İlköğretim Yorum ve Soruları çocuğu 6. sınıfa gidenlerin paylaşım alanı

Bizim okullarda niyeyse katılmadılar hiç.
Öğretmenler yorulmak istemiyor diye düşünüyorum ben. Onun içinde hazırlık gerek malum.Bizimkilere sadece teog da başarı yetiyor galiba.

Bizim okullarda niyeyse katılmadılar hiç.
Öğretmenler yorulmak istemiyor diye düşünüyorum ben. Onun içinde hazırlık gerek malum.Bizimkilere sadece teog da başarı yetiyor galiba.

ya işte canım onda derece alırsa teogta ek puan alıyomuş ya sırf o sebeble istiyorum ben, haklısın tabii bu benim bahsettiğim yarışmada da hazırlık etkinlik vs hiç yoktu, tamamen çocuklar mevcut bilgileriyle girdi. İddiamız yok diyorlar bir de, ee o zaman niye yarışmaya giriyorsun

Kızlar, şu Filandiya espirisine güleyim derken, yanlış yere gülmeyi yapıştırmışım.

Teogda ek puan çok önemli.Okul punlarının ortalamsından kaybedilen puanlar için daha da önem arz ediyor.
Tübitağın hazırladığı olimpiyat sınavlarından elde edilen madalyalar için geçerli.
Okul birincisi olanlara ek puan var mı, biliyor musunuz?

valla bilmiyorum ki canım belki parkon biliyordur

Yok malesef. Sadece Tübitak ya madalya alanlara ek puan var.

Hanımlar hu huu
Nasılsınız nasıl gidiyor okul? Bu dönem hiç yazan olmamış.

Bizim iyi gibi şimdilik ama müziği hâlâ sevmiyor.Öğretmen mecbur yapacak müfredatta diyor.Sırf bu yüzden ve mat.öğrt. yüzünden okulu değişmek istiyorum .geri bakınca diğerlerine e onlarda cemaat okulu

Performans ödevleri var.İlk defa ödevlerine yardım etmek istemiyorum.5 dersten ödevi var ya.

Pi günü etkinliği için birşeyler yapacak mısınız?Birşeyler düşünüyorduk yanına da butik kurabiye yapacaktım üstünde pi sayısı olan.Öğretmeni sormuş, benimki de işte fon kartonuyla birşey ,birde kurabiye yapacak annem deyince öğretmen kurabiye falan getirmeyin bulaşık çıkıyor demiş
Yapmayabilirim.

Arkadaşlar.Oğlumun matematik proje ödevi var.evimi halıfleks döşüyorum.konu hakkında bilgisi olan varmı

Bu yıl biz de 6. Sınıf olduk.buradan paylaşalım konuları dersleri vs.
Hayırlı uğurlu olsun çocuklarımız için

Biz de 6. sınıf olduk bu sene. Bir de yeni okul. Okul değiştirdik. Şimdilik uyum arkadaş edinme gibi sorunlar yaşıyor.

Sitede neden hep dertler konuşuluyor...vallaha 6.sinifa gidenlerin paylaşım konusunu zor buldum ara ara..neyse...konuya can gelsin mi nasil gidiyor..zaman cabuk geçiyor bir bakacağız fen liselerine hazırlanıyorlar ama son sınıfa sıkıştırmamak icin ne yapıyorsunuz nasil çalışıyorsunuz...kaynak isimleri paylaşsak sıkıntı olur mu? Onerileriniz vs

Merhaba,benim de kizim 6. Sınıfta.Ödevleri fazla oluyor genelde, sıkmak istemiyorum ama ufaktan başladık.Firsat buldukça test çözüyor 40-50-60 ne kadar olursa... Bilfen, editör, Tonguç,kaynaklarindan bir kaçı.

Biz sıkmasak bile belli.bi yerden sonra ister istemez sıkılıyorlar okul tarafından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…