İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 5. Sınıfa Gidenlerin Paylaşım Alanı

Her sınıftan 4-5 ogrencıye gıdıyorlarmıs canım. Ilk bızle baslıyormus, bu sene. Persembe cuma dedıler, cuma gunu olsun dedım. Sonrakı gun ıs olmaz zaten o gunde ızın alcam mecburen hazırlıklar ıcın. Insallah guzel gecer , ne konusucaz napıcaz onlar ne dıyecek cok merak edıyorum
kendiliğinden gelişir şimdiden düşünme :) güzel geçsin inşallahh.. hazırlık olarak ne düşündün?

kendiliğinden gelişir şimdiden düşünme :) güzel geçsin inşallahh.. hazırlık olarak ne düşündün?
Evın temızlıgını fılan sormuyosun dımı :confused: Hazırlık olarak cok abartmayın masa fılan kurmanızı ıstemıyoruz demıslerdı .cay yanına kurabıye yeter dedılerdı. Bende o yuzden masa kurmayacagım. Sehpalara koyarız dıye dusundum onlerıne.
Kısır, patatesli börek, domates kurulu pogaca, Islak kurabiye , ve yanına bır ıkı bısey daha dusuncem ama ne olabılır. Cunku tıramisu yapıp bunuda sonradan vermeyı dusunuyorum da ne eklesem ılk menuye

Evın temızlıgını fılan sormuyosun dımı :confused: Hazırlık olarak cok abartmayın masa fılan kurmanızı ıstemıyoruz demıslerdı .cay yanına kurabıye yeter dedılerdı. Bende o yuzden masa kurmayacagım. Sehpalara koyarız dıye dusundum onlerıne.
Kısır, patatesli börek, domates kurulu pogaca, Islak kurabiye , ve yanına bır ıkı bısey daha dusuncem ama ne olabılır. Cunku tıramisu yapıp bunuda sonradan vermeyı dusunuyorum da ne eklesem ılk menuye
Abartma demişler abartma sende canımm... :) çayın yanına 2 3 bişiy yeterli bence de. Kolay gelsin şimdiden.

Oyle dıyorlar ama 8 gıbı gelıyorlar dırek okuldan yanı. Ac ınsanlar halıyle :)
tamam 4 çeşitle doymazlar mı diyorsun:)) sonrasında da tiramisu vericem diyorsun süper menü bence daha ne olsun.. domates kurulu poğaça nasıl oluyor bilemedim onu.. tiramisuyu kendin mi yapıyorsunnn ?

tamam 4 çeşitle doymazlar mı diyorsun:)) sonrasında da tiramisu vericem diyorsun süper menü bence daha ne olsun.. domates kurulu poğaça nasıl oluyor bilemedim onu.. tiramisuyu kendin mi yapıyorsunnn ?
Tiramisu kendım yapıyorum derken kek hazır :KK70:DDDDDDDD Domates kurulu pogacada domates kurusu koyuyorum ıcıne tereyagı ıle.

selam kızlar neler yapıyorsunuz
oğlumun sınavları bu gün itibari ile başladı.bu gün matematik çarşamba türkçe cuma ingilizce.diğer hafta yine pazartesi çarşamba cuma diye devam edecek.bizde bir dolu bir boş yapıyorlar
3 Ocakta da deneme sınavı var.

selam kızlar neler yapıyorsunuz
oğlumun sınavları bu gün itibari ile başladı.bu gün matematik çarşamba türkçe cuma ingilizce.diğer hafta yine pazartesi çarşamba cuma diye devam edecek.bizde bir dolu bir boş yapıyorlar
3 Ocakta da deneme sınavı var.
selaam.. kolay gelsin size.. bizim fen ile mat. girilmiş 26 27 aralık görünüyor. Allah zihin açıklığı versin çocuklarımıza amiin..

bizimkiler çok erken başlamışlar.Dün matematik oldular.Yarın da Türkçe güzel tarafı bir gün yazılı diğer gün olmuyor.yazılı günleri pazartesi salı çarşamba oluyor.

bizimkiler çok erken başlamışlar.16 Aralık.3 OCAK da deneme var yine.deneme öncesi iyi oldu denemeye da hazırlık olur böylece.Deneme öncesi yazılıları bitirmek istemişler sanırım

meraba arkadaşlar
yeğenim için soruyorum 5.sınıf . ve sizler nasıl bir proğram takip ediyorusnuz?
kullandığını z yayınlar nelerdir ?
neler yaparsınız?
biz okyanus yayınları çalışıyoruz.
notları genelde 90 civarı.
düzenli çalışma yapmaya çabalıyoruz

bizim okul kendisi 50 tane kitap listesi verdi.4 tane zorunlu 4 tane seçmeli toplamda 8 kitap okunmuş olacak.4 zorunlu kitabı okul belirlemiş seçmelileri de önerdiği 50 kitap içerisinde olacak
ama oğlum aralarda da okuyor çünkü 1 ay olunca okuma süresi.
artık daha fazla sayfa sayılı okuyorlar.200 gibi 180 gibi 220 gibi
İlk zorunlu Matilda okudu.onunla ilgili canlandırma yaptılar.
şimdi Kraliçeyi Kurtarmak okuyor.onunla ilgili de afiş çalışması yapacaklar
Haritada Kaybolmak okuyacak ilerki aylarda bulmaca hazırlayacak onunla ilgili
Gümüş Patenler ile ilgili slayt yapacak
Kayıp Kitaplıktaki İskelet okuyacak
yaz ayı için Çehov Öyküler,Dede Korkut Hikayeleri istediler okuması için.her okunan kitap için farklı çalışma istiyorlar
kitap listesini paylaşabliir misin arkadaşım

meraba arkadaşlar
yeğenim için soruyorum 5.sınıf . ve sizler nasıl bir proğram takip ediyorusnuz?
kullandığını z yayınlar nelerdir ?
neler yaparsınız?
biz okyanus yayınları çalışıyoruz.
notları genelde 90 civarı.
düzenli çalışma yapmaya çabalıyoruz
merhaba
genelde ödevler oluyor onları yapıyor.kalırsa zaman bir iki test çözüyor.biz matematik fen ve türkçe de Gama Fenomen ve Tudem aldık.Sosyal bilgilerde Hız yayınlarını aldık

kızlar merhabalar
nasıl gidiyor benim çok yoğun.iki çocuğun sınavları tatile kadar bayağı yoğun günler geçireceğiz:mad:

X