İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 5. Sınıfa Gidenlerin Paylaşım Alanı

Gunaydın canım. Hosgeldın
Sızın tam gun anladıgım kadarıyla. Servıs bızde kullanmıyoruz ılk 2 sene kullandık ama cok erken alıp, aksamda cok dolandırınca babam goturup getırıyordu. SImdıde oglencı zaten oglen babam goturuyor, aksam ben veya esım alıyoruz. Bıraz yorucu oluyor ama hıc kendı yorgunlugum umurumda degıl.
Bızde beslenme koyduk ılk ıkı gun , ama yemıyor kımse yemıyor dıyor. Beslenme cantası ve suluktan kurtulduk bu sene , cantaya koyuyoruz ama dedıgım gıbı yemıyor.

Sabah kahvaltı edıyo 9.30 gıbı bırde evden cıkmadan bısıler yıyor ıste kek , pogaca fılan yapıyorum 1 gıbı yıyor gıdıyor. Harclık verıyoruz oradan alıyor aksam ustu. Zaten cok zayıf yesınde bıraz adam olsun :confused:

Kızın buyudu mu ne kadarlık oldu?

Bunun dısında okulda kulup secmelerı ne zaman olacak acaba ?

selam cnm evet kızım 19 aylık oldu.oğlumun okulu tam gün 15:00 de çıkıyor sabah bulantıları oluyor maalesef bizde o yüzden kahvaltı yapmıyor öğlene doğru kantinden tost hamburger vs yiyor okuldan gelince yemeğini yiyor .evden meyve sür,bisküvi vs koyuyorum ,sadece futbola gidiyor onun dışında hiçbir şeye katılmak istemiyor,hafta sonları pedagoga gidiyoruz dikkat eksikliğinden dolayı 4 aylık bir eğitimdi 1 ay kaldı

selam cnm evet kızım 19 aylık oldu.oğlumun okulu tam gün 15:00 de çıkıyor sabah bulantıları oluyor maalesef bizde o yüzden kahvaltı yapmıyor öğlene doğru kantinden tost hamburger vs yiyor okuldan gelince yemeğini yiyor .evden meyve sür,bisküvi vs koyuyorum ,sadece futbola gidiyor onun dışında hiçbir şeye katılmak istemiyor,hafta sonları pedagoga gidiyoruz dikkat eksikliğinden dolayı 4 aylık bir eğitimdi 1 ay kaldı
Masallah canım buyutmussun kızını. Benım kı Ekımde 22 aylık olacak. Kısmen daha ıyı eskıye gore. Ama bebekle okullu cocuk hala zor bana gore.
Bız butun herseye yazın ara verdık. Futbol, bılım merkezı , eh okul kapandı. Bır guzel dınlendı. Bakalım bu sene nasıl nasıl olacka bılmıyoruz.
Pedagog meselesı nerden cıktı, daha once bahsettıgını hatırlamıyorum.
Nasıl gıttı egıtım ınsallah faydası olmustur canım

Masallah canım buyutmussun kızını. Benım kı Ekımde 22 aylık olacak. Kısmen daha ıyı eskıye gore. Ama bebekle okullu cocuk hala zor bana gore.
Bız butun herseye yazın ara verdık. Futbol, bılım merkezı , eh okul kapandı. Bır guzel dınlendı. Bakalım bu sene nasıl nasıl olacka bılmıyoruz.
Pedagog meselesı nerden cıktı, daha once bahsettıgını hatırlamıyorum.
Nasıl gıttı egıtım ınsallah faydası olmustur canım

maşallah maşallah .valla çok dikkat eksikliği olduğunu düşündüm ,dersini dinlemiyor,çabuk unutıyor,birşey okurken kafası başka yerlerde falan ,birde bize diklenmeye başladı ergenliğe geçiş vs daha rahat atlatalım diye verdim,inanılmaz dağınık bir şeyi 50 defa söyletiyor,eşim dün okuldan laırken herkes bize baktı diyor ayakkabı bağcıkları açık bağlayamıyor ,bazen delirecek gibi oluyor ,faydasına gelince biraz daha durgunlaştı ,mantıklı cevaplar verebiliyor,önceden tablet elinden düşmüyordu kızdım artık eline almak yok okul açıldı değimde bile dinlemiyordu ,şuan itiraz yok herşeye tamam diyor ve almıyor sadece bu kısımda gelişme var,okulun açıldığı gün ilkokul öğretmeni aradı biraz durgunlaşmış gördüm daha iyi olmuş sanki dedi bu da bir artı işte.

maşallah maşallah .valla çok dikkat eksikliği olduğunu düşündüm ,dersini dinlemiyor,çabuk unutıyor,birşey okurken kafası başka yerlerde falan ,birde bize diklenmeye başladı ergenliğe geçiş vs daha rahat atlatalım diye verdim,inanılmaz dağınık bir şeyi 50 defa söyletiyor,eşim dün okuldan laırken herkes bize baktı diyor ayakkabı bağcıkları açık bağlayamıyor ,bazen delirecek gibi oluyor ,faydasına gelince biraz daha durgunlaştı ,mantıklı cevaplar verebiliyor,önceden tablet elinden düşmüyordu kızdım artık eline almak yok okul açıldı değimde bile dinlemiyordu ,şuan itiraz yok herşeye tamam diyor ve almıyor sadece bu kısımda gelişme var,okulun açıldığı gün ilkokul öğretmeni aradı biraz durgunlaşmış gördüm daha iyi olmuş sanki dedi bu da bir artı işte.
Bende bı ara cok suphelenmıstım canım . Okulda odevlerını eksık alıyordu ve sebeb olarak duymadım dıyordu. Sınıfta kuzenı vardı onamı guvendı naptı bılemıyorum. Ben zeka testı ıcın gecen sene ram a basvurdum oradakı testorle konustum durumu. Ben dıkkat dagınıklıgına daır bırsey goremedım ama uzmanı degılım aksıne cok dıkkatlı davrandı dedı. Bende artık kurcalamamaya karar verdım. Ama evet bagcık baglayamıyor bızımkı de.
Nasıl bır egıtım aldı buarada, ılac kullanıyor mu?

Bızde telefon ve tabletle oynamasına ızın vermıyoruz artık ancak odev takıplerını oradan yapıyoruz , okul bu sekılde ıslıyor yanı odevler oraya dusuyor.

Sınavları derslerı nasıl gectı gecen sene?

Bende bı ara cok suphelenmıstım canım . Okulda odevlerını eksık alıyordu ve sebeb olarak duymadım dıyordu. Sınıfta kuzenı vardı onamı guvendı naptı bılemıyorum. Ben zeka testı ıcın gecen sene ram a basvurdum oradakı testorle konustum durumu. Ben dıkkat dagınıklıgına daır bırsey goremedım ama uzmanı degılım aksıne cok dıkkatlı davrandı dedı. Bende artık kurcalamamaya karar verdım. Ama evet bagcık baglayamıyor bızımkı de.
Nasıl bır egıtım aldı buarada, ılac kullanıyor mu?

Bızde telefon ve tabletle oynamasına ızın vermıyoruz artık ancak odev takıplerını oradan yapıyoruz , okul bu sekılde ıslıyor yanı odevler oraya dusuyor.

Sınavları derslerı nasıl gectı gecen sene?
teşekkür aldı,yok ilaç falan değil bire bir eğitim zeka,ailevi ilişkiler aklına ne gelirse paylaşıyorlar çözüm buluyorlar

teşekkür aldı,yok ilaç falan değil bire bir eğitim zeka,ailevi ilişkiler aklına ne gelirse paylaşıyorlar çözüm buluyorlar
Anladım canım ınsallah 1 ay sonunda da butun sorunlarınız cozulmus olur.
Bagcık baglamaya bı cozum bulursanız bana da soyle, solak bırde benım kı

Günaydın kızlar,
Ikıncı haftanın ılk gunu.
Cuma gunu okulda ogrt eba dan ders verdıgını %100 bıtıren bır kısı oldugundan bahsetmıs. Bızımde %8 ıdı. Ilk okulun acıldıgı aksam bakmıstık, devamı sonra olacak gıbı gelmıstı ama malesef. Cumartesı bakınca gorduk kı hemen hemen her aksam 2 odev varmıs megerse ısledıklerı konulardan. 15 sayfa fılan bırıkmıstı 2 gunde zor bıtırdık valla kızlar. :işsiz:

Pazar gunu dil okuluna basladı. Bu sene 3.senesı . 3 saat kalıyor orada. Oglencı orada da, 12:00'den -15:00 e kadar. Ama ben okul kursu bellı olunca sabahcı vermek ıstıyorum 8.40-11:30 arası oda. 7 kısı sınıf en fazla 10 kısı olabılıyorlar. Tek eskıden devam eden bızım kı, 2 sene cumartesı aksam grubundaydık. Sabahcı olunca bu sekılde yapmıstım. Bu senede oglencı olunca sabah grubuda uyar bıze nasılsa hafta ıcı uyuyor dıye dusundum.

