İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 5. Sınıfa Gidenlerin Paylaşım Alanı

canım ben de kalktı diye biliyorum, bizim eskiden dönem ödevi dediğimiz ödev verildi sadece başka verilir mi bilmiyorum

chess bizde de türkçe dersinde 15 günde bir kitap okuyup özetini çıkarıp öğretmene teslim edeceklermiş onlardan not verecekmiş

ben kalktı diye biliyorum ki biz zaten hiç performans ödevi yapmadık şimdiye kadar
Biz her dersten her dönem ikiser tane performans ve proje hazirliyorduk ilkokuldada e çocuk tek yapamiyor malum canimdan bezdim resmen inş bu sene vermezler

Biz her dersten her dönem ikiser tane performans ve proje hazirliyorduk ilkokuldada e çocuk tek yapamiyor malum canimdan bezdim resmen inş bu sene vermezler

zaten anneye babaya eziyet oluyordu ki performans ödevleri çok şükür bizim öğretmenimiz karşıydı o ödevlere ve hiç vermiyordu. ben arkadaşlardan duyuyorum haftada 3 -4 tane performans ödevi hazırlıyorlardı

zaten anneye babaya eziyet oluyordu ki performans ödevleri çok şükür bizim öğretmenimiz karşıydı o ödevlere ve hiç vermiyordu. ben arkadaşlardan duyuyorum haftada 3 -4 tane performans ödevi hazırlıyorlardı
bizim türkçeden 3 hafta da bir kitap okuyup yazılı olacak, performans notu olacakmış. onun dışında sosyalden sunum hazırlıycak anne babanın doğduğu şehirdeki doğal ve tarihi güzellikleriyle ilgili sanırım bu da performans ödevidir. onun dışında ing den soy ağacı yapmışlardı bu da performans mı bilmiyorum. yani söylemiyorlar ki ne ödevi olduğunu verirken, bir türkçe nin performans olduğunu biliyorum.

1.sınıfın ilk dönemi takvim istemişti öğretmen performans ödevi olarak hem de ertesi güne. tek başına yapamadı tabi bizi bekledi. saat 8 den sonra çocuk o kadar sayıyı yaz, günleri, ayları yaz, her mevsime resim yap var ya fıttırmıştım yani. hiç unutmam bu ödevi :confused:

Selam hanimlar.performans icin gecen yil bu sene son demislerdi.
performansta anam agliyor benim.her dersten veriyordu yardima ihtiyaci vardi ve 3 cocukla inanilmaz zordu.minik kac defa hucum etti odevlere.her tarafta kagitlar prittler.ne ogrendiler ondan hic.

Ben gecen gun ek kitap vs istenmedi demistim.tam da o gun mat ve fen den akilli defter istediler bir de koza yayinlarindan soru bankasi.

esofmanlari da okulun kendi esofmanlari olacakmis dun onu da aldik tabii oglum iri kiyim oldugundan beden olmadi bugun yeni gelecekmis degisecekler.

yarin toplantimiz varmis acayip karnim agriyor.beni bu okul telaseleri feci geriyor.

kresteki kızım hasta iki gundur insallah o yarina daha toplanir yollarim krese.daha hic toplantilara cocuk goturmemistim cok dikkat dagitiyor.minigin de uyku saati zaten uyuyor olur(yani insallah)

Chess benim oglum sporu hic sevmiyor desem yeri.yani cok cabuk sıkılıyor.
bir de duz taban benim kuzum cabuk yoruluyor cok hizli kosamaz.babaannesi halalari amcalari hep duz taban.genlerden bile zarar dokuluyor.

bizim türkçeden 3 hafta da bir kitap okuyup yazılı olacak, performans notu olacakmış. onun dışında sosyalden sunum hazırlıycak anne babanın doğduğu şehirdeki doğal ve tarihi güzellikleriyle ilgili sanırım bu da performans ödevidir. onun dışında ing den soy ağacı yapmışlardı bu da performans mı bilmiyorum. yani söylemiyorlar ki ne ödevi olduğunu verirken, bir türkçe nin performans olduğunu biliyorum.
Bize de hikaye kitaplari verdiler okuyup soru sorulacak,ozet yapacak vs.
hakikaten cok sey yapiyor ama performans mi normal mi bilmiyorum.
fen ogrt. Hep fon kartonuna yaptiriyor yapistiriyoruz buluyoruz vs.

hele din k. Oda cok veriyor.
en az turkce odevi.

