Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy kızlar notlarınız çok güzel darısı başımıza bizimde yarın ingilizce vede fende sınavı varmış biraz tekrar yaptık çook heycanlı benim kız bakem ne olacak
ara karnemi biz daha 2 sınav olduk yarın matematik var daha diğer derslerden olmadılar nasıl alacaklar karneyi rapsodi maşallah notlarınız süper darısı başımıza kızım fenle ingilizce iyi geçti diyo bakıcaz artık matematik yarın kızım çok seviyor ama bakalım ne kadar anlamış :82:bu arada yeni smilere bayıldımmmmmm :86::78:
Büyüğümün de küçüğümün de notları girilmemiş henüz.Bu ne hız rapsodi?..:)
kızlar nereye giriliyo bu notlar ya, merak ettim, bi link verseniz
sorma smeagol:) bizim öğretmen sanırım duracelli:)
rapsodi bugün ara karne aldınız mı:18: biz almadık haftaya mı acaba:82:
smeagol bizdede 5.ünitede geometri ama biz işliyoruz açıları falan :82:
merhaba arkadaşlar sizi başladığınız günden beri okuyarak takipteyim yazmak bugüne nasipmiş.Bi konuda yardıma ihtiyacımız var .matematik terimleri ile ilgili kare bulşmaca yapmamız lazım performans ödevimiz bu,sizede böyle bi ödev verildimi bilmiyorum ama yardımcı olursanız seviniriz
Sevgili anneler çocugunuza nasıl ders yaptırıyorsunuz zira benimki ödevlerini yapmamak için tepinip duruyor, kıçına arada tokadı yese de umuru olmuyor. Sinir basıyor bana...
rapsodi bugün ara karne aldınız mı:18: biz almadık haftaya mı acaba:82: