İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 5. Sınıfa Gidenlerin Paylaşım Alanı

Komşunun oğlu ile karşılaşmışlar, okul gidip tekrar dönmüşler gitmeyin kimse yok öğleden sonra gelin demişler bizimkilerde hiç çıkmamış, bende gidip görmek istiyorum
Bızım sınıf ogrt cok ıyımıs. Adını duymustum. Cocukların yanında oturmus. Bızım ılkokul ogrt cok soguk bır kadındı neredeyse temas etmeden 4 seneyı bıtırdı.
Kıtaplar dagıtılmıs ama bızımkılere dagıtılmıs mı emın degılım. Yarın okula gıdecegım bende tanısmak ıstıyorum.

Çok ıyı yapmıssın tatlım. Bende senın gıbı dondum. Evde dolap ıclerı oyle sacma sapan karısmıskı anlatamam.
Aılen neredeydı, cocukları sıfırlayıp getırdın , sımdı kımle duruyorlar.
Yarında maraton baslıyor
Merhaba canım.Ailem Adana'da.bizde her yarıyıl ve yaz tatillerinde gidiyoruz.çocuklar çok üzgün geldişer.ben uyum günleri de göndermedim.yarın ilk gün bakalım nasıl geçecek

Günaydın, yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun, bütün kuzulara başarılar diliyorum, sınıfımız 5/H, 22 kişiler, sınıf öğretmenimizin kızı bizim sınıfta

Günaydınlar kızlar,

48 kısıler, ve oglencıler. Oglen 14:00 ders baslıyor aksam 19:40 ta okul bıtıyor . Aşırı morelım bozuk cuma gunu bellı oldu saatler ben 19 sanıyordum ona bıle canım sıkılmısken uzerıne 40 dk bındı . Bılıyosunuz ıngılızce agırlık sınıfı , belkı sınıftan cıkan olur ama yerıne hemen bırını alırlar fakat donem ortasında ayrılan olursa almazlar. Insallah 8 kısı gıder. Bızım sınıfta ortalama bazı yok , kura ıle yerlestıler. Yanı sınıf ortalamasıda toplama her cocuk yapabılır mı bılemıyorum. Mevcut ayrı canımı sıksa da, okul saatlerı benı cok gerdı .

Hepimize hayırlı ugurlu olsun ınsallah

Günaydınlar kızlar,

48 kısıler, ve oglencıler. Oglen 14:00 ders baslıyor aksam 19:40 ta okul bıtıyor . Aşırı morelım bozuk cuma gunu bellı oldu saatler ben 19 sanıyordum ona bıle canım sıkılmısken uzerıne 40 dk bındı . Bılıyosunuz ıngılızce agırlık sınıfı , belkı sınıftan cıkan olur ama yerıne hemen bırını alırlar fakat donem ortasında ayrılan olursa almazlar. Insallah 8 kısı gıder. Bızım sınıfta ortalama bazı yok , kura ıle yerlestıler. Yanı sınıf ortalamasıda toplama her cocuk yapabılır mı bılemıyorum. Mevcut ayrı canımı sıksa da, okul saatlerı benı cok gerdı .

ayy tüh cute ya kötü olmuş o ne öyle 19,40ta ders mi biter ya. tüm gün okul yokmuydu.. şu özel işini mi düşünsen acaba?

ayy tüh cute ya kötü olmuş o ne öyle 19,40ta ders mi biter ya. tüm gün okul yokmuydu.. şu özel işini mi düşünsen acaba?
Şu ıng sınıfa yerlesmesı benıde bagladı. Herkes cok sanslısınız sakın elleme fılan dıyorda. O saat cok gec yalnız bızım okul ıcın degıl tum ıkılı egıtım veren okullar ıcın saatı Meb duzenlemıs :KK43:

Şu ıng sınıfa yerlesmesı benıde bagladı. Herkes cok sanslısınız sakın elleme fılan dıyorda. O saat cok gec yalnız bızım okul ıcın degıl tum ıkılı egıtım veren okullar ıcın saatı Meb duzenlemıs :KK43:
ingilizceyi her yerde öğrenir ya.. benim şahsi fikrim o yönde.
sabahçı olaymış o vakit o da yok:/ hayırlısı olsun bakalım..

