İyi haftalarrrr..günaydın hanımlar
herkese iyi haftalar
bizim hala toplantımız yapılmadı öğretmenlerle bir türlü tanışamadık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi haftalarrrr..günaydın hanımlar
herkese iyi haftalar
bizim hala toplantımız yapılmadı öğretmenlerle bir türlü tanışamadık
tebrikler canım oğluşuna işallah hep böyle devam eder canım sizinki de özel okul muydu ? çünkü bizde daha hiç deneme sınavı falan yapılmadıchess sizinki özel okuldu diye biliyorum, aslında çoktan tanışmak için çağırmaları gerekmiyormuydu. bence okulu arayıp, sınıf öğretmeniyle konuş bu konuda.
amin, inşallah hepsi hem başarılı hem de mutlu çocuklar olsunlar. özel okul canım.tebrikler canım oğluşuna işallah hep böyle devam eder canım sizinki de özel okul muydu ? çünkü bizde daha hiç deneme sınavı falan yapılmadı
amin canım amin .amin, inşallah hepsi hem başarılı hem de mutlu çocuklar olsunlar. özel okul canım.
konu başlığıyla ilgisi yok ama benim oğlanda kansızlık çıktı, dün kan tahlili yaptırmıştık. yazın da ateşlendiğinde istemişti doktor normal değerlerdeydi o zaman. geçtiğimiz hafta bir kaç kere gözlerim karardı demişti ama önemsememiştim. siz vitamin veriyormusunuz onu öğrenmek istedim. eşim de karşı vitamine falan ama az yiyen bir çocuk, yetmedi demek ki aldığı gıdalar.
Arkadaşlar selam.Benim oğlum bu sene 5. sınıfa başladı.Maşallah başarılı bir öğrenci aynı zamanda başarılı bir yüzücü.Herkes de olduğu gibi bizde bu yıl 4 yıllık öğretmenimizden koparak evimize en yakın ortaokula geçiş yaptık.Fakat bir aylık zaman zarfında bu yeni okulda işlerin hiç de bizim alıştığımız gibi sıkı olmadığını üzülerek gördük.Şimdi acilen bir karara varmalı ve bir hafta içinde okulumuzu değiştirmeliyiz çünkü yazılılar başlıyor.Bursa'da ikamet eden ve Setbaşı veya Atatürk ortaokulu hakkında fikri olan arkadaşlar hangisini seçelim.Sıkı disiplin olan ve öğretmenleri ders! anlatan bir okul istiyoruz.Oğlum geçen yıl özel okul ve dershanelerden burs kazanmıştı.Ailecek özel okul fobimiz olduğu için yollamadık.Burs kazandığı dershaneye de oğlumun isteği doğrultusunda kayıt olduk.Ama eğer bu okulda kalırsak bu yıl PYBS sınavını bile kazanacağımız şüpheli.Lütfen Setbaşı yada Atatürk ortaokulu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olun.Teşekkürler.
okul ve öğretmen içine sinmeyince fena, Allah yardımcınız olsun. İstanbul da olduğum için bu konuda yardımcı olamıycam.başarılarının devamını dilerim oğlunun, maşallah.Arkadaşlar selam.Benim oğlum bu sene 5. sınıfa başladı.Maşallah başarılı bir öğrenci aynı zamanda başarılı bir yüzücü.Herkes de olduğu gibi bizde bu yıl 4 yıllık öğretmenimizden koparak evimize en yakın ortaokula geçiş yaptık.Fakat bir aylık zaman zarfında bu yeni okulda işlerin hiç de bizim alıştığımız gibi sıkı olmadığını üzülerek gördük.Şimdi acilen bir karara varmalı ve bir hafta içinde okulumuzu değiştirmeliyiz çünkü yazılılar başlıyor.Bursa'da ikamet eden ve Setbaşı veya Atatürk ortaokulu hakkında fikri olan arkadaşlar hangisini seçelim.Sıkı disiplin olan ve öğretmenleri ders! anlatan bir okul istiyoruz.Oğlum geçen yıl özel okul ve dershanelerden burs kazanmıştı.Ailecek özel okul fobimiz olduğu için yollamadık.Burs kazandığı dershaneye de oğlumun isteği doğrultusunda kayıt olduk.Ama eğer bu okulda kalırsak bu yıl PYBS sınavını bile kazanacağımız şüpheli.Lütfen Setbaşı yada Atatürk ortaokulu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olun.Teşekkürler.
konu başlığıyla ilgisi yok ama benim oğlanda kansızlık çıktı, dün kan tahlili yaptırmıştık. yazın da ateşlendiğinde istemişti doktor normal değerlerdeydi o zaman. geçtiğimiz hafta bir kaç kere gözlerim karardı demişti ama önemsememiştim. siz vitamin veriyormusunuz onu öğrenmek istedim. eşim de karşı vitamine falan ama az yiyen bir çocuk, yetmedi demek ki aldığı gıdalar.
