İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

teşekkür ederim canım, amin inşallah hepimizin çocukları için:13:

Arkadaşlar merhaba nasılsınız?
Bizim bilgisayar sizlere ömür ne internete girebiliyorum ne notlara bakabiliyorum.
Şimdi internet kafeye geldim bir bakayım oğuşun notları girilmiş mi diye.
Sizide merak ediyorum biraz gözgezdirdim.
Herkes iyi gibi.Servisten bilgisayar geldiğinde görüşmek üzere.
Kendinize iyi bakın. Hoşçakalın.

günaydın hanımlar iyi haftalar artık bu son haftamız bakalım 15 gün okul derdimiz olmayacak çocuklarda bir nefes alacak

canım bu sene bende almayı düşünüyorum geçen haftadan beri lafını yapıyor hayır almıcam yılbaşında aldım işte en son hediye diye söyledim ama ona bir süprizimiz var kısmetse pazartesi günü ankaraya anıtkabire götürücez eşimin 29 unda sınavı ankarada birlikte gidicektik oğlumda çok istiyorud gelmeyi bizde olmaz dedik ama şimdi ona süpriz yapıcaz haberi yok pazaretsi onu da götürücez o gün kısmetse gezicez ankarada

benimkinin notları hepsi 100 üzerinden 5, şaşırdım öğretmenimiz hep görsel sanatlardan ya da bedenden kısardı

tabrik ediyorum canım oğlunu bir ömür boyu hep böyle başarılı olsunlar işalahha

bir baba yavrusundan nasıl bu kadar kolay vazgeçebilir..

geçebiliyorlar işte canım cuma akşamı arkadaşım söylemiş çocuklara duruma çok ilginç bir durum ki çocuklar bu duruma çok sevinmiş hiç garipsememişler o da bu durumdan korktu niye böyle yaptılar diye şimdi ikisini de dr a götürecek onunla bir görüşecek bakalım

merhaba canım bizler iyiyiz yok bir yaramazlık sen de kendine iyi bak görüşürüz

saol canım, sen nasılsın, sınavlarında başarılar
:13:

saol canım, bende sizi tebrik ederim. Ne güzel işte bahaneyle anıtkabiri görmüş olur, benim oğlumda hiç görmedi, yapılacaklar listemizde bakalım ne zaman denk gelirse

sağol canım bakalım kısmet gidebilirsek işallah görücek

siz türkçe de oğlumun söylemesiyle zafirlere geçtiniz mi, zamirlere yani.. zamir ismini aklında tutamıyor da :) kişi, iyelik, belgisiz, işaret..

oğlum da çok istiyor anıtkabiri görmeyi..

siz türkçe de oğlumun söylemesiyle zafirlere geçtiniz mi, zamirlere yani.. zamir ismini aklında tutamıyor da :) kişi, iyelik, belgisiz, işaret..

bizim öğretmen klasik dilbilgisi tarzında göstermiyo canım, kaynak kitaplarımız var iki farklı kaynak onlarda da hiç zamir denmiyo adın yerine geçen deniyo. yani oğluma zamir ne desen bilmez, dilbilgisi terimleri kullanılmıyo henüz
diğerleri içinde sahiplik, yönelme, uzaklaşma, bulunma vs... deniyo
zamirlere geçeli çok oldu, herhalde bir ay öncesiydi belki daha fazla

biz direk zamir-adıllar diye daldık konunun içine..neyseki şimdilik sorun yok kavrıyor ama ismini unutuyor :)

merhaba, atanın 3. denemesini oldunuz mu siz ?

merhaba, atanın 3. denemesini oldunuz mu siz ?

o ne canım anlayamadım:26:

biz direk zamir-adıllar diye daldık konunun içine..neyseki şimdilik sorun yok kavrıyor ama ismini unutuyor :)

yok biz daha onlara geçmedik onlarla ilgili bir ödev falan yapmadık

oğlum da çok istiyor anıtkabiri görmeyi..

işallah sizde gidersiniz ama biz nasıl gidecez onu da bilmiyorum karlı gösteriyor o gün işallah gidebilriz

o ne canım anlayamadım:26:

yok biz daha onlara geçmedik onlarla ilgili bir ödev falan yapmadık

işallah sizde gidersiniz ama biz nasıl gidecez onu da bilmiyorum karlı gösteriyor o gün işallah gidebilriz

günaydın.
takip ettiğim kadarıyla gül100'ün çocuğu da ata yayınlarının deneme sınavına giriyor. 3.sınavı oldular mı onu merak ettim.
inşallah hava güzel olurda ailecek güzel bir gün geçirirsiniz..
zamirler ile ilgili test sorularına baktım da farkli isimlerle soruyorlar testler de..dün mesela tudem in testinde bir soru vardı belgesiz zamiri soruyor ama soru şekli farklı, anlamadı oğluş, belgesiz zamiri soruyor diyince hemen doğru şıkkı işaretledi.

günaydın canım
anladım şimdi biz batı akademininkinine giriyoruz ve üçünü de oldular bu dönem

meroza tudemin sınavı 28 ocağa kadar açıklanacakmış bilgin olsun tudem sayfasında yazıyor

tudem yönlendirme sınavı diye bi face sayfası var, orda bazı yorumlara cevap veriyor sayfa admini, ihtiyaçınız olursa...
yanlız o sayfada sınav günü yazılan veli yorumlarını okudumda inanamadım ya, izmirde polis gelmiş, ancak karışıklık polis geldikten sonra çözülmüş, her şehirde izdiham yaşanmış anlaşılan yorumlara bakılırsa

afadersiniz ama manyak çok..bizim girdiğimiz yerde adamlar megafonla çocukları anons ediyorlar aileleri elini kaldırıyor, çocuğa sorup aileyi gördükten sonra çocukları bırakıyorlar..buraya kadar herşey normal ama insanlar öne geçmek için birbirinin üzerine çıkıyor, sıkıştırıyor, öne yığılma oluyor, çocuğa geçecek alan bırakmıyorlar..çocuk ailesine gelene kadar kayboluyor..önümde oldu bir kadın diğer kadına küfür edip uçan yumruk attı..sonra da çocuğu kayboldu diye ayılıp bayıldı meğer daha çıkmamış..benim oğlum arkadaşını içeride zannedip beklediği için geç çıktı, neyseki o tam kalabalık zamanda çıkmadı.bir daha cesaret edip sokarmıyım bilmiyorum..

aslında çocuklarımız tecrube kazansın istiyoruz ama nasıl bi tecrube olur onlar için bilemiyorum, bence sınav organizasyonunda bi sorun olabilir, bizde bilsem sınavına girdik, bayağı kalabalıktı, 2-3 bin kişi vardı herhalde, çok kalabalık olmasına rağmen izdiham olmadı, sınav görevlileri hep öğretmendi
yine o sayfada söylenenlere göre kimi sınıflarda görevliler sonuçları söylemiş, ne kadar realist bi sınav oldu şimdi bu

bir ay sürer demişlerdi. daha erken açıklanacak demek ki .. çok merak ediyorum :)

evet bize de öyle demişlerdi bakalım ben de merak ediyorum nasıl gelecek sonuçlar işallah biz ankaraya gidene kadar açıklarlar 28 inde yola çıkıcaz çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…