hanımlar , okulunuzda öğretmenler günüyle ilgili bir faliyet var mı. bir şey yapmak gerekir mi ? çocuklardan sınıf öğretmenlerine mektup yazmaları istendi, alışmışız hediye almaya tuaf geliyor böyle
dün akşam oğlum öğretmenler gününde kendisini ilk iki sene okutan öğretmenini aramak istediğini söyledi. çok duygulandım. ondan sonraki 2 ilkokul öğretmiyle de bir bağ kurmamış demek ki. bazı öğretmenler unutulmuyor hayatta.valla bizim sınıf annemiz varmış kim seçti bilmiyorum ama muhtemelen geçen sene o okulda 4. sınıflardan birinin sınıf annesiydi para toplanacakmış bugun ben vermedim, öğretmenleri tanımıyorum bile
bi de türkçe öğretmeni şiir yazın kendiniz demiş tabii benimki tek dize yazamadı, herkesin yapabileceği bişey değilki yazsa komik olacak hiç yeteneği yok bu konulara çünkü
sınıf öğretmenliği de ortaokulda ilkokuldaki gibi değil ki, bence 5. sınıf için en güzeli sözle kutlamak, ilerleyen yıllarda çok sevdiği bi öğretmen olursa ona küçük bi hediye alır belki, ama şuan daha zaten yeni tanıştıkları için öyle kuvvetli bağ kurduğu bi öğretmen yok
biz de sınıf annesi falan yok, en iyisi bir şey almamak.bence hediye almamak lazım , şahsen ben öğretmen olsam istemem, ama bazı öğretmenler bekliyor, bilemiyorsun ki tanımayınca kim sıcak bakar kim sıcak bakmaz
bizim olayada gıcık oldum bu arada, ne yapılcağı ne edilceği hiç bi bilgi verilmeden, fikir alınmadan, onaylatılmadan para verin, oldu...
günaydın, iyi haftalar arkadaşlar,
26-27 tatil değil mi bizimkilere?
Amanıın vallaha Lara daha dün dinle kuranin birinci yazilisini oldu, daha arapça duruyor, simdi ikinciler başlayacak vay vaaaayyy Allah kolaylik versin kuzulara
ata yayınlarının sınavında sınıfta 6. olmuş , ama çok yanlışı var
kızlar şuan hangi konudasınız matematikten..öğretmenleri problem çözdürüyormu defterleri ne durumda yazarmısınz
benim oğlum özel bir okula gidiyor defter boş.zihinden toplamalamaları geçtiler gerafikteler ama neblim sanki öğretmen eksik gbi
bizimkinin defter getirme alışkanlığı olmadığı için şimdi telefonda sordum doğrulardayız dedi.benim oğlum özel bir okula gidiyor defter boş.zihinden toplamalamaları geçtiler gerafikteler ama neblim sanki öğretmen eksik gbi
eşime de sordum haftasonu yazılısı var diye defterden tekrar yapmışlardı grafiklerdi sanırım son konu dedi. bu hafta geçmiş olabilrler doğruya.bizimkinin defter getirme alışkanlığı olmadığı için şimdi telefonda sordum doğrulardayız dedi.