- 8 Aralık 2007
- 3.074
- 830
9 kişi çok iyi birebir eğitim demek.Hayırlı olsun.Herkese selamlar.. Yeni Eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun.. Bizde dün başladık.. 9 kişiyiz sınıfta.. Dersler sıkı şekilde başlamış. Özellikle İngilizce.. Etüt de olduğu için evde ödev yok şükür.. Evde kitap okunacak.. Bakalım umarım istediğimiz giviolur herşey.. Çalışan anne olunca evde ödevler uğraşamak iyi olacak sanki.. Sabah 9 akşam 6..bakalkö herkes için güzel bir yıl olması temennisiyle..
tebrikler başarılarının devamını dilerim.. biz de bizim kuzunun başarısını bu yıl görücez inşallah. sınıfın en iyisiydi.. ama o sınıfa göre:)hayırlı olsun.Hızlı başlamışsınız ödev olarak.bizde çok kısa okulda tamamlanmamış soruları tamamladı.akşam 16.50 çıkış.futbol oynadı bol bol.Okulda hazır bulunuşluluk sınavı vardı okul birincisi olmuş Tüm ülkede Nesibe Aydın kampüslerindeki 505 kişiden de 17.olmuş. ben çok iyi dedim sonuçta okulda hemen hemen hepsi özel okul öğrencileri oğlum devlet okulundan gelmiş.Diyarbakırda çocuk Ankara Kocaeli Antalya Konya Mersin Gaziantep gibi bir çok ildeki 505 öğrenciden 17.olmak da iyi diye düşündüm.İngilizceden onlara göre geri biraz korktu anlamıyorum diye ama takviye dersleri olacak kapatır arayı diye bekliyorum.
günaydın canım yetmediğini anlarsın heralde..Günaydınlar kızlar.
Bızım okul cıkıs saatlerını 5 dk gerı aldıDun aksam babası almaya gıttı arabayla , yıne de eve gelmesı 8 oldu. Normalde 10 dakıkalık bır yol aslında. Bu aksam ben almaya gıdecegım yuruyerek . Mumkun oldugunun en kısa zamanında eve ulasmak hedefım Alısmaya calısıyoruz kısacası suanda Ege 11 de yatıyor sabah 9 da kalkıyor ınsallah uyku yetıyordur.
Bu yaş grubu cocuklar ııcn 9-11 saat uyku tavsıye edılıyormus. Bu durumda yetıyor gıbı duruyor
Esın neden o kadar gec gelıyor eve canım? Bızımkıler aslında okulda 5.30 saat kalıyor tam gunlerde 8 saat kalanı duydum devlette ama bızım saatler orantısız. Sabahcılık kesınlıkle cok guzeldıgünaydın canım yetmediğini anlarsın heralde..
5 dk amman lütfetmişler:) neyse buna da alışacaklar yapcak bişey yok.. esinin de saatleri iyi ama eve gelmesi akşam 7 sabah da 8,10'da yollara düşüyorlar. 11de yattık sabah ben kaldırmadan yediye doğru kalktı.. bazen zorluyor geç yatıyor çünkü daha erkene alışması lazım.
okul uzak babasıyla servisle gidiyorlar. ondan kuzum.Esın neden o kadar gec gelıyor eve canım? Bızımkıler aslında okulda 5.30 saat kalıyor tam gunlerde 8 saat kalanı duydum devlette ama bızım saatler orantısız. Sabahcılık kesınlıkle cok guzeldı
He oyle mı,sız baska bır okula mı vermıstınız ılkokuldan?okul uzak babasıyla servisle gidiyorlar. ondan kuzum.
evet başka okula gitti. bahsetmiştim ya annem gidiyor babanne bakamıcak babası da öyle çözüm buldu benle gelip gider dedi.. iyi de oldu.He oyle mı,sız baska bır okula mı vermıstınız ılkokuldan?
Odevlerını fılan aksama bırakmıyorsa gene ıyı dıyorum canım
Hatırladım hatırladımevet başka okula gitti. bahsetmiştim ya annem gidiyor babanne bakamıcak babası da öyle çözüm buldu benle gelip gider dedi.. iyi de oldu.
ödevleri de bazen yapıyor bazen kalıyor... etüt ekimde başlarmış o zaman hiç getirmez heralde.. beraber de bakcağımız bir durum olursa bakarız yine. siz de sabahtan yapar artık çocuk napıcan.. o saatte eve gelecek de yemek yicek de ders çalışcak da yatıcak da. hayırlısı oturur artık.. kuzenimin oğlan da 7,20de mi ne çıkıyomuş zor gerçekten nolacaksa böyle.
bir ara bütün okullar tüm gün olucak dedilerdi.yalan oldu zaar
bütün veliler birleşip şikayet edilse karşı koyamazlar heralde.. bi düzenleme çeksinler yahu:/Hatırladım hatırladım
Iyı yapmıssınız gercekten etut baslayınca da guzel olacak. Babasına sorun olmuyorsa ıste. Orada odevlerıde bıtırıyodur eve temız gelıyodur.