5.sınıflar hep oglencı canım hatta seneyede oglencı.
Sızlerın mevcutlarınız ne guzel oyle ya 20 kısı hayal bızım ıcın

Günaydınlar kızlar,

Hayırlısı olsun, sınıf mevcudu ve çıkış saati çok geç, bizim tam gün sabah 8,30 öğleden sonra 3,40

Günaydınlar kızlar,

saat 14 de ders mi başlar saat 19.40 da ders biter mi.sayı çok fazla da bence saatler çok saçma geldi.bilemiyorum hayırlısı olsun.

bizim özel okul.saat 08:45 ders başlayacak öğle yemeği var saat 16:50 de bitecek.sınıf mevcudu sanırım ya 19 ya 20 bu gün belli olur.hazır bulunuşluluk sınavı yaptılar ama dağılım homojen olacakmış.her seviyeden öğrenci olacakmış.ben de başarıya göre sınılarınf ayrılmasını istemiyordum henüz erken.5/C sınıfında bu gün dönünce anlarız nasıl geçtiğini.

Kızlar selam. Bugun cok yogundum eve geldım hıc eve girmeden direk okula gittim ilk defa kuzumun yanında olamadım vicdan yaptım 5.30 dan te cıkısta kadar bahce de oturdum. Bir iki veli ile tanısırız dedım Bı tane bızım sınıftan denk gelmedim 🤣

neysem eve geldik yemek ye kaldır derken saat oldu mu 9 🙄 bundan sonra planlı olmam lazım gidip bos bos oturmucam okulda. Ben kucugu ile babası ılede buyugu yemek yiyecek fılan Du bakalım duzene nasıl oturucaz.

İlk gunden fen odevı gelmıs carsambaya idi ama bu aksam yaptı ve suanda yeni uyudu 👏👏👏 ben yarın izinliyim, ama normalde can dayanır mı bu saatlerden sonra bilemiyorum.

Yarın gidip bir iki brans ogrt tanısmak ıstıyorum. Bu hafta boyle gececek sanırım sonraki gunler de de teker teker tanıtsam kendımı anca. Bugun Bı telas Bı kotu olmustum ıcım rahatladı. Ege sınıftan memnun herkes ıkıserlı oturuyormuş neyse ki. Eba ya kayıt olmamızı ıstemıs hem sınıf ogrt aynı zamanda ıng ogretmenı. Hemen de odev eklemişler 🤪 video izleme yavas yavas yapıcaz ilk donem sonuna kadar sure gırmıs

günaydın bizim de iyi geçmiş ilk günümüz :) ödev vermiş mat.türkçe bir ödev daha.. yahu ilk günden ödev mi olur diye söyleniyordu 3 ödev de çok hoşuma gitti benim gerçi söylendi ama o da eğlenerek yaptı.

günaydın bizim de iyi geçmiş ilk günümüz :) ödev vermiş mat.türkçe bir ödev daha.. yahu ilk günden ödev mi olur diye söyleniyordu 3 ödev de çok hoşuma gitti benim gerçi söylendi ama o da eğlenerek yaptı.
Sızın normalde ödevler haftalık geliyordu ama cocukların hepsi isyanda odevlerı birde olsa ucte olsa 🤣💙 birazdan hazırlanıp evden cıkacagız bucuk gıbı. Kendımı okula atıyorum bakalım hafta sonu toplantı varmıs

