Selam aynı benim gibi telaşlı annelere :) Aralık ayıyla birlikte benim oğlumunda 2. Yazılılar baslıyor. Temel dersleri gectimde biz müzik beden ve resimdende yazılı oluyoruz. Canımızı sıkan olay oğlumun yüzmede Türkiye derecesi olmasına rgmen bedenden 87 almış olması. Cocuk haftada 6 gün spor yapıyor, milli takıma aday belki de, bedeni 87. Basketbolda serbest atış yapamamış. Ki biz okula 25 gün önce nakil olmuştuk. Onları gösterdiği derste yoktuk.Gittim konuştum.Adam nuh diyor peygamber demiyor. Pası atamazsa vermezmiş. Diğer dersler kötü olsa bişey demeyeceğim. Şaştım bu işe.
kızlar günaydın. 2.sınıvlar bir taraftan devam ederken bir taraftan da sonuçlar belli olmaya başladı. türçe den 1.sınavda 76 almıştı çok şükür 2.sınavda 98 almış. tüm soruları doğru yapmış, kompozisyonda ki noktalama işaretleri doğru ama kısa yazdığı için iki puan kırmış öğretmen. a 4 kağıdın yarısını doldurmamış, oniki satır anca var dedi öğretmenben de buna da şükür dedim, yazı yazmaktan nefret ediyor. hatta neyini yakaladım geçen, öğretmen yazdırıyor ya defterlerine konuları, okuyorum anlamsız geliyor yazılan cümle düşük. meğer bizim cingöz öğretmenin söylediklerini kısaltıp geçiriyor, kendince özet çıkartıp :) çok fena bu çocuk çokk
kimsenin sesi çıkmıyor, nasıl gidiyor 2.sınavlar bayanlar..
benim bir arkadaşımın tanıdığı devlet okuluna gidiyor teog da bir yalnışı çıkmış, oğlumun gitti özel okulda ki bir arkadaşımın kızıda 10 yalnış yapmış. kızda zeki bir kız 1. ya 2. oluyordu denemelerde. bundan ne sonuç çıkarmalıyız sizce.
chess bizim okul bu sınava girmedi. kendimiz bireysel sokamıyor muyuz acaba bilgin var mı?canım siz 13 kasımdaki mebin yaptığı teog denemesine girmediniz mi?
o sınavda oğlumun 7 yanlışı var, devlet okuluna giden eski sınıf arkadaşı full yapmış
evet bence de devlet okuluna gidenler daha başarılı ama bundan ne sonuç çıkarcam bilemiyorum, extra çalışmaya vakitleri var devlet okulundakilerin belki bu yüzdendir, bizimkiler sabahtan akşama okulda, geldiklerinde zaten pestilleri çıkıyor ödev yapmaya bile isteksiz oluyorlar ki extra test, çalışma nasıl yapacaklar.
Bizimkilerin pazartesi 2. yazılılar bitiyo ama sonucu açıklanan yok henüz
chess bizim okul bu sınava girmedi. kendimiz bireysel sokamıyor muyuz acaba bilgin var mı?
ocak ayında tudem in sınavı olacak onu bekliyorum. sanırım o sınavdaki başarısı bir şeyler gösterir bana.hiç bilmiyorum canım bizim şehirde tüm okullarda aynı anda yapılmış
seni bu şekilde düşünderen ne acaba, nasıl bir eksiklik görüyorsun çocuğunda yada okulda. bana da soruyorlar okuldan memnunmusun diye ne beklemeliyim ki okuldan. müfredat dersleri işliyorlar mı evet, ödev veriyorlar mı evet, verdikleri ödevin yapılıp yapılmadığının kontrolü var mı evet, veli bilgilendirme var mı evet ee başka ne beklemeliyim.bu özel okullardamı eksiklikler var anlayamıyorum.pişman oldum koleje verdiğime açıkcası.devlete veripözel hoca tutsaydım daha mantıklıydı
aynen bizde de olmadı devlet okulu bizimde.chess bizim okul bu sınava girmedi. kendimiz bireysel sokamıyor muyuz acaba bilgin var mı?
Ozet cikarma kisaltarak yazma var bizde de ama den den yoktu chess :)) aklina gelmedi mi ne acaba yoksa affetmez yapar.
bir defa da sey yapmis;
Bu konu hakkinda arastirip yazin
cvp: olur
falancaya ornek verin
cvp:tamam
gibi.allahtan gordum de duzelttik :))