İspanyolca, dünyada en çok konuşulan 2.dil.Çinceyi bile geride bıraktı.Ögrenilmesi de kolay diyorlar.yok canım malesef, bizimkiler de ikinci dil olarak ispanyolca görüyor
Bu yersiz tatiller, ögrencilerde motivasyon eksikliği ve okuldan soğumaya sebep oluyor.
Bizim ki verimli geçti.Sınavlarının yarısını olmuşlardı.İleriki sınavlara çalışıldı.Bol test.Özellikle Türkçeden paragraf soruları,deyimler ağırlıklı test çözüldü.
Hedef belirlemeleri şart.Başarı asla tesadüf değil.Düzenli ve verimli çalışmaları gerek.
Deneme oldular,Okulistik 1.deneme sınavı.Sonuçlar yakında açıklanır.Güzel geçmiş.Fakat bizim paragraf metinlerine ağırlık vermemiz gerekiyor.Ciddi güzel sorular çıkıyor.Şıklar elense de 2 şık kalıyor.Ama bu 2 şık birbirine o kadar çok benziyo ki ayırmak doğru cevabı bulmak zor oluyor.
Matematik fen gibi derslerden hiç yanlışı çıkmazken Türkçeden bir iki yanlış çıkarır.
Çok sağol ,chess.geçen sene parkoncum paragraf çözme taktikleri diye bi kiatp önermişti sadık ugun yayınlarının, ben de o zaman almıştım ama daha başlatmadım, paragraf konusuna gelince başlatayım diyorum, sen de bir bak isterden bu kitaba..
bu arada parkon, inşallah geri gelirsin, sensiz eğitim topiği olmaz
Allah,zihin açıklığı versin.Başarılar diliyorum.Bu konuyu açtığımda 6. Sınıf olan. İkizlerim 4 gün sonra teoga girecek.
Bu konuyu açtığımda 6. Sınıf olan. İkizlerim 4 gün sonra teoga girecek.
Geldim chess , neler yapıyorsunuz?
Geldim chess , neler yapıyorsunuz?
Bugün Veli toplantımız vardı , canım sıkıldı. Sosyal ve İngilizce notları iyi değil. Siz neler yapıyorsunuz?
Merhaba,Merhaba hanımlar.nasılsınız dersler nasıl?
Biz bu yıl ergenliğin biraz baş göstermesiyle hafif gevşeklik hafif duygusal gelgitler yaşıyoruz.geçen yılki dersleri çok şükür iyi yazılılar ortalama üstünde.sadece matematikten düşüşte.geçen yılki öğretmeni giriyor yineek ders aldırma düşüncem var ama hâlâ kararsızım.
Merhaba hanımlar.nasılsınız dersler nasıl?
Biz bu yıl ergenliğin biraz baş göstermesiyle hafif gevşeklik hafif duygusal gelgitler yaşıyoruz.geçen yılki dersleri çok şükür iyi yazılılar ortalama üstünde.sadece matematikten düşüşte.geçen yılki öğretmeni giriyor yineek ders aldırma düşüncem var ama hâlâ kararsızım.
Teşekkürler hemen bakayım.bu yıl sadece bilfen tüm dersleri aldım başka almadım. Test çözüyor,testte iyi aslında ama o yazılıda nasıl oldu bilmiyorum düşürdü.gidiyorum okula da sadece matematikten böyle.Merhaba,
Matematik dersi için internetten İmdat Hocayı dinlemesini tavsiye ederim.Faydalı olacaktır.Bol test çözmeye çalışsın.
İnanır mısın chess aynısı biliyor musun?ben de bakıyorum, bazen baktığımı fazla çaktırmamak için soruları çekip kardeşime atıyorum çözüp yolluyor.öğretmen sınıfta ergenliğin estiğini kızların çok duygusal erkeklerin biraz asileştiğini söylüyor.bizimki de öyle kafada bir müzik çalıyor sanki :) ama bu halini seviyorum biraz, kaliteli esprileri de oluyor :)merhaba canım, iyilik, siz nasılsınız
valla ergenliktenmidir nedendir bilmiyorum ama benimki öğretim hayatının en gevşek döneminde :/
benim de hatam var gibi hissediyordum, eskiden kitap defter açmadan direk kendi bilgimle yardımcı oluyordum ama artık o devir geçti, yardım etmek için benimde kitap karıştırmam internetten falan bakmam gerekiyor, ee tabii üşenip yeterince ilgilenemiyorum. Sınav notları iyi ama denemeler hiç bu kadar kötü olmamıştı