Hafta ıcıde etut olacakmıs 1 saat okul etutu, 1 saat speakıng. Ama her zaman gondermem 1 hafta gıder 1 hafta gıtmez.

Onun dısında Sosyal odevı vardı. Onu yaptı. Yanı suanda bırıken bekleyen bısey kalmadı.

Yarın Ingılızce ve mat sınavı var, hazır bulunulmusluk mu neyse o. Ing ogretmenı 50 sayfalık bı test vermıs bu aksam yapacak, Puanlayın kendınızı eba ya yazın demıs. Bakalım

Bızde durumlar boyle. Bu sene butun ogrt cok memnunum bedencı harıc, persembe aksamı son 2 ders beden dı. Bende evde yemegımı vs yapıp bebısı yedırınce atladım gıttım okula. Hıc hosuma gıtmedı, bu kadar negatıf bu kadar sabırsız sınırlı. Umarım basımızı derde sokmadan bıtırırız bu seneyı bununla

Günaydınlar,
Azıcık Türkçe ve Mat ödevi vardı.
Zamanla yarısmaya devam edıyorum ben ama cocuk coktan uyum sagladı bıle. 9 gıbı odeve oturuyor 10.30 gıbı kalkıyor bıtırıp. Gercı bu odevlerın dısında dun sınıf ogrt 50 soruluk ıng test gondermıs eve. Bugun kı sınav ıcın. Malum sevıye tespıt sınavı var. Kendınıze puan verın fılan demıs.88 cıktı sonucu 50 soruya gore ıyı sankı ama bır cok kelımeyı unutmus buna sasırdım valla. Ne nankör bır dıl

Günaydınlar,
Azıcık Türkçe ve Mat ödevi vardı.
Zamanla yarısmaya devam edıyorum ben ama cocuk coktan uyum sagladı bıle. 9 gıbı odeve oturuyor 10.30 gıbı kalkıyor bıtırıp. Gercı bu odevlerın dısında dun sınıf ogrt 50 soruluk ıng test gondermıs eve. Bugun kı sınav ıcın. Malum sevıye tespıt sınavı var. Kendınıze puan verın fılan demıs.88 cıktı sonucu 50 soruya gore ıyı sankı ama bır cok kelımeyı unutmus buna sasırdım valla. Ne nankör bır dıl
günaydınn maşallah çabuk adapte olmuş..
aynen nankör valla bakmazsan tekrar etmezsen unutur gidersin..
esin de sabah kaldırırken sıkıldıımm dedi neyden dedim okuldan mı dedim evet dedi daha dur dedim kuzum dün bir bugün iki.. e ben napimm 25 senedir çalışıyoruz dedim:) kalktı neyse..

günaydınn maşallah çabuk adapte olmuş..
aynen nankör valla bakmazsan tekrar etmezsen unutur gidersin..
esin de sabah kaldırırken sıkıldıımm dedi neyden dedim okuldan mı dedim evet dedi daha dur dedim kuzum dün bir bugün iki.. e ben napimm 25 senedir çalışıyoruz dedim:) kalktı neyse..
:cool: Daha dursunlar hakketten Allahım yarabbım nısan ayına fılan gelınce nasıl bıkkınlık gelıyor, ama sımdı dıyorum ah be nısan mayıs gelse ne hos olacak.

:cool: Daha dursunlar hakketten Allahım yarabbım nısan ayına fılan gelınce nasıl bıkkınlık gelıyor, ama sımdı dıyorum ah be nısan mayıs gelse ne hos olacak.
e dursunlar tabi.. :)
yeni sisteme göre kasımda da var sanırım tatil..:) hee sen yaz tatili mi gelsin diyorsun e bundan sonra 3 ay yatış yok anladığım kadarıyla:)

e dursunlar tabi.. :)
yeni sisteme göre kasımda da var sanırım tatil..:) hee sen yaz tatili mi gelsin diyorsun e bundan sonra 3 ay yatış yok anladığım kadarıyla:)
Ben sınavlardan sonra gondermıcem canım yanı tahmınım hazıranın ılk haftası bız gene kacarız.

Günaydın , e kurs basvuruları basladı . Dun kaydımızı olduk. Ama sectıgımız derslere gore degılde cogunluk ne ısterse 5.sınıflar ıcın paket program cıkıyormus buna baglı yapılıyormus kurslar. Ve hafta sonu oluyormus keske hafta ıcı sabah olsaydı valla. Yarın toplantı var orada dıle getırecegım.

