- 14 Ağustos 2009
- 53.297
- 42.836
Chess hangi kitapçılar satıyor ODTÜ yayınlarını?
canım d r larda var ama ben hep internetten alıyorum kitapları, hb ya da d r ın internet sitesinden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Chess hangi kitapçılar satıyor ODTÜ yayınlarını?
Benimkinde sonsuz özgüven olduğundan hiç strese girmedi,''kitap yanlış'' dedi ve bitti konuöyle böyle saçmalama değil, oğlum geçen sene bi testini yaparken ağladı ya, o an kitabı çöpe attım
Benimkinde sonsuz özgüven olduğundan hiç strese girmedi,''kitap yanlış'' dedi ve bitti konu
Evet,seçmeli derslerin notları ortalamayı etkiliyor.
Aynen öyle.hadi ya saçmaymış, seçmeli dersler hep yeteneğe yönelik çünkü bizim sınıfın
Bizde her çarşamba son iki ders sınav var.2 haftada bir deneme sınavı,ara haftalarda da kitap sınavı,paragraf sınavı yapılıyor.Sizin çocukların okulunda aylık deneme sınavları yapılıyor mu?
Bizimkiler , okulistik ve vitamin sınavı oluyorlar.Ama ben vitamin sınavlarının kalitesini hiç beğenmedim.Ama okulistik sınavları gerçenten çok güzel.
Sizin ki iyiymiş.Bizde her çarşamba son iki ders sınav var.2 haftada bir deneme sınavı,ara haftalarda da kitap sınavı,paragraf sınavı yapılıyor.
Denemelerimizi okul hazırlıyor ,zorluk derecesi biraz düşük bana göre ama,girecekleri teog da zaten zor bir sınav olmadığı için mantıklı geliyor baana.
Ben de bugün Öz-de-bir deneme sınavı, Körfez deneme sınavı ile Anafen chep up sınavı sipariş verdim.
Bu yaşla değil,karakterle alakalı biraz chess.arkadaşlar sizin çocuklarınızda hala ilkokulvari unutkanlık dalgınlık proglemleri var mı, yoksa olgunlaştılar mı bu anlamda
benimki dün ödevini kağıda yazdı defterimi okuldan getirmeyi unuttum diye, sabah yollarken çantasına bi baktım defter orda, bana dün vermesi gereken okuldan gelen bi kağıdı çıkarken çıkardı verdi falan, çok kızdım, aynı dalgınlıklarını devam ettiriyor ve ciddiyede almıyor
siz de var mı benzer sorunlar
Bu yaşla değil,karakterle alakalı biraz chess.
Benim 11 yaşındaki kızda yok ama 14 yaşındaki velette hala var.Gerçi onunki biraz dikkat eksikliğinden ama umursamazlıkta var.
Sınavlarda ciddi kodlama hataları yoksa tölere edilebilir.desene yandık, benim oğlumda da mı var acep dikkat eksikliği, disiplin hırs sıfır
Evet birde bizim ev okul arası epey mesafe,okuldan 4.10 da çıktıkları halde,çocuk eve 5 te geliyor.Hali kalmıyor hiç.Benim kızda da yok ama çocuklar çok yoruluyor.Belki dalgınlığı yorgunluktan kaynaklanıyordur.
Bizim okulun saatleri 8.20 - 16.30 .Eve gel yemek ye hemen akşam oluyor zaten.Yine de iyi dayanıyor çocuklar.