valla bizde bilgilendirme yok....müfredata göre gitmeyen öğretmen var...çocukların başarısı adına veli bilgilendirme yok anşamadım ben bu işten birşey
5nci sınıf yansımıyorilginç, bu notlar ortalamaya yansıcak mı acaba, bildiğim kadarıyla bunlar seçmeli, bizimkilerin müzik resim yok mesela, 444 le bunlarda değişti ya seçmeli, oldu. Gerçi bildiğim kadarıyla 5. sınıf notları teoga yansımıcak ama belli mi olur sürekli birşey değişiyor
yazılı notları deseydin canım notlar şişiriliyor ve özeldeki çocukların bazıları zeki gösteriliyor bize esas gerçek sınvada ortaya çıkıyorkimsenin sesi çıkmıyor, nasıl gidiyor 2.sınavlar bayanlar..
benim bir arkadaşımın tanıdığı devlet okuluna gidiyor teog da bir yalnışı çıkmış, oğlumun gitti özel okulda ki bir arkadaşımın kızıda 10 yalnış yapmış. kızda zeki bir kız 1. ya 2. oluyordu denemelerde. bundan ne sonuç çıkarmalıyız sizce.
chess bizim 1.yazılılar türkçe hariç girildi, sanırım öğretmene bağlı. teknoloji öğretmeni girmiş, türkçe öğretmeni girmemiş ne saçma.2. yazılılarda bitti ama notlar e okula girilmiyor neden acaba, sanırım karneye yakın girilcek hepsi, ortaokulda sistem böyle mi
chess bizim 1.yazılılar türkçe hariç girildi, sanırım öğretmene bağlı. teknoloji öğretmeni girmiş, türkçe öğretmeni girmemiş ne saçma.
bence en kısa sürede okulla irtibata geçmelisin. bizim okul 2-3 haftada bir danışman öğretmen arayıp sınıfta ki genel durumuyla ilgili bilgi veriyor, evde ki durumunu soruyor. sistem üzerinden bilgilendirme ve ödevler geliyor, kitap ve kaynak haricinde çözmesi gereken testler geliyor. sınavda çalışması gereken konuları bildriyorlar. sonuçta sen de bu okula para verdiğin için hizmet beklemek en doğal hakkın.valla bizde bilgilendirme yok....müfredata göre gitmeyen öğretmen var...çocukların başarısı adına veli bilgilendirme yok anşamadım ben bu işten birşey
olabilir bizimkinin 76 ydı, ondan mı yazmadı acaba. yani ne aldıysa o yapacak bişey yok.benim aklıma şey geldi, acaba veliler tatava mı yapıyo, notu yükselt diye o yüzden mi yazmıyorlar, bizde de sadece 1 dersinki girilmiş
olabilir bizimkinin 76 ydı, ondan mı yazmadı acaba. yani ne aldıysa o yapacak bişey yok.
yani çocuk neyse o, orta sona kadar şişsin teog da gümlesin daha fena.aynen şişkin notlarla veli ve öğrenci ancak kendini kandırır
yani çocuk neyse o, orta sona kadar şişsin teog da gümlesin daha fena.
toplantı da ingilizce öğretmeni konuşmaya başlarken, kurduğu ilk cümleden ben olumsuz birşey söyliycekmiş gibi anladım. neyse onu söyleyin bana lütfen dedim. meğer kadın met edicem ama hepte böyle gidecek demek değil, çalışmaya devam etmesi gerek bu şekilde diyecekmiş. yani benim öğretmenden beklendim neyse onu söylesin.
çok geçmiş olsun canım inşallah hızlı toparlar, havalar yumuşak gitsede yine de hasta ediyorSelam hanimlar.
oglum cok hasta.suan hala basindayim.bugun yazilisi vardi 39 derece atesle girdi.izin aldim hemen.nihayet aksam rapor aldik ama yine de girmek zorunda kaldi.3 gun daha rapor verdi.benimkiler de astim var hava veriyorum devamli.3 gun boyunca da yazilisi var aksi gibi.cokta guzel calismisti kuzum.hic birsey yemedi bugun Allah'im sifa versin insallah.
Unutmadan Sms uygulamasini yapmistik bize sms ile de geliyor notlari devamsizligi yazili tarihleri vs.e okula girmiyorum bile artik.
Bir de bugun okula baktim da cok uzuluyorum bizimkiler gercekten cok kucukler.allah yardimcilari olsun yavrularimizin.
benim oğlumda 5.sınıfa gidiyor.çocuğumun garip hareketlerinden süphelenmiştim.meğer fen öğretmeni sadistlik yapıyormuş oğluma.daha dün öğrendim.iş dolayısıyla gidemedmde okulasabaha kadar uyuyamadım.önüne gelen herkes öğretmn olmamalı..
napmışki canım, hareketleri etkilendiyse durum çok ciddi olmalı
saçını çekiyormuş özellikle faullerini çekiyormuş.bide ayakkabısının topuğuyla ayak parmaklarını eziyormuş.ben çocuğuma bikere bile vurmazken elin kadınının böyle yapması beni çıldırttı.ki ben tek başına büyüttüm sürekli çalşmak zorunda kaldım.oğlum işe gidiyorum diye bana hiç söylememiş okula gel diye.yavrum kendisi okul müdürlüğüne dilekce yazmış.bunların sebebide ödevini yapmaması.
kıyamam ya çok üzüldüm, napıcaksın peki napmayı düşünüyorsun, bu tarz insanlar konuşmaktan pek anlamaz ama
okul müdürüyle konuşup milli eğitime şikayet edicem canım.sırf benim çocuğum için değil.o öğretmen kimbilir kaç çocuğa aynısını yapıyor.böyle insanlar çocukları okuldan soğutuyor.büyük ihtimal oğlumunun notunu düşürür ki oğlum fen dersinde çok başarılı bir çocuk.