günaydın kızlar
tatile az kaldı ben çok yoğun geçirdim iki haftayı.iki çocuğun sınavları denemeleri bittim
.her ikisinin de cuma bitiyor sınavı sonra gelsin tatil.ben yine okula gideceğim ama seminer olduğu için 3-4 saat kalıp eve döneceğim.çocukların sınavı okulu dersleri olmayacak eve gelince tembellik yapacağım
mümkün olursa tabi ev işleri yemek derken.olsun ödev yok sınav yok deneme yok.6 da kalkmama 8 de kalkarım.
dün deneme olmuş oğlum yeni nesil uzun sorular özellikle matematik ve fen.fenden full(17 soru),matematik 2 yanlış(17 soru),Türkçe 1 yanlış 1 boş(17 soru)sosyal 2 yanlış(15 soru),din full,İngilizce 2 yanlış(12 soru).yani 80 soruda 7 yanlış yapmış.sorular zor ve yeni nesildi.çoğu öğrenci yetiştirememiş.bizimki yine 2 soruyu dikkat ve yanlış okumaktan kaybetmiş ama zamanla düzeleceğini düşünerek çok da dillendirip kaygı oluşturmak istemediğimden çok üstünde durmadım.Sınav Nesibe Aydın yayınlarının kurumsal sınavı.bakalım sonuç nasıl gelecek
kitap okumaya ihtiyaçları var onu anladım.örneğin istila kelimesinin anlamını bilmiyordu.birde okuma hızları artmalı sorular çok uzun ve karmaşık.zaman kalmıyor kitaba.dün 5 buçukta evde oldu.biraz dinlendi yemek yedi kardeşiyle oynadı.derse başladı ödevler saat 10 da bitti.Almanca sınavı vardı bu gün 11 buçuğa kadar çalışıp uyudu.sabah 7.30 da uyanıyor.kitap okusa bile anlamaz pili bitmiş yorulmuş algıları kapanmıştı.okulda her gün biraz okuyorlar iyi ki biraz.bu tatilde kitap okuyalım ailece diyorum.