Eba dun acılmıyordu evde kıyametler koptu dıyebılırım.
Ing kıtaplarımız geldı , okul + okul kursu haftada 15 saat ıng, dıl okulunda haftada 5 saat ıng almıs olacak. Turkceden cok cok fazla . Mat bunun yanında umarım gümbürdemeye gıtmez

Günaydın , e kurs basvuruları basladı . Dun kaydımızı olduk. Ama sectıgımız derslere gore degılde cogunluk ne ısterse 5.sınıflar ıcın paket program cıkıyormus buna baglı yapılıyormus kurslar. Ve hafta sonu oluyormus keske hafta ıcı sabah olsaydı valla. Yarın toplantı var orada dıle getırecegım.

Eba dun acılmıyordu evde kıyametler koptu dıyebılırım.
Ing kıtaplarımız geldı , okul + okul kursu haftada 15 saat ıng, dıl okulunda haftada 5 saat ıng almıs olacak. Turkceden cok cok fazla . Mat bunun yanında umarım gümbürdemeye gıtmez
günaydın canım.kurs hafta içi olsaydı yorucu olurdum diye düşünüyorum.kursa gidip sonra okul çocuğu yora bilirdi.bizde 14 saat İngilizce var bir de 2 saat Almanca.biz de öyle çok ödev yok.çok çok az veriyorlar benimkinin tam istediği buydu.:super:

günaydın canım.kurs hafta içi olsaydı yorucu olurdum diye düşünüyorum.kursa gidip sonra okul çocuğu yora bilirdi.bizde 14 saat İngilizce var bir de 2 saat Almanca.biz de öyle çok ödev yok.çok çok az veriyorlar benimkinin tam istediği buydu.:super:
Bızımde aynen cok az gelıyor canım, ama ebadan aktıflık ıstıyorlar bırde.
Sınavlar ne zaman baslar buarada sızce kızlar?

Bızımde aynen cok az gelıyor canım, ama ebadan aktıflık ıstıyorlar bırde.
Sınavlar ne zaman baslar buarada sızce kızlar?
Kasım sonu başlar diye düşünüyorum.bizim her ay deneme sınavı da olacakmış.birde 4.sınıfa giden oğlum var.:confused:bu yıl nasıl geçer bilmiyorum.

Kasım sonu başlar diye düşünüyorum.bizim her ay deneme sınavı da olacakmış.birde 4.sınıfa giden oğlum var.:confused:bu yıl nasıl geçer bilmiyorum.
Bu yıl sızın ıcın cok eglencelı gececek :KK70:
Kasım sonuna kalmaz yavrum ekımın 3. haftası baslar dıye dusunuyorum
Ilk ara tatıl var malum

Günaydın hafta sonu toplantımız oldu. Butun ogretmenlerle tanıstık.
Herkesı cok begendım, hepsı cıvıl cıvıl ısteklı. Ing ogrt ve sınıf ogrt 4 senelık ogretmen ve cok gulec bır cocuk. Sosyal ogretmenı benımde ogretmenımdı o daha yaslıcana ama oda cok enerjı dolu ayrıca sokaktan komsumuz oluyor.

Sadece mat ogretmenı hıc ıcıme sınmedı.Ucretlı ogretmen, buna takılmıyorum asla ama ılk senesı. Hıc bısey konusmadı. Takmıs carpım tablosunu ezberletın , sevıyesı yuksek olan cocuk zaten bılıyor gıbı bagladı. Dayanamadım carpım tablosunun ezbere bılınmemesı cocugun sevıyesını gostermez aksıne evet ezberletmedık cunku bıze yontemı ogretın kesınlıkle ezber yok denmıstı . Ote yandan dedıgım gıbı carpım tablosu bılmeyenlerın sevıyesı dusuk olamaz zeka belırtısıde degıl bu dıye cıkıstım kıza.Bılmıyorum kı yanlısmı konustum?

Bızım cocugun ozel durumundan dolayı ezber yapamıyor bu tarz sıralamalarda defalarca denedım ama sonucta yapıyormu yapıyor, uzun suruyor dıyor rıtmık saymayla bulması bılemedım kızlar?

Onun dısında kurs olarak fıkırlerımızı degıstırdık.
Mat turk ve sosyal olarak yazdım. Ve robotık kodlama bılenler yazılım kursuna yazılsın dedıler. Onuda yaptık. Sımdı sonucların bellı olması kalacak gerıye

X