bir de bize gezi yapilacakmis.izin kagidi yolladilar.ben okul hayatinda daha hic geziye yollamadim.buna da bir kisi imzalatmis gene tirstim hele zaman gecsin soz yollayacagim dedim.daha cok yeniler yahu goturecek ogrt. Bile tanimiyorum.

chess bizde de türkçe dersinde 15 günde bir kitap okuyup özetini çıkarıp öğretmene teslim edeceklermiş onlardan not verecekmiş

canım biz de yok o, olmasın da zaten ödevler çoğalmaya başlıyor fen öğretmen çok uzun ve gereksiz ödevler veriyor, zaten okul tam gün bi de yatana kadar ödev çok saçma ya

bu arada bizimkilerde çoşku kullanıyormuş matematikte ama adı kolay matematik uygulamaları mı ne öyle bişey

Bize de hikaye kitaplari verdiler okuyup soru sorulacak,ozet yapacak vs.
hakikaten cok sey yapiyor ama performans mi normal mi bilmiyorum.
fen ogrt. Hep fon kartonuna yaptiriyor yapistiriyoruz buluyoruz vs.

hele din k. Oda cok veriyor.
en az turkce odevi.

bir de bize gezi yapilacakmis.izin kagidi yolladilar.ben okul hayatinda daha hic geziye yollamadim.buna da bir kisi imzalatmis gene tirstim hele zaman gecsin soz yollayacagim dedim.daha cok yeniler yahu goturecek ogrt. Bile tanimiyorum.

ne kadar uzaklığa gitçekler canım, arkadaşarı gidiyosa boynu bükük kalmasın sonrao_O

canım senin ki de mi 5. sınıftıo_O
benimki dün bi kağıt getirdi matematikten proje ödevi diyor sanırım performans ve proje farklı kavramlar
uzun bi liste 9 basamaklıları hayatımızda nerde kullanırız, örürüntü yapma, problem oluşturma ve resimleme, diye uzun bi liste bu proje ödeviymiş aralıkta teslim edilcekmiş

ne kadar uzaklığa gitçekler canım, arkadaşarı gidiyosa boynu bükük kalmasın sonrao_O
Babasi da gitsin diyor cok yeni diye cesaret edemiyorum. Bilim tuneline gidecekler.cok sever boyle seyleri.yarin toplantida cogunluk saglanirsa gondereyim cidden .

aynen canım erkek çocuklar seviyor öyle şeyleri
ben gönderdim hep gezilere ama ne kadar verimli oluyor bu tür geziler bilemiyorum. Çok kalabalık, bir sürü okul, çocuklar üst üste ama gitmek istiyorlar tabi. bir sorun da olmadı şimdiye kadar çok şükür.

ben gönderdim hep gezilere ama ne kadar verimli oluyor bu tür geziler bilemiyorum. Çok kalabalık, bir sürü okul, çocuklar üst üste ama gitmek istiyorlar tabi. bir sorun da olmadı şimdiye kadar çok şükür.

tabii canım, veriminden değil zaten de çocuk sosyalleşsin amaç o

canım biz de yok o, olmasın da zaten ödevler çoğalmaya başlıyor fen öğretmen çok uzun ve gereksiz ödevler veriyor, zaten okul tam gün bi de yatana kadar ödev çok saçma ya

bu arada bizimkilerde çoşku kullanıyormuş matematikte ama adı kolay matematik uygulamaları mı ne öyle bişey

BİZ DE SOSYAL CANIM ÖYLE ÇOK ALAKASIZ DERSLER VERİYOR. VE ÇOK ÖDEV VERİYOR. SONRA BİR DE SÜREKLİ YAZICIDAN ÇIKTI ALIP DEFTERE YAPIŞTIRMA YAPTIRIYOR.
COŞKUNUN SİTESİNDE O KİTABI BULAMADIM İŞTE BEN ARTIK DIŞARIYA ÇIKINCA BAKICAM BAKALIM

canım senin ki de mi 5. sınıftıo_O
benimki dün bi kağıt getirdi matematikten proje ödevi diyor sanırım performans ve proje farklı kavramlar
uzun bi liste 9 basamaklıları hayatımızda nerde kullanırız, örürüntü yapma, problem oluşturma ve resimleme, diye uzun bi liste bu proje ödeviymiş aralıkta teslim edilcekmiş

ALLAH KOLAYLIK VERSİN CANIM. BAKALIM BİZE GELECEK Mİ BÖYLE ÖDEVLER BEN SOSYALCİDEN ENDİŞELİYİM AÇIKCASI VERİRSE O VERİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM

Tesekkur ederim canim insallah gecer.
gercekten zor rabbim cumlemize yardim etsin.

