İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 5. Sınıfa Gidenlerin Paylaşım Alanı

valla bizim sınıf annemiz varmış kim seçti bilmiyorum ama muhtemelen geçen sene o okulda 4. sınıflardan birinin sınıf annesiydi para toplanacakmış bugun ben vermedim, öğretmenleri tanımıyorum bile
bi de türkçe öğretmeni şiir yazın kendiniz demiş tabii benimki tek dize yazamadı, herkesin yapabileceği bişey değilki yazsa komik olacak hiç yeteneği yok bu konulara çünkü
sınıf öğretmenliği de ortaokulda ilkokuldaki gibi değil ki, bence 5. sınıf için en güzeli sözle kutlamak, ilerleyen yıllarda çok sevdiği bi öğretmen olursa ona küçük bi hediye alır belki, ama şuan daha zaten yeni tanıştıkları için öyle kuvvetli bağ kurduğu bi öğretmen yok

daha öğretmenler çocukları tanımadan önyargı geliştirsinler istemiyorum bu noktada. mesela sınıf öğretmeni haftada sadece 1 saat derse giriyor. kim kimdir daha fikri bile yok eminim. kızıma kalsa matematikçiyle türkçeciyi çok seviyor, onlara hediye almak ister muhtemelen ama ikisine alıp diğerlerine almamak da göze batar sanki :S

bence hediye almamak lazım , şahsen ben öğretmen olsam istemem, ama bazı öğretmenler bekliyor, bilemiyorsun ki tanımayınca kim sıcak bakar kim sıcak bakmaz

bizim olayada gıcık oldum bu arada, ne yapılcağı ne edilceği hiç bi bilgi verilmeden, fikir alınmadan, onaylatılmadan para verin, oldu...

dün akşam oğlum öğretmenler gününde kendisini ilk iki sene okutan öğretmenini aramak istediğini söyledi. çok duygulandım. ondan sonraki 2 ilkokul öğretmiyle de bir bağ kurmamış demek ki. bazı öğretmenler unutulmuyor hayatta.

biz de sınıf annesi falan yok, en iyisi bir şey almamak.

günaydın, iyi haftalar arkadaşlar,
26-27 tatil değil mi bizimkilere?

matematik sınavıyla 2.sınavlara siftah yapıyoruz. yazılı konuları dört işlem, bir sayının karesini ve küpünü alma, zaman problemleri, tablo ve şema, sütun grafiği. türkçe yarın , sizde de kelime anlamı soruyorlar mı yazılıda. bu arada 1.türkçe yazılısında kompozisyonda bizimki paragraf yapmamış ondan not kırıldığını itiraf etti dün

Amanıın vallaha Lara daha dün dinle kuranin birinci yazilisini oldu, daha arapça duruyor, simdi ikinciler başlayacak vay vaaaayyy Allah kolaylik versin kuzulara

Amanıın vallaha Lara daha dün dinle kuranin birinci yazilisini oldu, daha arapça duruyor, simdi ikinciler başlayacak vay vaaaayyy Allah kolaylik versin kuzulara

bizimkilerinde pazartesiden itibaren 2.ler başlıyor, bu 2 günlük teog tatili güzel bonus oldu ama... tabii çok ödev vermezlerse

kızlar şuan hangi konudasınız matematikten..öğretmenleri problem çözdürüyormu defterleri ne durumda yazarmısınz

kızlar şuan hangi konudasınız matematikten..öğretmenleri problem çözdürüyormu defterleri ne durumda yazarmısınz

bizimkiler zihinden bölme çarpmadaymış, defterde pek bişey yapmıyorlar, kaynak kitap var ordan ödev geliyo genelde, sonuçlarda kitaba yazılıyo yani

benim oğlum özel bir okula gidiyor defter boş.zihinden toplamalamaları geçtiler gerafikteler ama neblim sanki öğretmen eksik gbi

bizimkinin defter getirme alışkanlığı olmadığı için şimdi telefonda sordum doğrulardayız dedi.
eşime de sordum haftasonu yazılısı var diye defterden tekrar yapmışlardı grafiklerdi sanırım son konu dedi. bu hafta geçmiş olabilrler doğruya.
ben de türkçe den sanki öğrenmiyor gibi geliyor. defterde dilbilgisiyle ilgili tanımlar var evet güzel ama çocuk anlamamış, örnek yapmıyoru mu diyorum yok diyor. defter de örnek yazılı değil zaten. ödev olarakta okuma parçası geliyor genelde. dil bilgisi için takviye gerekecek sanırım. de da yı anladı da ki de ben bile ayrıkmı birleşikmi diye düşünüyorum

Selam aynı benim gibi telaşlı annelere :) Aralık ayıyla birlikte benim oğlumunda 2. Yazılılar baslıyor. Temel dersleri gectimde biz müzik beden ve resimdende yazılı oluyoruz. Canımızı sıkan olay oğlumun yüzmede Türkiye derecesi olmasına rgmen bedenden 87 almış olması. Cocuk haftada 6 gün spor yapıyor, milli takıma aday belki de, bedeni 87. Basketbolda serbest atış yapamamış. Ki biz okula 25 gün önce nakil olmuştuk. Onları gösterdiği derste yoktuk.Gittim konuştum.Adam nuh diyor peygamber demiyor. Pası atamazsa vermezmiş. Diğer dersler kötü olsa bişey demeyeceğim. Şaştım bu işe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…