İlköğretim Yorum ve Soruları çocuğu 6. sınıfa gidenlerin paylaşım alanı

merhaba hanımlar benimki tüm tatil boş boş oturdu desem yalan olmaz, ödevlerini bile şimdi yeni yaptı, bu haftada sınav haftası, sizler neler yaptınız, artık burda daha yanlız olcak malesef, hatta tek başıma kalma ihtimalim de var

Bu yersiz tatiller, ögrencilerde motivasyon eksikliği ve okuldan soğumaya sebep oluyor.
Bizim ki verimli geçti.Sınavlarının yarısını olmuşlardı.İleriki sınavlara çalışıldı.Bol test.Özellikle Türkçeden paragraf soruları,deyimler ağırlıklı test çözüldü.
Hedef belirlemeleri şart.Başarı asla tesadüf değil.Düzenli ve verimli çalışmaları gerek.

deneme oldu mu canım sizin sınıf, sonuçlar nasıl
bizim oldu ama sonuçlar kötü galiba ama daha açıklanmadı, oğlumun demesine göre kötüymüş, merak ediyorum ben de açıklansa bir an önce

Deneme oldular,Okulistik 1.deneme sınavı.Sonuçlar yakında açıklanır.Güzel geçmiş.Fakat bizim paragraf metinlerine ağırlık vermemiz gerekiyor.Ciddi güzel sorular çıkıyor.Şıklar elense de 2 şık kalıyor.Ama bu 2 şık birbirine o kadar çok benziyo ki ayırmak doğru cevabı bulmak zor oluyor.
Matematik fen gibi derslerden hiç yanlışı çıkmazken Türkçeden bir iki yanlış çıkarır.

geçen sene parkoncum paragraf çözme taktikleri diye bi kiatp önermişti sadık ugun yayınlarının, ben de o zaman almıştım ama daha başlatmadım, paragraf konusuna gelince başlatayım diyorum, sen de bir bak isterden bu kitaba..
bu arada parkon, inşallah geri gelirsin, sensiz eğitim topiği olmaz

Çok sağol ,chess.

Geldim chess , neler yapıyorsunuz?
Bugün Veli toplantımız vardı , canım sıkıldı. Sosyal ve İngilizce notları iyi değil. Siz neler yapıyorsunuz?

hoşgeldin canım

bizimde her zamanki gibi dinle başımız bela da, o kadarda çalıştırıyorum ama...

sosyal düzelir ya sıkma canını, ingilizceden dualingodan falan çalışsa ilgisi canlanır mı acaba

benimki ispanyolcayı saçma buluyordu ilkin, dualingodan çalışmaya başlayınca eğlenceli geldi.

Kızlar,
kolejlerin yaptığı deneme sınavları yakında başlar.Ben kızımı her sene bu tarz sınavlara girdiriyorum.Bu senede girdirmeye çalışacağım.

Merhaba hanımlar.nasılsınız dersler nasıl?
Biz bu yıl ergenliğin biraz baş göstermesiyle hafif gevşeklik hafif duygusal gelgitler yaşıyoruz.geçen yılki dersleri çok şükür iyi yazılılar ortalama üstünde.sadece matematikten düşüşte.geçen yılki öğretmeni giriyor yine ek ders aldırma düşüncem var ama hâlâ kararsızım.

Merhaba,
Matematik dersi için internetten İmdat Hocayı dinlemesini tavsiye ederim.Faydalı olacaktır.Bol test çözmeye çalışsın.

merhaba canım, iyilik, siz nasılsınız
valla ergenliktenmidir nedendir bilmiyorum ama benimki öğretim hayatının en gevşek döneminde :/
benim de hatam var gibi hissediyordum, eskiden kitap defter açmadan direk kendi bilgimle yardımcı oluyordum ama artık o devir geçti, yardım etmek için benimde kitap karıştırmam internetten falan bakmam gerekiyor, ee tabii üşenip yeterince ilgilenemiyorum. Sınav notları iyi ama denemeler hiç bu kadar kötü olmamıştı

Merhaba,
Matematik dersi için internetten İmdat Hocayı dinlemesini tavsiye ederim.Faydalı olacaktır.Bol test çözmeye çalışsın.
Teşekkürler hemen bakayım.bu yıl sadece bilfen tüm dersleri aldım başka almadım. Test çözüyor,testte iyi aslında ama o yazılıda nasıl oldu bilmiyorum düşürdü.gidiyorum okula da sadece matematikten böyle.
İnanır mısın chess aynısı biliyor musun?ben de bakıyorum, bazen baktığımı fazla çaktırmamak için soruları çekip kardeşime atıyorum çözüp yolluyor.öğretmen sınıfta ergenliğin estiğini kızların çok duygusal erkeklerin biraz asileştiğini söylüyor.bizimki de öyle kafada bir müzik çalıyor sanki :) ama bu halini seviyorum biraz, kaliteli esprileri de oluyor :)
Bizimki denemede veya testte sorun çıkarmadı şimdilikte ama bu matematik işte.ne yaptı takmadı mı acaba.konuştun mu,okumadın mı ,yetişmedi mi dedim biraz çalışmadım dedi .beraber tekrar ettik halbuki.bizim mat öğrt geçen yılda bu yılda daha 10 soru sormadı.hep 20 ve üstü zor geldi desem geçen yılda böyle yaptı öğretmen, iyiydi notu o zaman.

Birde proje ödevi vereceklermiş.çok geç değil mi sizlerde var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…