İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 5. Sınıfa Gidenlerin Paylaşım Alanı

Gunaydin.
meroza masallah evladina.insallah oylece devam eder.bizde deneme olmadi hatta bahsi bile gecmedi.
toplanti da olmadi.
odev de yok denecek kadar az veriliyor.
ek kitap veya soru bankasi istenmedi sadece ing. Ogrt. Istedi onu aldim.
cok hizli baslamislardi oysa ki.

chess sizinki özel okuldu diye biliyorum, aslında çoktan tanışmak için çağırmaları gerekmiyormuydu. bence okulu arayıp, sınıf öğretmeniyle konuş bu konuda.
tebrikler canım oğluşuna işallah hep böyle devam eder canım sizinki de özel okul muydu ? çünkü bizde daha hiç deneme sınavı falan yapılmadı

amin, inşallah hepsi hem başarılı hem de mutlu çocuklar olsunlar. özel okul canım.
amin canım amin .
demekki ondan deneme sınavı falan yapıldı siz de bizim devlet okulu henüz daha öyle sınav falan olmadık da o yüzden sordum

konu başlığıyla ilgisi yok ama benim oğlanda kansızlık çıktı, dün kan tahlili yaptırmıştık. yazın da ateşlendiğinde istemişti doktor normal değerlerdeydi o zaman. geçtiğimiz hafta bir kaç kere gözlerim karardı demişti ama önemsememiştim. siz vitamin veriyormusunuz onu öğrenmek istedim. eşim de karşı vitamine falan ama az yiyen bir çocuk, yetmedi demek ki aldığı gıdalar.

konu başlığıyla ilgisi yok ama benim oğlanda kansızlık çıktı, dün kan tahlili yaptırmıştık. yazın da ateşlendiğinde istemişti doktor normal değerlerdeydi o zaman. geçtiğimiz hafta bir kaç kere gözlerim karardı demişti ama önemsememiştim. siz vitamin veriyormusunuz onu öğrenmek istedim. eşim de karşı vitamine falan ama az yiyen bir çocuk, yetmedi demek ki aldığı gıdalar.

tebrik ederim oğlunu meroza, evet özel, haftaya sınavlar başlıyomuş, bi başlasın bitsinde bakalım
geçmiş olsun, ben yıllardır kışın balık yağı veriyorum takviye carlson marka, bazen de şu su da eriyen c vitaminlerinden hasta olcak gibi olduğunda. Ama zaten kansızlık varsa beslenmeyle olmaz o iş, illaki ilacını yazar doktor bence
bence tekrar ederse ayrıntılı baktır ne olur ne olmaz

Arkadaşlar selam.Benim oğlum bu sene 5. sınıfa başladı.Maşallah başarılı bir öğrenci aynı zamanda başarılı bir yüzücü.Herkes de olduğu gibi bizde bu yıl 4 yıllık öğretmenimizden koparak evimize en yakın ortaokula geçiş yaptık.Fakat bir aylık zaman zarfında bu yeni okulda işlerin hiç de bizim alıştığımız gibi sıkı olmadığını üzülerek gördük.Şimdi acilen bir karara varmalı ve bir hafta içinde okulumuzu değiştirmeliyiz çünkü yazılılar başlıyor.Bursa'da ikamet eden ve Setbaşı veya Atatürk ortaokulu hakkında fikri olan arkadaşlar hangisini seçelim.Sıkı disiplin olan ve öğretmenleri ders! anlatan bir okul istiyoruz.Oğlum geçen yıl özel okul ve dershanelerden burs kazanmıştı.Ailecek özel okul fobimiz olduğu için yollamadık.Burs kazandığı dershaneye de oğlumun isteği doğrultusunda kayıt olduk.Ama eğer bu okulda kalırsak bu yıl PYBS sınavını bile kazanacağımız şüpheli.Lütfen Setbaşı yada Atatürk ortaokulu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olun.Teşekkürler.

Arkadaşlar selam.Benim oğlum bu sene 5. sınıfa başladı.Maşallah başarılı bir öğrenci aynı zamanda başarılı bir yüzücü.Herkes de olduğu gibi bizde bu yıl 4 yıllık öğretmenimizden koparak evimize en yakın ortaokula geçiş yaptık.Fakat bir aylık zaman zarfında bu yeni okulda işlerin hiç de bizim alıştığımız gibi sıkı olmadığını üzülerek gördük.Şimdi acilen bir karara varmalı ve bir hafta içinde okulumuzu değiştirmeliyiz çünkü yazılılar başlıyor.Bursa'da ikamet eden ve Setbaşı veya Atatürk ortaokulu hakkında fikri olan arkadaşlar hangisini seçelim.Sıkı disiplin olan ve öğretmenleri ders! anlatan bir okul istiyoruz.Oğlum geçen yıl özel okul ve dershanelerden burs kazanmıştı.Ailecek özel okul fobimiz olduğu için yollamadık.Burs kazandığı dershaneye de oğlumun isteği doğrultusunda kayıt olduk.Ama eğer bu okulda kalırsak bu yıl PYBS sınavını bile kazanacağımız şüpheli.Lütfen Setbaşı yada Atatürk ortaokulu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olun.Teşekkürler.