Bızım kı odeve gelınce bızde bırıken odev bıle var yaEklıcem sımdı bır sonrakı mesaja. Benımle yapması gerekenlerı aksam yapıyor acıkcası destek almak zorunda kalıyor bazı konularda. Yanı daha yenı oldu ama zaman ıcınde olur. Kendı basına yapabıleceklerı ıse sabaha bıraktırıyorum. Keske bızımde 7.20 fılan olsa kıs geldıgınde hepten kotu olacak onlar ıcın
Okul cok kucuk bızım , yanı sube sayısı az 4 katlı bınıcık bır bına. Ancak yapabıleceklerı sey bu sanırım sabahcılar da 13:40 ta cıkıyor. Bızımkıler de 13:55 te derse gırıyorlar suandabütün veliler birleşip şikayet edilse karşı koyamazlar heralde.. bi düzenleme çeksinler yahu:/
şimdilik anlaşıyorlar inşallah güzel devam etsin.. hayırlısı bakalım.
sen takip etmesen mi artık acaba kendi bilmez mi ödev sorumluluğunu..
Odevler sonrakı gunlere geldıgı ıcın ben unutulacagına emınım. Normalde sabahcı fılanolsa hepsını bıtırır ama suanda ıstıfleme moduna gectık.sen takip etmesen mi artık acaba kendi bilmez mi ödev sorumluluğunu..
öyle öyle alır sorumluluğu olmaz mı? ki ege başarılı aklı başı yerinde çocuk anladığım kadarıyla öyle haylaz bir çocuk değil.
şimdiki veliler de bi alem seni tenzih ediyorum.. benim bildiğim öğretmen tahtaya yazar ya da söyler çocuk yazar watsap gruplarında falan ödev sormalar falan..:))
Şu an bizde de yok yapın demiş sınıf öğretmeni numaraları aldılar..Odevler sonrakı gunlere geldıgı ıcın ben unutulacagına emınım. Normalde sabahcı fılanolsa hepsını bıtırır ama suanda ıstıfleme moduna gectık.
Bılemıyorum ben yazdım tabı takıp etmem acısından ama, unutsunda ıstemıyorum.
Bızde suanda grup yok buarada . Ama mutlaka olur. Ilkokuldayken aksam oluyodu 10 mıllet odev soruyor cocuk okuldan 1 de gelmıs anca fırsat gelmıs odeve zaar :) Gelemem oyle seylere.
Ancak bıraz bırakasım var ılkokuldakı kadar destek olmayacagız. Ogretmen yok, top onda. Bırde takıp gerekıyor benım acımdan ıste
teşekkür ederim canım inşallah devamı gelir.Bence oğlun biraz test çözse idi en azından Türkçe Matematikten Fen derslerinden.Küçük bir tekrar yapsa daha iyi olur.okulda ingilizce seviye sınavı yapıldı tabi oğlum sadece atmış soruları.yazma da istenmiş cümle kurmada boşluk doldurma çeviri ve test.çocuğun görmediği konular özel okul olunca öyle oldu.önemli değil biz takviye kursları yapacağız hafta sonu dediler.daha öyle ödevlere başlamadık sadece ingilizce tekrar yaptı 2.dil Almanca var onu tekrarladı o kadar.helin hivda Canım tebrık ederım. Cok guzel sonuc cıkarmıs.
Bızımde haftaya sınafımız. 12 eylul ve 17 eylulde olacak. Turkce mat, fen ve ıngılızce olarak. Acaba calısmasına gerek var mı hıc bılemıyorum, calısmadan gırmelı kı dogru olsun dımı akılda ne kaldı gıbılerıne.
Ege bızım ılkokulda oyle en ıyısı degıldı. Ortalaması 99 fılan olanda vardı ortalama yuksektı. Ama buradakı cocukların ortalaması nedır bılmıyorum suanda. Kura ıle cekıldıgı ıcınde karma olduguna ınanıyorum bakalım kendını gostermeye daha cok fırsatı olabılır
Gunaydın canım. Hosgeldıngünaydın herkese bende geldim biz aynı okula devam ederekten 5. sınıfa geçtik.arkadaşlarından ayrıldı şubeler değişti biraz etkilendi ama 2 gündür sanırım alıştı sesi çıkmıyor.servisten aldım inanılmaz pahalı artık sabah ben bırakıyorum arabayla akşam eşim alıyor.biraz masraflardan kısmak zorunda kaldık.etüt de yok 4 yıl.yemeğe de vermedim zaten inmek istemiyor hergün harçlık veriyoruz.