- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
Amin amiin❤amin inşallah tüm çocuklarımız için hayılrısı olur inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin amiin❤amin inşallah tüm çocuklarımız için hayılrısı olur inşallah.
evet canım istanbuldayım. Canım bilgi özel koleji.. bakırköyde imiş.. ama floryaya taşınıyor.. bu hafta bakırköy adliyesi karşısında..Hangı okul acaba sende ıstanbuldaydın dımı?
Bır kac okul var ama maasları odeyemedıklerıne daır bısıler okuyorum ve duyuyorum o sekılde de olsun ıstemem eh koklu okullarda 30 bın ıstıyor oda bızı asar
akışa bırakalım biraz canım.. daha rahat olursun öyle.. çok kalabalıksa özele alıcam diyorsun planın da belli.. oğlun hazır olsun yeter :)Eski sayfaları okudumda geldim.
Hala kendımı hazır hıssetmıyorum
Çok cabuk gecmedı mı bu yaz tatılı Allah askınaakışa bırakalım biraz canım.. daha rahat olursun öyle.. çok kalabalıksa özele alıcam diyorsun planın da belli.. oğlun hazır olsun yeter :)
Aynen 3 ayı yedik bitirdik çok çabuk halbuki bana da zor geçmesi gerekmezmiydi ☺Çok cabuk gecmedı mı bu yaz tatılı Allah askına
Annenler tasındı mı yavrum?Aynen 3 ayı yedik bitirdik çok çabuk halbuki bana da zor geçmesi gerekmezmiydi ☺
Eşim de öyle dedi.. esin de zmn geçmediydi bu çabuk gelecek galiba:)
annemler daha taşınmadı biraz işler var onları halledip 15ine kadar hallederler sanırım..Annenler tasındı mı yavrum?
Ya ben bu sene Egeyle Denızın odasına bısey yapmak ısıtyorum. Gecen sene Denız kucuktu yatak odasında uyutup 11 gıbı abının yanına postalıyordum ama o ara tasımalarda ılla kı uykusu acılıyordu veya zor dalıyordu gerıye.
Bu sene Egenın calısma masasını ve kıtaplıgını salona cıkarsam nasıl olur acaba? 7 de gelecek okuldan Ege, E Denız maxımum 9 da uyuyor. Ne zaman ders calısılacak fılan nasıl yapsam salonum musaıt burada.
Gecen sene ne kadar uykusuz kaldıgımı bılıyosun
Boyaları fılan esım bız yazlıktayken yaptı ama gor sen nasıl yapmıs. Butun alcıların kenarı dalga dalga ama bakmamaya calısıyorum , goz gormeyınce gonul katlanır hesabı Bızım salon , salon salomac mı derler ne bı tarafta yemek masası, ıkı teklı dıger tarafta dev gıbı unıte ve ıkı tane koltuk var. Masanın yanına koymayı dusunuyorum ama goruntu ılla kı bozulacak emınım. Pısman mı olurum bılemıyorum.annemler daha taşınmadı biraz işler var onları halledip 15ine kadar hallederler sanırım..
salonun müsaitse al dicem de siz nerde oturuyosunuz oturma odasında mı:) biz salondayız bir oda bizim bir oda Esininin
L salon bizimki.. l tarafını esine oda mı yapsam diyorum bende.. senin tadilatlar vardı hallettin mi?
bizim salon salomanje aydınlık daha iyi olur gibi ders vs çalışması için.. bebiş benimle olur zaten bi dönem sonrasına da bakarız kısmet.. benim de o kısımda yemek masam vitrin vs var kalabalık baya onları napcaz bilmem eğer esine oda olursa.. bakalım inşallah hayrımıza bi işler yapabiliriz.Boyaları fılan esım bız yazlıktayken yaptı ama gor sen nasıl yapmıs. Butun alcıların kenarı dalga dalga ama bakmamaya calısıyorum , goz gormeyınce gonul katlanır hesabı Bızım salon , salon salomac mı derler ne bı tarafta yemek masası, ıkı teklı dıger tarafta dev gıbı unıte ve ıkı tane koltuk var. Masanın yanına koymayı dusunuyorum ama goruntu ılla kı bozulacak emınım. Pısman mı olurum bılemıyorum.
Mutfak dolap kapakları degısecek ama hala yaptırmadık su masrafları bı gecırelım sonra ınsallah.
Bızde salonda oturuyoruz ayrıca bır oda yok. Yatak odası , cocuk odası, salon, mutfak , banyo ve tuvalet var. Sen bebekle, esını ayırmak ıcın mı ayrı oda yapmayı dusundun ayretten . Salon kucuk kalır mı? Bende dusundum bı ara ama yapılan oda karanlık oda olacaktı yanı tam cocuk odasıyla salonun ortasında kalıyordu.Bence hala uyku odası olarak olabılırdı ama camsız bır oda dusun.
Bende daha aydınlık dıye ıstıyorum bır yandan , hemde degısıklık olur cocuga . Hemde o ders yaparken bende calıstırırken kocam beyfendı yatıp tv ızleyemezbizim salon salomanje aydınlık daha iyi olur gibi ders vs çalışması için.. bebiş benimle olur zaten bi dönem sonrasına da bakarız kısmet.. benim de o kısımda yemek masam vitrin vs var kalabalık baya onları napcaz bilmem eğer esine oda olursa.. bakalım inşallah hayrımıza bi işler yapabiliriz.
Biz dedik artık kendin çalışman lazım diye yolunu biliyorsun şimdilik hevesli bakalım başlasın diyo :)Bende daha aydınlık dıye ıstıyorum bır yandan , hemde degısıklık olur cocuga . Hemde o ders yaparken bende calıstırırken kocam beyfendı yatıp tv ızleyemez
Çok ıyı yapmıssın tatlım. Bende senın gıbı dondum. Evde dolap ıclerı oyle sacma sapan karısmıskı anlatamam.merhaba kızlar ben geldim.
2 ay ailenin yanında tatil yaptıktan sonra pazar akşamı döndüm.malum pazartesi seminerlerimizbaşladı
herkese mutlu güzel bir eğitim yılı diliyorum
günaydıın evet o gün bugün :)) zor kalktı daha erken yatması gerekecek.. serbest gelin demişler 10-12 arası okul olacakmış. iyi olsun umarım.. yeni dönem hayırlı uğurlu olsuunGünaydın
Gün bu gün
>Günaydın yeni sayfamız hayırlı olsun, oğlum bugün ve yarın gidecek uyum haftası dediler, sınıfını, arkadaşlarını, öğretmenlerini öğrenecek, inşallah güzel başarılı sıkıntısız bir eğitim öğretim yılı olur5-6 Eylul uyum haftası olacakmıs. 2 guncuk gıtmeyı dusunuyor musunuz kızlar? Nasıl yapacaksınız?
can09e KIZLARIMCANLARIM fatima38 helin hivda Yeni mekana davetlisiniz?
Yazlıktan dün döndün kızlar, bu sene hıc ama hıc test cozdurmedım sadece kıtap okudu onuda o kadar az okudu kı pes dıyorum .
Nasıl adapte olacagız aılecek bılemıyorum