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM ALLAH DA YARDIMCIN OLSUN VALLA BEN DE 2,5 YAŞINDA BİR UFAKLIK VAR EVDE HEPİMİZE YETİYOR O NEDENLE 3. BİR ÇOCUK DAHA EVİN İÇİNDE DÜŞÜNEMİYORUM ŞİMDİ BİR DE 2 YAŞ SENDROMUNA GİRDİK FELAKETİZ YANİ EVDE İNATLAŞMALAR AĞLAMALAR BİR GÖRSEN AKŞAMLARI İŞTEN EVE GİTTİĞİMDE BENİM İÇİN 2. MESAİ BAŞLIYOR :)

Babasi da gitsin diyor cok yeni diye cesaret edemiyorum. Bilim tuneline gidecekler.cok sever boyle seyleri.yarin toplantida cogunluk saglanirsa gondereyim cidden .

BİİZMKİ DE ÇOK MERAKLI OKULLA GEZMEYE GİTMEYE BİZİM İLKOKUL ÖĞRETMENİMİZ SICAK BAKMIYORDU GEZİLERE O NEDENLE PEK ÖYLE GÖTÜRMEZDİ OĞLUMDA ÇOK KIZARDI BİZ GİDEMİYORUZ DİYE AMA ARADA BİR BİLİM MERKEZİNE FALAN GİDİYORLARDI BEN DE GÖNDERDİM ÇOK ŞÜKÜR BİŞEY OLMADI GÖNDER SEN DE BENCE ALIŞSINLAR

BİZ DE SOSYAL CANIM ÖYLE ÇOK ALAKASIZ DERSLER VERİYOR. VE ÇOK ÖDEV VERİYOR. SONRA BİR DE SÜREKLİ YAZICIDAN ÇIKTI ALIP DEFTERE YAPIŞTIRMA YAPTIRIYOR.
COŞKUNUN SİTESİNDE O KİTABI BULAMADIM İŞTE BEN ARTIK DIŞARIYA ÇIKINCA BAKICAM BAKALIM

ALLAH KOLAYLIK VERSİN CANIM. BAKALIM BİZE GELECEK Mİ BÖYLE ÖDEVLER BEN SOSYALCİDEN ENDİŞELİYİM AÇIKCASI VERİRSE O VERİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM ALLAH DA YARDIMCIN OLSUN VALLA BEN DE 2,5 YAŞINDA BİR UFAKLIK VAR EVDE HEPİMİZE YETİYOR O NEDENLE 3. BİR ÇOCUK DAHA EVİN İÇİNDE DÜŞÜNEMİYORUM ŞİMDİ BİR DE 2 YAŞ SENDROMUNA GİRDİK FELAKETİZ YANİ EVDE İNATLAŞMALAR AĞLAMALAR BİR GÖRSEN AKŞAMLARI İŞTEN EVE GİTTİĞİMDE BENİM İÇİN 2. MESAİ BAŞLIYOR :)

BİİZMKİ DE ÇOK MERAKLI OKULLA GEZMEYE GİTMEYE BİZİM İLKOKUL ÖĞRETMENİMİZ SICAK BAKMIYORDU GEZİLERE O NEDENLE PEK ÖYLE GÖTÜRMEZDİ OĞLUMDA ÇOK KIZARDI BİZ GİDEMİYORUZ DİYE AMA ARADA BİR BİLİM MERKEZİNE FALAN GİDİYORLARDI BEN DE GÖNDERDİM ÇOK ŞÜKÜR BİŞEY OLMADI GÖNDER SEN DE BENCE ALIŞSINLAR
Amin canim allah senin de yardimcin olsun.ben de asla istemezdim 3. Yu neler cektim kabullenmek adina.2. Cocugumu bile 5 sene doldu sonra dogurdum derken 3. Oldu.18 aylik suan iki cocugum da nasil sakinlerdi bu kizim cok degisik.

geziye katilim cok az olmus canim.5. Siniflar 10 sube 20 kişi civari suan.ilkokul ogrt. Cok iyiydi oglumun.esi yatalak hastaydi kit kanaat geçinen bir adamdi.o haliyle bile maddi yonden gidemeyen ogrencilere yardim ederdi.ben de pimpirikten yollayamazdim.gezilerin cogu zulum gibi gecerdi.veliler sikayete gelirdi oglum gorememis kizim girememis vs.
ogretmenler gununde cok guzel birsey yapmak istiyorum eski ogrt. Akliniza birsey gelirse paylasin lutfen.sevincten gozleri dolar kesinlikle.

X