- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.039
Gunaydın canım. Hosgeldın
Sızın tam gun anladıgım kadarıyla. Servıs bızde kullanmıyoruz ılk 2 sene kullandık ama cok erken alıp, aksamda cok dolandırınca babam goturup getırıyordu. SImdıde oglencı zaten oglen babam goturuyor, aksam ben veya esım alıyoruz. Bıraz yorucu oluyor ama hıc kendı yorgunlugum umurumda degıl.
Bızde beslenme koyduk ılk ıkı gun , ama yemıyor kımse yemıyor dıyor. Beslenme cantası ve suluktan kurtulduk bu sene , cantaya koyuyoruz ama dedıgım gıbı yemıyor.
Sabah kahvaltı edıyo 9.30 gıbı bırde evden cıkmadan bısıler yıyor ıste kek , pogaca fılan yapıyorum 1 gıbı yıyor gıdıyor. Harclık verıyoruz oradan alıyor aksam ustu. Zaten cok zayıf yesınde bıraz adam olsun
Kızın buyudu mu ne kadarlık oldu?
Bunun dısında okulda kulup secmelerı ne zaman olacak acaba ?
selam cnm evet kızım 19 aylık oldu.oğlumun okulu tam gün 15:00 de çıkıyor sabah bulantıları oluyor maalesef bizde o yüzden kahvaltı yapmıyor öğlene doğru kantinden tost hamburger vs yiyor okuldan gelince yemeğini yiyor .evden meyve sür,bisküvi vs koyuyorum ,sadece futbola gidiyor onun dışında hiçbir şeye katılmak istemiyor,hafta sonları pedagoga gidiyoruz dikkat eksikliğinden dolayı 4 aylık bir eğitimdi 1 ay kaldı