İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 5. Sınıfa Gidenlerin Paylaşım Alanı

belki önemsiz bir detay olarak görmüşlerdir, devletin verdiği kitapta var mı bakmadım ama d r de test kitaplarını karıştırırken tudem dahil vardı bu diyet-perhiz sorusu, keşke cevabına baksaydım, o zaman bu konu yoktu ama benim dikkatimi çekmişti
Ben perhizle rejimi karıştırdım.
Şimdi hatırladım.
Benim bücür diyet nedir deyince hepimiz rejim dedik,oda hayır sağlıklı beslenme dedi.
Perhiz lafı geçmedi bizde.
Perhiz diyetle aynı anlamda olabilir belki chess.

Günaydın hanımlar:KK25:

meroza toplantınız nasıl yapıldı, nasıl geçti

günaydınnn. toplantı iyi geçti. tüm 5.sınıfları toplamışlardı. sırayla bütün branş öğretmenleri kendini tanıtıp hangi sınıflara gireceğini söyleyip kısa bir konuşma yaptı daha sonra içlerinden biri dersi nasıl işleyekleri ile ilgili sunum yaptı. hepsi bu konuda başarılı değildi. özellikle ing öğretmeni, mertin öğretmeni yaptı sunumu, sesi titriyodu anlatırken. topluluk önünde konuşmak farklı bir yetenek heralde. dosya hazırlamışlar yıl içinde yapılacak ders ve deneme sınavlarının takvimi, bu sınavların ne olduğuyla ilgili, hangi sınıfa hangi öğretmenin girdiğiyle ilgili bilgililer var. Danışman öğretmenle tanıştık çıkışta, ödevleri akşam kontrol edin dedi, yapılıp yapılmadığını. ilk toplantı böyle geçti chess, bakalım bundan sonra bizi neler bekliyor.

günaydınnn. toplantı iyi geçti. tüm 5.sınıfları toplamışlardı. sırayla bütün branş öğretmenleri kendini tanıtıp hangi sınıflara gireceğini söyleyip kısa bir konuşma yaptı daha sonra içlerinden biri dersi nasıl işleyekleri ile ilgili sunum yaptı. hepsi bu konuda başarılı değildi. özellikle ing öğretmeni, mertin öğretmeni yaptı sunumu, sesi titriyodu anlatırken. topluluk önünde konuşmak farklı bir yetenek heralde. dosya hazırlamışlar yıl içinde yapılacak ders ve deneme sınavlarının takvimi, bu sınavların ne olduğuyla ilgili, hangi sınıfa hangi öğretmenin girdiğiyle ilgili bilgililer var. Danışman öğretmenle tanıştık çıkışta, ödevleri akşam kontrol edin dedi, yapılıp yapılmadığını. ilk toplantı böyle geçti chess, bakalım bundan sonra bizi neler bekliyor.

anladım canım öğrenciye özel yorumlar değilde tanıtım toplantısı gibi olmuş galiba, herhalde bi toplantı daha yapılır bu dönem, bizim toplantı falan yok daha ufukta, ders dışı etkinlik kurslar var mı sizin

anladım canım öğrenciye özel yorumlar değilde tanıtım toplantısı gibi olmuş galiba, herhalde bi toplantı daha yapılır bu dönem, bizim toplantı falan yok daha ufukta, ders dışı etkinlik kurslar var mı sizin
öğrenci yorumları için erken zaten, biraz daha zaman ister chess. önümüzdeki dönemde bire bir görüşmeler olacak sanırım, en azından telefonla iki haftada bir bilgi veriyorlar diye biliyorum. ders dışı etkinlik olarak, okul takımından bahsettiler onun dışında konusu olmadı. herhalde önümüzdeki günlerde belli olur. Umarım tüm bunlar göz boyama falan değildirde iyi bir eğitim verirler.

