Bizim okullarda niyeyse katılmadılar hiç.teşekkür ederim canım, yok canım araştırdık vermiyorlarmış, olimpiyat kapsamında değilmiş, bizim okulda söyledik ama tubitak mat olimpiyatlarına falan katılmıyor biraz mualifizde okulcak,ondan mı acep diyorum bilemiyorum
finlandiyadan bizi araştırmaya gelceklermiş nasıl tüm öğrencilerin yarısı taktir alır, ne kadanda başarılı bir ülke diye
Bizim okullarda niyeyse katılmadılar hiç.
Öğretmenler yorulmak istemiyor diye düşünüyorum ben. Onun içinde hazırlık gerek malum.Bizimkilere sadece teog da başarı yetiyor galiba.
Teogda ek puan çok önemli.Okul punlarının ortalamsından kaybedilen puanlar için daha da önem arz ediyor.ya işte canım onda derece alırsa teogta ek puan alıyomuş ya sırf o sebeble istiyorum ben, haklısın tabii bu benim bahsettiğim yarışmada da hazırlık etkinlik vs hiç yoktu, tamamen çocuklar mevcut bilgileriyle girdi. İddiamız yok diyorlar bir de, ee o zaman niye yarışmaya giriyorsun
Teogda ek puan çok önemli.Okul punlarının ortalamsından kaybedilen puanlar için daha da önem arz ediyor.
Tübitağın hazırladığı olimpiyat sınavlarından elde edilen madalyalar için geçerli.
Okul birincisi olanlara ek puan var mı, biliyor musunuz?
Yok malesef. Sadece Tübitak ya madalya alanlara ek puan var.Teogda ek puan çok önemli.Okul punlarının ortalamsından kaybedilen puanlar için daha da önem arz ediyor.
Tübitağın hazırladığı olimpiyat sınavlarından elde edilen madalyalar için geçerli.
Okul birincisi olanlara ek puan var mı, biliyor musunuz?
Biz sıkmasak bile belli.bi yerden sonra ister istemez sıkılıyorlar okul tarafındanMerhaba,benim de kizim 6. Sınıfta.Ödevleri fazla oluyor genelde, sıkmak istemiyorum ama ufaktan başladık.Firsat buldukça test çözüyor 40-50-60 ne kadar olursa... Bilfen, editör, Tonguç,kaynaklarindan bir kaçı.