merhaba canım, malesef bursa da değilim, tanıdığım da yok sordurayım, yardımcı olamayacağım malesef

okul ve öğretmen içine sinmeyince fena, Allah yardımcınız olsun. İstanbul da olduğum için bu konuda yardımcı olamıycam.başarılarının devamını dilerim oğlunun, maşallah.

çok geçmiş olsun canım oğluna benim ufaklıkta var kansızlık ve biz 3 tane şurup kullanıyoruz ve 3 ayda bir tahlil yapılıp değerlerine bakılıyor çocuklarda kansızlık ciddi bişey canım hafife almayın derim ilaç kullanması gerekiyorsa da bence de kullanmalı

hoşgeldiniz. okullar açıldı sorunlar da başladı malasef :KK43: setbaşı için bişey diyemiyeceğim ama eltim iki oğlunu da Atatürk ilköğretime göndermişti tabi o zamanlar bu 4+4 sistemi yoktu ancak okuldan çok memnundu bursalıysan bilirsin belki başaran semtinden atatürk oluluna gidiyorlardı memnun olmasa göndermezdi diye düşünüyorum

hanımlar çocuğunuz hangi sporlara gidiyor
biz bizimkini ikna edemedik, spor yapmasa olmaz mı ki

bugün okul takımı için basketbol seçmeleri vardı. Bizim ki koştura koştura gitmiş ama seçmemişler doğal olarak. dedim ilgilenmezsen bu zamana kadar öyle olur. bozulmuş ama umrunda değilmiş gibi davrandı.

şimdi vitamin kullanmıyorum ama küçükken kansızlık problemi olduğunda keçiboynuzu pekmezi kullanmıştım çok iyi gelmişti.tadı çok tatlı da değil ...

valla bizimki şuan da hiçbir spora gitmiyor sadece okul ve hafta sonları ingilizce kursu devam ediyor. zaten bu sene ben başka birşeyle de ilgilenmesi taraftarı değilim. çünkü ilkokuldan yeni bir sisteme geçtiler biraz bocalıyorlar haliyle fazla oraya buraya dağılsın istemiyorum bu sene ama yazsın basketbola gidecekmiş

şimdi vitamin kullanmıyorum ama küçükken kansızlık problemi olduğunda keçiboynuzu pekmezi kullanmıştım çok iyi gelmişti.tadı çok tatlı da değil ...

evet o da iyi geliyor bizim ufaklığa ilaçla beraber veriyordu dr. ancak marketlerde satılandan değil has köy pekmezi olması gerekiyor bulabiliyorsanız öyle alın

Selam kızlar performans ödevleri kalkacak diye duymuştum gecen sene kaldirildi mi bilgisi olan varmi ??

Selam kızlar performans ödevleri kalkacak diye duymuştum gecen sene kaldirildi mi bilgisi olan varmi ??

canım ben de kalktı diye biliyorum, bizim eskiden dönem ödevi dediğimiz ödev verildi sadece başka verilir mi bilmiyorum

valla bizimki şuan da hiçbir spora gitmiyor sadece okul ve hafta sonları ingilizce kursu devam ediyor. zaten bu sene ben başka birşeyle de ilgilenmesi taraftarı değilim. çünkü ilkokuldan yeni bir sisteme geçtiler biraz bocalıyorlar haliyle fazla oraya buraya dağılsın istemiyorum bu sene ama yazsın basketbola gidecekmiş

evet o da iyi geliyor bizim ufaklığa ilaçla beraber veriyordu dr. ancak marketlerde satılandan değil has köy pekmezi olması gerekiyor bulabiliyorsanız öyle alın

valla benim ki sıkıldım demeye başladı, başka şeylerle de ilgilensin istedim o yüzden ama onu da istemedi

canım ben de kalktı diye biliyorum, bizim eskiden dönem ödevi dediğimiz ödev verildi sadece başka verilir mi bilmiyorum
Bizim okuldaki ogretmenlerin bazilari ben veririm arkadas dedi çıktı isin icinden simdi yapmazsakta olmaz acaba hala geçerli mi diye merak ettim Sağol canım cevapladigin için

X