öğrenci yorumları için erken zaten, biraz daha zaman ister chess. önümüzdeki dönemde bire bir görüşmeler olacak sanırım, en azından telefonla iki haftada bir bilgi veriyorlar diye biliyorum. ders dışı etkinlik olarak, okul takımından bahsettiler onun dışında konusu olmadı. herhalde önümüzdeki günlerde belli olur.

bize spor kursları için liste verdiler ama benimkinin sporla alakası yok malesef

bize spor kursları için liste verdiler ama benimkinin sporla alakası yok malesef
daha önce futbol, basketbol, yüzme kurslarına gönderdim. hepsine çeşitli nedenlerle (basket atamadığı için, gol atamadığı için, havuzda üşüdüğü için) isteksizdi. yani çocuklar yıllarını vermiş, hemen onlar gibi olmak istiyor, anlatıyosun ama işte motivasyonu düştümü çok zor toparlanıyor bizimki. Benim de napıyım bıraktım kendi haline. çok isterdim bir spor dalına karşı ilgisi olsun, harikalar beklemiyorum zaten, severek gidip uğraşması yeterdi benim için ama olmadı. bakalım okulda nasıl olacak spor olayı.

Son düzenleme:
daha önce futbol, basketbol, yüzme kurslarına gönderdim hepsinde de isteksizdi benim de moralim bozuldu bıraktım ben de kendi haline. çok isterdim bir spor dalına karşı ilgisi olsun, bir müzik aleti çalsın ama istek yok, zorla da olmuyor.

aynen benimki ne öyle malesef, kendileri hevesli olmadıkça beyhude çabalarız bu konuda

Biz de toplanti yok suan icin.

Ahh spor konusunda aynen hanimlar hic mi hicc istegi yok.ben de yuzmeye ve basketbola vermistim.cat pat yuzmeye gitti ozel derse vermistim ama basketbol da foss.hatta kosmak bile gereksiz diyecek nerdeyse.
ben basketbolcuydum oglum da basketbol oynasin isterdim onun aski baskadir.insallah diger cocuklarim ister.
bir de benim kuzular duz taban oda etkili sanirim.

Biz de toplanti yok suan icin.

Ahh spor konusunda aynen hanimlar hic mi hicc istegi yok.ben de yuzmeye ve basketbola vermistim.cat pat yuzmeye gitti ozel derse vermistim ama basketbol da foss.hatta kosmak bile gereksiz diyecek nerdeyse.
ben basketbolcuydum oglum da basketbol oynasin isterdim onun aski baskadir.insallah diger cocuklarim ister.
bir de benim kuzular duz taban oda etkili sanirim.

aynen canım hiç istemiyor, zamane çocukları tembel mi ne, ben de çok istedim basketbol oynasın, oynayan bir iki rkadaşı bariz uzun boylu. senin iki tane daha mı var canım çocuk

günaydın hanımlar
bizde de daha toplantı lafı yok hiç akşam sordum hatta hayır bişey demediler dedi heralde bayramdan sonra olur diye düşünüyorum sınıf öğretmenini çok merak ediyorum.
bizimki spora meraklı ama gelgit hevesli yüzmeye gidiyordu yüzmeyi öğrenince vazgeçti gerek yok diyor halbuki doktoru devam etsin dedi kol kasları yaşıtlarına göre çok gelişmiş diyor kendisni de söyledi ama istemiyor 1 sene futbola gitti şimdi ondan da vazgeçti bakalım önümüzdeki yaz baskete gitmek istiyormuş yazın da onu deneyeceğiz artık bakalım ona hevesi ne kadar sürecek

aynen canım hiç istemiyor, zamane çocukları tembel mi ne, ben de çok istedim basketbol oynasın, oynayan bir iki rkadaşı bariz uzun boylu. senin iki tane daha mı var canım çocuk
ben maymun istahlilar veya sip sevdiler diyorum :)

evet canim 4.5 yasinda ve 18 aylik 2 de kizim var:)
Senin tek mi?

ben maymun istahlilar veya sip sevdiler diyorum :)

evet canim 4.5 yasinda ve 18 aylik 2 de kizim var:)
Senin tek mi?

