rağmen sıralama çocukların gittiklerine uygun değil türkçe konu sıralaması ama sözün özünde konu sıralaması birebir örtüşüyor, bi de barkot okutma yapmışlar düşünce çok güzel de çoğunlukla okumuyor, okuyunca yanlış çıkınca hangi soru yanlış göstermiyor

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,
Meb kazanım kavrama testlerini sayfasında yayınlamış.Bir göz atın.

bizim sınavlar bugün başlıyor iki hafta sürecek, cumada deneme var, bakalım napcak bizimki, hala bi okul ciddiyeti yok, aklı bi karış havada

Chees, evlatlarımıza Allah zihin açıklığı versin.
Artık ,ortalama puanının teogu etkileyeceğini ve bunun ne kadar önemli olduğunun ciddiyetine varmaları gerekiyor.

Chess yazılılarınız mı başladı,nasıl gidiyor?

başladı canım fen ve türkçeden oldular, iyi diyor benim ki ama hemen açıklamıyor bizim hocalar malesef bazısı taa karne zamanı giriyor notları, deneme sınavınıda ertelemişler, sizin nasıl gidiyor

başladı canım fen ve türkçeden oldular, iyi diyor benim ki ama hemen açıklamıyor bizim hocalar malesef bazısı taa karne zamanı giriyor notları, deneme sınavınıda ertelemişler, sizin nasıl gidiyor
Bizim yazılılar henüz başlamadı.Çarşamba günü İngilizce ve din denemesi olmuşlar.Her zamanki gibi dinden 2 yanlışı var:KK53:

Bizim yazılılar henüz başlamadı.Çarşamba günü İngilizce ve din denemesi olmuşlar.Her zamanki gibi dinden 2 yanlışı var:KK53:

sözün özü 5g soru bankasını tavsiye ederim canım, sitesinden sipariş ettim ben bir günde geldi, bence çocukların sorunu o jargona hakim olmamaktan kaynaklanıyor, ve bence en iyi din kitabı ders kitabı ben güvender konu anlatımından çalıştırdım ama çok eksikler var, bi dahakine kitabını getir çalış diyeceğim

sözün özü 5g soru bankasını tavsiye ederim canım, sitesinden sipariş ettim ben bir günde geldi, bence çocukların sorunu o jargona hakim olmamaktan kaynaklanıyor, ve bence en iyi din kitabı ders kitabı ben güvender konu anlatımından çalıştırdım ama çok eksikler var, bi dahakine kitabını getir çalış diyeceğim
Sağol chess,bakıcam o kitaba,yazılıya var daha sanıyorum,iyi çalışması lazım.Geçen yıl din dersi ve seçmeli Kuran dersini önemsemediğimiz için ortalaması düştü.Bu yıl seçmeli dersini değiştirdik o yüzden.

X