- 12 Mayıs 2016
- 139
- 27
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlı olsun. Haberlerde özel sınıf yasak diye diyolar her sene ama yinede aciliyo. Hakkınızda hayırlısı olsun. Okullar 9 Eylül'de aciliyo diye biliyorumYeni favori sayfam
Adresımızın cıktıgı yere kayıt yaptırdık, Agustos basında. Ingılızce sınıf acıyorlar 2 tane orada kayıt olduk. Ancak hem normal sube hemde ıngılızce sınıflara kura yontemı ıle ogrencı alacaklarmıs. Bunun ıcın kuranın cekılmesını beklıyoruz ne zaman olacak hıc bır fıkrımız yok. Okulların ne zaman acılacagı hakkında da net bır bılgı yok sanırım .
Boyle havada beklıyoruz
5-6 Eylul uyum haftası olacakmıs. 2 guncuk gıtmeyı dusunuyor musunuz kızlar? Nasıl yapacaksınız?Hadi hayırlı olsun. Haberlerde özel sınıf yasak diye diyolar her sene ama yinede aciliyo. Hakkınızda hayırlısı olsun. Okullar 9 Eylül'de aciliyo diye biliyorum
selamlar5-6 Eylul uyum haftası olacakmıs. 2 guncuk gıtmeyı dusunuyor musunuz kızlar? Nasıl yapacaksınız?
can09e KIZLARIMCANLARIM fatima38 helin hivda Yeni mekana davetlisiniz?
Yazlıktan dün döndün kızlar, bu sene hıc ama hıc test cozdurmedım sadece kıtap okudu onuda o kadar az okudu kı pes dıyorum .
Nasıl adapte olacagız aılecek bılemıyorum
Sende gıdecekmısın yavrum?selamlar
canım davetine mutlu olduum:)
evet 5 6 eylülde gidecek kuzu tanışsınlar iyi olur..
bizim kuzu özledim açılsın dedi mat.türkçe baktı 6 7 kitap bitirmiştir.. inşallah hemen uyum sağlasınlar...
yok gitmeyecem ben kuzum.. babasıyla giderler 1 2 saatlik tanışma gibi bir şey dediler..:)Sende gıdecekmısın yavrum?
Buarada cınsıyetınız bellı oldu mu tahmın yapıcam
Erkek dıyorummyok gitmeyecem ben kuzum.. babasıyla giderler 1 2 saatlik tanışma gibi bir şey dediler..:)
sen tahminde bulun hele:) hatta dur resmini atayım:)
bence haftaya gidersin ya. yine senin kararın tabi de.Erkek dıyorumm
Bende cok kasıldım ya ızın alsam mı almasam mı ben haftaya almayı dusunuyordumda, ogretmenlere kendımıde tanıtmak ıstıyorum aslında kafam cok karıstı sıze sorayım dedım
Tahmıne cevap ver bakayımmmbence haftaya gidersin ya. yine senin kararın tabi de.
kuzum %70 erkek dedi:)Tahmıne cevap ver bakayımmm
Bılemedım kuzum nasıl yapsam ya kafalar duman valla calısan anne olmak zor
çok zor valla gerçekten Allah yardımcımız olsun.. şimdilik hevesli her şey yolunda.. inşallahh iyi olsunlar hep..Tahmıne cevap ver bakayımmm
Bılemedım kuzum nasıl yapsam ya kafalar duman valla calısan anne olmak zor
hayırlı olsun inşallahh gönlümüzce olsun..Herkese selamlar.. Biizm bugün uyum haftamız başladı bile..
bizim planlar tamamen farklı yönde ilerledi..hiç aklımızda yokken özele verdik..
Umarım hayırlısı olur.. Ben çalışan anne olarakdan şartla iyi de bakalım inşallah umduğumuızu buluruz..
sabah 9 da ders başı..4de btiyor.. 6 ya kadar etütt yapacaklar.. eve gelmsi 6 30 yada 7..
Şimidlik içimize sindi.. haftada 10 saat ingilizce 4 saatte almanca görecekler.. hakkımızda hayırlısı inşalalh
Hayırlı olsun canım , ınsallah cok memnun kalırsınızHerkese selamlar.. Biizm bugün uyum haftamız başladı bile..
bizim planlar tamamen farklı yönde ilerledi..hiç aklımızda yokken özele verdik..
Umarım hayırlısı olur.. Ben çalışan anne olarakdan şartla iyi de bakalım inşallah umduğumuızu buluruz..
sabah 9 da ders başı..4de btiyor.. 6 ya kadar etütt yapacaklar.. eve gelmsi 6 30 yada 7..
Şimidlik içimize sindi.. haftada 10 saat ingilizce 4 saatte almanca görecekler.. hakkımızda hayırlısı inşalalh
amin inşallah tüm çocuklarımız için hayılrısı olur inşallah.hayırlı olsun inşallahh gönlümüzce olsun..
Benzer seyler yazmısız, 40 kısıylık ılkokulda bana o bıle fazla gelıyordu 55 kısı dogru mu degıl mı bır goreyım o zaman kararımı verıcem , okul kıyafetını bıle almadım henuzBu arada ilkokul öğretmenimiz kızını o okula verdi.. Onun tavsiyesi üzerine verdik bizde..
İstediğimiz devlet okulunda mevcutlar 45 kişi imiş.. ve 5000 bağış istediler.. olup olmayacağı da belli değildi.. eşimin içine sinmedi.. hayırlısı buymuş inşallah..
Hayırlı olsun canım , ınsallah cok memnun kalırsınız
Fıyatta neyde anlastınız acaba?Bızım sınıfların 55 kısı olduguna daır bır soylentı var , eger o sekılde olursa bende haftaya alıp ozele verecegım.
Adrese dayalı almıyorlardı guya ama arkadasım 5 bın lıra verıp kayıt ettırdı okula adres fılan yok dusununce. Oylede topladıklarından okulda ınanılmaz bır yıgılma olmus.
4 Eylulde ıng sınıfların kurasından sonra subelerde bellı olacakmıs bakalım persembe gunu oldukca karısık olacak bellı kı
Hangı okul acaba sende ıstanbuldaydın dımı?İnşallah canım.. Sorma bu sene böyle olmuş ya.. iyi devilen evlet okulları bile mevcutlar 45 50 60 a kadar gidiyormuşbuda bizim şansımıza demekki
15000 okul yıllık.. 1500 kırtasiye ücreti 3000 de yemek ücreti yıllık..
ama yemek almıyacğız biz.. mecburiyet yok.
çğkni kızım çok seçiçi bizim.. kantinde döner çorba vs varmış.
arada oradan arada evden beslenme ile idare edeceğiz bu sene bakalım.. hayılrıısı olur inşallah..