Chess, neden ücretli yapmışlar ki ?Sizin ki özel okul mu devlet okulu mu?
Destek kursunu herkes kendi okulunda aldığına göre özellerde yoktur bence öyle bişey.Kızlar,Meb destekleme kursları için okuldan şifre alınıyormuş.Biz dün okuldan istedik ama bilgileri olmadığı söylediler.Bu gün araştırıp vereceklermiş.Cuma son gün.Şifreyi istedik bakalım ne işimize yarayacak.
Özel okul öğrencileri de yararlanabiliyor onlar için ayrı bir giriş yeri var.Kurs verilen okulu seçme şansın var.Ama sabahtan beri uğraşıyorum okulumuz şifre olayıyla ilgilenmedi gerek yok diyor.Destek kursunu herkes kendi okulunda aldığına göre özellerde yoktur bence öyle bişey.
Çok enteresan.Bende bir sorsam mı acaba.Ama 1 gün kalmış,zor ya.Özel okul öğrencileri de yararlanabiliyor onlar için ayrı bir giriş yeri var.Kurs verilen okulu seçme şansın var.Ama sabahtan beri uğraşıyorum okulumuz şifre olayıyla ilgilenmedi gerek yok diyor.
Ben de şifreyi ver gerek var mı yok mu ben karar vereyim diyorum.İşime gelmezse zaten başvuru yapmam.Aslında burda bizim okulu bağlayan bir şey yok sonuçta kursu o vermeyecek.
Özel okullar da paraya doymuyor.
Eve mi geliyor öğlenleri?Fiyatların yüksek olmasına itiraz etsek de nafile.İşinize gelirse deniliyor.
Bizim sadece öğle yemeği 2.900 TL.Ben de yemeğe yazdırmadım.
arkadaşlar okuldaki akademik kurslara yolluyo musunuz çocuklarınızı
selam hanımlar
cumartesi günleri bizim okulda da açılacakmış ama göndermeyi düşünmüyoruz hoş kendisi de istemiyor zaten pazar günü sadece ingilizceye gidiyor o kadar
siz de dersler başladı mı bizimkilere hiç ödev vermiyolar verilerse de yarım saat sürmüyor bitirmesi siz de durum nasıl kızlarr ?
daha ben de kontrollere başlamadım bakalım pazartesiden itibaren artık o da ben de konsantre olarak başlarız derslere
selam hanımlar
cumartesi günleri bizim okulda da açılacakmış ama göndermeyi düşünmüyoruz hoş kendisi de istemiyor zaten pazar günü sadece ingilizceye gidiyor o kadar
siz de dersler başladı mı bizimkilere hiç ödev vermiyolar verilerse de yarım saat sürmüyor bitirmesi siz de durum nasıl kızlarr ?
daha ben de kontrollere başlamadım bakalım pazartesiden itibaren artık o da ben de konsantre olarak başlarız derslere
nasılsın canım görünmüyorsun ne zamandır, bizimkiler derslere başladı ama ödev yok pek hafta içi, hafta sonu ödev veriyorlar onları bitirmeside bi saat sürüyor, bana zayıf geldi bu sene böyle
chess sözün özü almıştın yanılmıyorsam türkçe, ingilizce kitapları nasıl buldun test mi konu anlatımlı mı? kafiye redif büyük ünlü uyumu konularında zorlanırsa diye türkçeden konu anlatımlı kitap almak istiyorum da tüm dersler olarak da anafen mi alsam
Bizim ilk deneme yapıldı geçen hafta.canım anafen konu anlatımlı çok güzel bence, konu anlatımlı olarak onu tavsiye ederim. Müfredat dışı yok, eksiğide yok bence. Sözün özünden de soru bankaları aldım ders ders onlarda güzel. zaten bu sınıftan sonra tek kaynak yetmeyecek onu anladım, anafen konu anlatımlı olarak yeterli onun dışında soru bankalarını çeşitlendireyim diye düşündüm ben kendi adıma
valla arkadaşlar ben ders notlarından çok denemelere önem veriyorum en objektif onlar oluyor bence çocuklarımızın durumunu değerlendirmek için
Bizim ilk deneme yapıldı geçen hafta.
Ve 6 yanlış var.Haftasonu yanlışlarınada bakamadım misafirim vardı.