İlköğretim Yorum ve Soruları çocuğu 6. sınıfa gidenlerin paylaşım alanı

merhaba hanımlar,
5 yıl tecrübeli sınıf öğretmeniyim, istanbul şişli de yaşıyorum. 1. sınıf öğrencileri için okuma-yazma ve matematik takviye dersleri veriyorum. ödevlerini yapmalarına yardımcı oluyorum.
ayrıca 8. sınıfa kadar tüm derslerden özel ders veriyorum. ihtiyacı olanlar bana msj ile ulaşabilir.

arkadaşlar seçmeli dersler ortalamaya etki ediyor mu, ediyorsa çok saçma çünkü

Sizin çocukların okulunda aylık deneme sınavları yapılıyor mu?
Bizimkiler , okulistik ve vitamin sınavı oluyorlar.Ama ben vitamin sınavlarının kalitesini hiç beğenmedim.Ama okulistik sınavları gerçenten çok güzel.

Bizde her çarşamba son iki ders sınav var.2 haftada bir deneme sınavı,ara haftalarda da kitap sınavı,paragraf sınavı yapılıyor.
Denemelerimizi okul hazırlıyor ,zorluk derecesi biraz düşük bana göre ama,girecekleri teog da zaten zor bir sınav olmadığı için mantıklı geliyor baana.

Sizin ki iyiymiş.

Okuldan kaynak kitap olarak bilfen yayınlarını istemişler.Bugün onuda aldım kızlar.
Sosyal ve Fenden fasikül,diğerleri soru bankası.Şöyle bir inceledim ,fena durmuyor.

Ben de bugün Öz-de-bir deneme sınavı, Körfez deneme sınavı ile Anafen chep up sınavı sipariş verdim.

arkadaşlar sizin çocuklarınızda hala ilkokulvari unutkanlık dalgınlık proglemleri var mı, yoksa olgunlaştılar mı bu anlamda
benimki dün ödevini kağıda yazdı defterimi okuldan getirmeyi unuttum diye, sabah yollarken çantasına bi baktım defter orda, bana dün vermesi gereken okuldan gelen bi kağıdı çıkarken çıkardı verdi falan, çok kızdım, aynı dalgınlıklarını devam ettiriyor ve ciddiyede almıyor
siz de var mı benzer sorunlar

Bu yaşla değil,karakterle alakalı biraz chess.
Benim 11 yaşındaki kızda yok ama 14 yaşındaki velette hala var.Gerçi onunki biraz dikkat eksikliğinden ama umursamazlıkta var.

Bu yaşla değil,karakterle alakalı biraz chess.
Benim 11 yaşındaki kızda yok ama 14 yaşındaki velette hala var.Gerçi onunki biraz dikkat eksikliğinden ama umursamazlıkta var.

desene yandık, benim oğlumda da mı var acep dikkat eksikliği, disiplin hırs sıfır

Benim kızda da yok ama çocuklar çok yoruluyor.Belki dalgınlığı yorgunluktan kaynaklanıyordur.
Bizim okulun saatleri 8.20 - 16.30 .Eve gel yemek ye hemen akşam oluyor zaten.Yine de iyi dayanıyor çocuklar.

desene yandık, benim oğlumda da mı var acep dikkat eksikliği, disiplin hırs sıfır
Sınavlarda ciddi kodlama hataları yoksa tölere edilebilir.
En önemli belirtisi kodlama hatası.Bizimki sınavdan gelirdi kitapçık kontrolünde 1 yanlış,sonuç gelir 6 yanlış.
Geçen yıl epeyce tedaviye götürdüm,az seviyeye indirdik,onada şükür.

Benim kızda da yok ama çocuklar çok yoruluyor.Belki dalgınlığı yorgunluktan kaynaklanıyordur.
Bizim okulun saatleri 8.20 - 16.30 .Eve gel yemek ye hemen akşam oluyor zaten.Yine de iyi dayanıyor çocuklar.
Evet birde bizim ev okul arası epey mesafe,okuldan 4.10 da çıktıkları halde,çocuk eve 5 te geliyor.Hali kalmıyor hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…