Sızın normalde ödevler haftalık geliyordu ama cocukların hepsi isyanda odevlerı birde olsa ucte olsa 🤣💙 birazdan hazırlanıp evden cıkacagız bucuk gıbı. Kendımı okula atıyorum bakalım hafta sonu toplantı varmıs
Allah o eski öğretmenini bildiği gibi yapsın.. inşallahh buraya en kısa sürede uyum sağlasın kuzum..
bizimkilerde yapacaklardı toplantı babası ilgilenicek artık:)

Herkese selamlar.. Yeni Eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun.. Bizde dün başladık.. 9 kişiyiz sınıfta.. Dersler sıkı şekilde başlamış. Özellikle İngilizce.. Etüt de olduğu için evde ödev yok şükür.. Evde kitap okunacak.. Bakalım umarım istediğimiz giviolur herşey.. Çalışan anne olunca evde ödevler uğraşamak iyi olacak sanki.. Sabah 9 akşam 6..bakalkö herkes için güzel bir yıl olması temennisiyle..

Iyı aksamlar herkese. Din ve turkce odevı var. Dua ezberi ve istiklal marsi yazması allahtan hemen yarına degıl odevler. Ing gelınce neredeyse dunyada ki tum ulkeleri yazmıslar. Ben soyledım o ıng yazdı bakalım yazabılıyormu VS diye. Eksikleri not aldım ıng kısmı sıkı tutmak gerekecek maxımum faydalanmak lazım. Yarın ıng ilk set kitap ıcın 350 lira ıstemısler. Hadi bakalım.

Onun dısında hersey yolunda beden oldugu gunler serbest gidilecek, orada soyunup geri giyinmeyecekler ıyı oldu bu. KIZLARIMCANLARIM KIZLARIMCANLARIM canım hayırlı olsun sizinde, eve odev gelmemesi ıyı olurdu herhalde 🤪 buarada okul saatleri baya uzunmus. Bızım okulda 5.30 saat gecırıyorlar aslında ama saat aralıgı malum sacma sapan. Bu aksam kacta yatacak bakalım.

Iyı aksamlar herkese. Din ve turkce odevı var. Dua ezberi ve istiklal marsi yazması allahtan hemen yarına degıl odevler. Ing gelınce neredeyse dunyada ki tum ulkeleri yazmıslar. Ben soyledım o ıng yazdı bakalım yazabılıyormu VS diye. Eksikleri not aldım ıng kısmı sıkı tutmak gerekecek maxımum faydalanmak lazım. Yarın ıng ilk set kitap ıcın 350 lira ıstemısler. Hadi bakalım.

Onun dısında hersey yolunda beden oldugu gunler serbest gidilecek, orada soyunup geri giyinmeyecekler ıyı oldu bu. KIZLARIMCANLARIM KIZLARIMCANLARIM canım hayırlı olsun sizinde, eve odev gelmemesi ıyı olurdu herhalde 🤪 buarada okul saatleri baya uzunmus. Bızım okulda 5.30 saat gecırıyorlar aslında ama saat aralıgı malum sacma sapan. Bu aksam kacta yatacak bakalım.
Günaydın... Tekrar hayırlı olsun okullarımız.canım bizim tam gün.. 4 de bitiyor.. sonra 2 saat etütü.. ödev yapıyorlar..

hayırlı olsun.Hızlı başlamışsınız ödev olarak.bizde çok kısa okulda tamamlanmamış soruları tamamladı.akşam 16.50 çıkış.futbol oynadı bol bol.Okulda hazır bulunuşluluk sınavı vardı okul birincisi olmuş Tüm ülkede Nesibe Aydın kampüslerindeki 505 kişiden de 17.olmuş. ben çok iyi dedim sonuçta okulda hemen hemen hepsi özel okul öğrencileri oğlum devlet okulundan gelmiş.Diyarbakırda çocuk Ankara Kocaeli Antalya Konya Mersin Gaziantep gibi bir çok ildeki 505 öğrenciden 17.olmak da iyi diye düşündüm.İngilizceden onlara göre geri biraz korktu anlamıyorum diye ama takviye dersleri olacak kapatır arayı diye bekliyorum.

X