- 14 Ağustos 2009
- 53.297
- 42.836
ya canım matematik ortaokulda çok önemli teogla hangi okula giderse gitsin, öğretmen sorunu pek çözülcek gibi görünmüyor, bence özel dersi düşün , çünkü matematik gibi dersler anne babanın anlatmasıyla olmuyor, ya da etüd merkezlerinde sadece matematiğe özel gruplar varsa onlara da bak derimTeşekkürler hemen bakayım.bu yıl sadece bilfen tüm dersleri aldım başka almadım. Test çözüyor,testte iyi aslında ama o yazılıda nasıl oldu bilmiyorum düşürdü.gidiyorum okula da sadece matematikten böyle.
İnanır mısın chess aynısı biliyor musun?ben de bakıyorum, bazen baktığımı fazla çaktırmamak için soruları çekip kardeşime atıyorum çözüp yolluyor.öğretmen sınıfta ergenliğin estiğini kızların çok duygusal erkeklerin biraz asileştiğini söylüyor.bizimki de öyle kafada bir müzik çalıyor sanki :) ama bu halini seviyorum biraz, kaliteli esprileri de oluyor :)
Bizimki denemede veya testte sorun çıkarmadı şimdilikte ama bu matematik işte.ne yaptı takmadı mı acaba.konuştun mu,okumadın mı ,yetişmedi mi dedim biraz çalışmadım dedi .beraber tekrar ettik halbuki.bizim mat öğrt geçen yılda bu yılda daha 10 soru sormadı.hep 20 ve üstü zor geldi desem geçen yılda böyle yaptı öğretmen, iyiydi notu o zaman.
Birde proje ödevi vereceklermiş.çok geç değil mi sizlerde var mı?
benimkinde vardı projler galiba ama tam da projemi bilmiyorum
bizimde din hocası sıkıntılı bişey anlatmıyormuş, oturdum onu ben çalıştırıyorum artık napayım, bilmediğim çok kelime terim oluyor beraber bakıyoruz netten : D