Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin amin inşallah canım sağol.hayırlı olsun.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
güzel sonuçlar olur inşallah.Bizim türkçe sosyal seçmeli matematik ve müzik açıklanmış.bu gün açıklarlar mı bilmiyorum ama inşallah açıklarlar merak ediyor da oğlum.Günaydın hanımlar
Allaha çok şükür yazılılar bitti.Of bu nasıl işkenceydi. Dün akşam eşime diyorum valla bir yazılı daha olsa tahammülüm de enerjim de kalmamış Dunödevi fılan vardı ama dedım sabaha bırak valla, yapıcak bısey yok . Dun aksam onu bır guzel dınlendırdım.Okudugu kıtabın fılmı ızledı zaten cok gec yatıyor 12 de uyudu dun yıne. Yavrum emek verdı hepsıne calıstı umarım sonuclar bugunde bızı memnun eder.
Gerı kalan tum yazılılar bugun acıklanacak
Sızın cocuklar ne yapacak haftaya canım, sen okulda olacaksın . Okuldakı etkınlıklere katılacaklar mıgüzel sonuçlar olur inşallah.Bizim türkçe sosyal seçmeli matematik ve müzik açıklanmış.bu gün açıklarlar mı bilmiyorum ama inşallah açıklarlar merak ediyor da oğlum.
geçmiş olsun.. darısı bize:) bizim kız da çok uyumaz. sabah en geç 9da uyanır haftasonu da. bizde de babası izin aldı onla vakit geçirecekler.Günaydın bizimde bitti şükür, her dersten ödevleri var onları yapar kitap okur dinlenir. Uyumayı çok seviyor sabah 7 de zor kalkıyor, öğleye kadar uyur. Ben çalışıyorum abisi ile evde olurlar biryerlere gidemeyiz büyük ihtimal. Sınav sonuçları iyi sayılır, 2.ciler daha güzel olacak inşallah
okulda etkinlik var mı henüz bilmiyorum.evde baba anneleri olacak bol bol uyusunlar diyorum dinlensinler zaten tatil başlamadan ödevler geliyorSızın cocuklar ne yapacak haftaya canım, sen okulda olacaksın . Okuldakı etkınlıklere katılacaklar mı
Hayırla kucağına al inşallah, kızım olsun isterdim kısmet olmadı. Oğullarım hayırlı ve sağlıklı olsunlar tek dileğimEvet konuşmuştuk canım kız
Ödevler geldi bize de her dersten, kitapta okurlar. Uyuma dinlenme geçer hemencikokulda etkinlik var mı henüz bilmiyorum.evde baba anneleri olacak bol bol uyusunlar diyorum dinlensinler zaten tatil başlamadan ödevler geliyor
KISMET canım Allah hepsine sağlık sıhhat versin.. ben de 2 kızdan memnunum:))Hayırla kucağına al inşallah, kızım olsun isterdim kısmet olmadı. Oğullarım hayırlı ve sağlıklı olsunlar tek dileğim
Aynen canım, elimizde olmayan şeyler Rabbim öyle uygun görmüşKISMET canım Allah hepsine sağlık sıhhat versin.. ben de 2 kızdan memnunum:))
sizlerin hep 2 oğlan helin sen cute:)
öyle tabi elde olmayan durumlar.. sen de 3. dene bence bu defa kız olur:)Aynen canım, elimizde olmayan şeyler Rabbim öyle uygun görmüş
İstiyordum ama artık geçti bende yoruldum düşününce zor geliyor, yeğenleri severim bu saatten sonra:)öyle tabi elde olmayan durumlar.. sen de 3. dene bence bu defa kız olur:)
Maşallah daha daha iyi de alır eminimmatematik belli olmuş hemen okudu demek 85 almış.. akşam detaylı konuşabiliriz diye umut ediyorum.
yaştan dolayı mı diyorsun? geçti diye bişey yok ben 40ımdayımİstiyordum ama artık geçti bende yoruldum düşününce zor geliyor, yeğenleri severim bu saatten sonra:)
evet daha iyi olabilirdi bence de yine iyi de:)Maşallah daha daha iyi de alır eminim
Krize hiç gerek yokmuş canım. 1.5 2 saat idare edebilir tabi ki. Sen sanki gitmek istememiş bebeği bırakmak istememiş gibi geldin bana.Kızlar sınav sonuçlarını açıklamadılar. Kızım da hiçbir sınava çalışamadan gitmişti zaten. Eşim iş seyahatindeydi bebiş de huysuz olunca ablayı kendi haline bıraktık. Bizim okul bu tatil döneminde bireysel veli görüşmesi yapacak. Bize pazartesi günü saat 10-11.30 arasını ayırmışlar. Bizim bebek fena arıza. Eşime sen git rahat rahat konuşursun diyorum, o da öğretmen olan sensin sen git ben oyalarım bebişi diyor. Ama biliyorum ki oyalayamaz, ağlamaktan helak olur çocuk. Düşünün büyük kızın toplantısı bile strese yol açtı evde. Bakalım nasıl halledeceğiz.
Kızımın bütün bilsemi vardı. Akşam tenis turnuvasına katıldı. Turnuva haftaboyu devam edecek. Değişiklik olacak kuzuma. Çıkışta babası ve kardeşiyle alışverişe gittiler. Alışverişe benimle çıkmak ister hep. İlk kez babayla başbaşayız gidiyor. Gitmeden önce zarakids’ten modelleri gösterdim birlikte seçiyormuşuz gibi. Bakalım neler almış benim kız.
İnan bana öyle değil. Bebeğimiz ileri derecede kolik. Ağlama krizleri uzun sürüyor ve bazen gündüz tuttuğu da oluyor. Eve gelen misafir kaçıyor öyle anlatayım sana. Çıkarken de allah yardımcın olsun diyorlar.Krize hiç gerek yokmuş canım. 1.5 2 saat idare edebilir tabi ki. Sen sanki gitmek istememiş bebeği bırakmak istememiş gibi geldin bana.