Arkadaşlar selam.Benim oğlum bu sene 5. sınıfa başladı.Maşallah başarılı bir öğrenci aynı zamanda başarılı bir yüzücü.Herkes de olduğu gibi bizde bu yıl 4 yıllık öğretmenimizden koparak evimize en yakın ortaokula geçiş yaptık.Fakat bir aylık zaman zarfında bu yeni okulda işlerin hiç de bizim alıştığımız gibi sıkı olmadığını üzülerek gördük.Şimdi acilen bir karara varmalı ve bir hafta içinde okulumuzu değiştirmeliyiz çünkü yazılılar başlıyor.Bursa'da ikamet eden ve Setbaşı veya Atatürk ortaokulu hakkında fikri olan arkadaşlar hangisini seçelim.Sıkı disiplin olan ve öğretmenleri ders! anlatan bir okul istiyoruz.Oğlum geçen yıl özel okul ve dershanelerden burs kazanmıştı.Ailecek özel okul fobimiz olduğu için yollamadık.Burs kazandığı dershaneye de oğlumun isteği doğrultusunda kayıt olduk.Ama eğer bu okulda kalırsak bu yıl PYBS sınavını bile kazanacağımız şüpheli.Lütfen Setbaşı yada Atatürk ortaokulu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olun.Teşekkürler.
bugün okul takımı için basketbol seçmeleri vardı. Bizim ki koştura koştura gitmiş ama seçmemişler doğal olarak. dedim ilgilenmezsen bu zamana kadar öyle olur. bozulmuş ama umrunda değilmiş gibi davrandı.hanımlar çocuğunuz hangi sporlara gidiyor
biz bizimkini ikna edemedik, spor yapmasa olmaz mı ki
şimdi vitamin kullanmıyorum ama küçükken kansızlık problemi olduğunda keçiboynuzu pekmezi kullanmıştım çok iyi gelmişti.tadı çok tatlı da değil ...konu başlığıyla ilgisi yok ama benim oğlanda kansızlık çıktı, dün kan tahlili yaptırmıştık. yazın da ateşlendiğinde istemişti doktor normal değerlerdeydi o zaman. geçtiğimiz hafta bir kaç kere gözlerim karardı demişti ama önemsememiştim. siz vitamin veriyormusunuz onu öğrenmek istedim. eşim de karşı vitamine falan ama az yiyen bir çocuk, yetmedi demek ki aldığı gıdalar.
hanımlar çocuğunuz hangi sporlara gidiyor
biz bizimkini ikna edemedik, spor yapmasa olmaz mı ki
şimdi vitamin kullanmıyorum ama küçükken kansızlık problemi olduğunda keçiboynuzu pekmezi kullanmıştım çok iyi gelmişti.tadı çok tatlı da değil ...
Selam kızlar performans ödevleri kalkacak diye duymuştum gecen sene kaldirildi mi bilgisi olan varmi ??
valla bizimki şuan da hiçbir spora gitmiyor sadece okul ve hafta sonları ingilizce kursu devam ediyor. zaten bu sene ben başka birşeyle de ilgilenmesi taraftarı değilim. çünkü ilkokuldan yeni bir sisteme geçtiler biraz bocalıyorlar haliyle fazla oraya buraya dağılsın istemiyorum bu sene ama yazsın basketbola gidecekmiş
evet o da iyi geliyor bizim ufaklığa ilaçla beraber veriyordu dr. ancak marketlerde satılandan değil has köy pekmezi olması gerekiyor bulabiliyorsanız öyle alın
Bizim okuldaki ogretmenlerin bazilari ben veririm arkadas dedi çıktı isin icinden simdi yapmazsakta olmaz acaba hala geçerli mi diye merak ettim Sağol canım cevapladigin içincanım ben de kalktı diye biliyorum, bizim eskiden dönem ödevi dediğimiz ödev verildi sadece başka verilir mi bilmiyorum
Selam kızlar performans ödevleri kalkacak diye duymuştum gecen sene kaldirildi mi bilgisi olan varmi ??