allah bağışlasın canım benim tek

herşeye kolayca ulaşıyor şimdikiler, herhalde ondan mı maymun iştahlılar bilmiyorum ki, herşeyden hevesleri hemen geçiyo, bi çaba bi azim, bi hırs yok yani

allah bağışlasın canım benim tek

herşeye kolayca ulaşıyor şimdikiler, herhalde ondan mı maymun iştahlılar bilmiyorum ki, herşeyden hevesleri hemen geçiyo, bi çaba bi azim, bi hırs yok yani

kesinlikle chess ondan kaynaklanıyor hep onu söylüyorum ben de şimdiki çocuklar hiç mutlu olmuyor biz küçüklüğümüzde en ufak bişey de seviniridk mutlu olurduk mesela bizimki şimdi telefonunu aldım ya ben hafta arası ödevleri bitince başlıyor oflayıp puflamaya canı sıkılıyormuş babasıyla oynuyorlar biraz ondan sonra yine başlıyor sıkılıyorum ben demeye

kesinlikle chess ondan kaynaklanıyor hep onu söylüyorum ben de şimdiki çocuklar hiç mutlu olmuyor biz küçüklüğümüzde en ufak bişey de seviniridk mutlu olurduk mesela bizimki şimdi telefonunu aldım ya ben hafta arası ödevleri bitince başlıyor oflayıp puflamaya canı sıkılıyormuş babasıyla oynuyorlar biraz ondan sonra yine başlıyor sıkılıyorum ben demeye

aynen canım aynen, artık bı sıkılıyorum lafından gına geldi valla, oğlum diyorum elinin altında her türlü imkan var nasıl sıkılıyosun, hiç biriyle bişey yapmak istemiyomuş, bıktım valla bu sıkıldım lafından:KK12:

Amin,rabbim sizinkileri de size bagislasin.

Kesinlikle herseye ulasabildikleri icin.pc oyunlari bile boyle hazirci yok can alma can verme .hayal dunyalari bile karman corman.

ben diyorum ki biz mario oynayan nesildik ya,seviye atlamak icin bir suru altin toplardik can almaya calisirdik.siz ona bile eriniyorsunuz tek tusla hediye ediyorsunuz bir hilesini buluyorsunuz hemen neticeye ulasiyorsunuz.heyecan yok sabir yok.
Aman anne cok zevksiz bir oyun o doga ustu gucleri bile yok sadece prenses icin debeleniyor diyor:KK51:

akşam o gün okulda işledikleri konuları tekrar ediyoruz bir anlatışı var görmeniz lazım yani öyle üstün körü önemsizmiş gibi anlatıyor ki her lafın sonunda işte falan filan deyip kestirip atıyor zor tuttum kendimi valla kızmamak için en sonunda biraz konsantre olur musun buraya diye söylendim en ufak bir lafta da hemen oflama puflamalar başlıyor sanki sen konuşuyosun da kime bir kulağından girip diğer kulağından çıkıyor akşam çok sinir etti beni ama fazla üstlerine de gidilmiyor ergenliğe doğru gidiyorlar çünkü büyük havalarındalar şu an

akşam o gün okulda işledikleri konuları tekrar ediyoruz bir anlatışı var görmeniz lazım yani öyle üstün körü önemsizmiş gibi anlatıyor ki her lafın sonunda işte falan filan deyip kestirip atıyor zor tuttum kendimi valla kızmamak için en sonunda biraz konsantre olur musun buraya diye söylendim en ufak bir lafta da hemen oflama puflamalar başlıyor sanki sen konuşuyosun da kime bir kulağından girip diğer kulağından çıkıyor akşam çok sinir etti beni ama fazla üstlerine de gidilmiyor ergenliğe doğru gidiyorlar çünkü büyük havalarındalar şu an

aynılar valla demekki canım... benimkide aynen öyle... sanki her ders çok kolay, konsantarsyon ciddiyet sıfır derslere karşı
görcez bakalım sınavlarda dedim

bilmiyorum ki biz de mi hata var, belki onlar normaldir kim bilir

Bir de benim sey dikkatimi cekti.
biz devlet okulundayiz ing. Ogrt. Step by step diye ek bir set aldirdi.karistirdim da aksam filmlerin afisleri var ne tur olduklarini soruyor.biri ciglik biri alvin ve sincaplar vs. Oglum da Diger kitapta chuckynin bile resmi var dedi.Bana o yasta gosterseler aklim giderdi.birde guncel kanallarin cizgi filmlerinden kareler var kafalari dagilmaz insallah.acaba boyle olunca korkular heyecanlar cok mu olagan gelecek?
bize anlatilirken saklanip boh diye cikan biri olurdu bu duygu nedir di.
yahu bizi ne hafife almislar ne masum yetistirmisler.
kapasitelerini kucumsemeyin diyorlar da ne bileyim duygulari da doyumsuz olmaz insallah.

X