İlköğretim Yorum ve Soruları çocuğu 6. sınıfa gidenlerin paylaşım alanı

tedavi dediğin neydi canım, geçen kitaptan test yapıyor iki test 4 sayfa ödevi bu, ve bir sayfada sadece bir soru yapıp diğer tüm sayfayı atlamış, böyle dalgınlık mı olur kafayı yicem

Benim kızda da yok ama çocuklar çok yoruluyor.Belki dalgınlığı yorgunluktan kaynaklanıyordur.
Bizim okulun saatleri 8.20 - 16.30 .Eve gel yemek ye hemen akşam oluyor zaten.Yine de iyi dayanıyor çocuklar.

yok be canım, kızçeni bilemiyorum da bizimkiler okulda o kadar kasmıyordur yani sanmıyorum zaten ders aralarında müzik, beden, resim, drama serpiştirilmiş

tedavi dediğin neydi canım, geçen kitaptan test yapıyor iki test 4 sayfa ödevi bu, ve bir sayfada sadece bir soru yapıp diğer tüm sayfayı atlamış, böyle dalgınlık mı olur kafayı yicem
Psikoloğa götürdüm chessim.
Birazda kaygı problemi vardı sınavlarda,4-5 seans gittik iki teogdada dikkatsizlikten 2 şer soru kaçırdı .Bu bizim için büyük aşamaydı.
Okuldaki denemelerinde ve yazılılılarında bu problemi yaşamıyorsanız eğer evdeki umursamazlıktandır.
Ben bir burs sınavında 20 soru kaydırdığını bilirim

anladın canım benim ki o kadar değilde ne bileyim, insan ilerde de mi böyle olcak diye korkuyor işte, bizim deneme de 21 indemiymiş neymiş, onun sonucuna göre biraz kasayım diyorum ama sürekli de böyle parmak sallayan tip bi anne olmakta istemiyorum, bakalım...

Bu sene sağlam başında durucam diye karar verdim ama,siz başladınız mı çalıştırmaya.Bana erken gibi geldi,başlasam mı.

ben de başlamadım canım, sen ne planlıyosun aklındaki sistem ne
Bizim günlük ödevlerimiz yeterli olduğu için ödev olarak yaptığı testleri kontrol edip anında müdehale edeyim diyorum.
Hafta sonuda günlük 100 soru ancak çözer benimki.
Ben kontrol edip yanlışlarını anlatırsam yeterli olur ama.

benimkin günde 100 soru çözceğini hayal edemiyorum 20 soru sonra ara verebilir miyim yorum der, sanırsın inşaat işçiside yoruluyor ama sizin çocuklar kız, onunda etkisi var galiba, erkeklerin aklı fikri bilgisayar oyunlarında, bir an önce onun başına oturma derdindeler, kızlar daha olgun galiba benim gözlemim

Sen böyle söyleyince bende bi korktum chessçözemez mi aceba.Deneriz bakalım.
Kız çocuk ve oğlan çocuk cidden çok farklılar.Oturup ders çalışmaya meyilli olmasa bile sorumluluk sahibi oluyor kızlar.Eve gelir gelmez ödevine oturur,yapar bitirir,çantasını düzenler,suyunu bile akşamdan hazırlar sonra tv başına geçer.
Oğlumda ödevini çoğu zaman okula gidince tenefüslerde falan hatırlardı.O senin dediğin okuldan gelen kağıtları hep sonradan tesadüf eseri çantada bulurdum.Birde büyüyünce çantalarınıda elletmiyorlar.
Zor erkek çocuğu.

Küçük bir kareli defter aldık.Bu deftere matematikten yapamadığı zor soruları ve cevaplarını yazıyor.Her soruya bir yaprak olacak şekilde.Defterde olunca daha derli toplu oluyor.Arada bir kontrol ediyor.
Hafta içi sadece ödevlerini yapıyor.Gerekirse konu tekrarı.Sadece hafta sonu kendi belirlediğimiz sorulardan çözüyoruz.

Doğru söylüyorsunuz, kız çocukla erkek çocuk farklı oluyor.Benim ki inşallah böyle devam eder.Ergenlik dönmeleri korkutuyor ,ne olur acaba diye

Maşallah çok disiplindi, öğrenci dediğinde böyle olmalı zaten

arkadaşlar okuldaki akademik kurslara yolluyo musunuz çocuklarınızı
Benimki gidiyor.
Bir faydası varmı emin değilim,ama evde tv izleyeceğine gitsin bir tekrar yapsın diye düşünüyorum.
Sadece matematik ve Türkçe dersi var bizde o kurslarda.

Benimki gidiyor.
Bir faydası varmı emin değilim,ama evde tv izleyeceğine gitsin bir tekrar yapsın diye düşünüyorum.
Sadece matematik ve Türkçe dersi var bizde o kurslarda.

ücretli mi canım, bizimki geçen sene ücretsizdi bu sene ücret koymuşlar, gerçi bizimkinin gideceği yoktu da, ücretsiz olsa sosyal türkçeye falan gönderebilirdim

ücretli mi canım, bizimki geçen sene ücretsizdi bu sene ücret koymuşlar, gerçi bizimkinin gideceği yoktu da, ücretsiz olsa sosyal türkçeye falan gönderebilirdim
Bizimki ücretsizmiş chess,sadece servis parası istediler.

Chess, neden ücretli yapmışlar ki ?Sizin ki özel okul mu devlet okulu mu?

Kızlar,Meb destekleme kursları için okuldan şifre alınıyormuş.Biz dün okuldan istedik ama bilgileri olmadığı söylediler.Bu gün araştırıp vereceklermiş.Cuma son gün.Şifreyi istedik bakalım ne işimize yarayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…