keyifler nasıltudemin sınavı nasıl geçti ?
bizde ödevler herzamnki gibi,hergün 10 deyim ve atasözünü cümle içinde kullanmaya başladık bu durum okul bitinceye kadar devam edecek.2, dönem kitaplara geçtik.haftada iki tane deneme sınavı oluyoruz
tebrik ederim canım, bence sonuçlar tudem için gayet güzel
günaydın hanımlar iyi haftalar
tudemin sınavını atlattık çok şükür bizimkinin dediğine göre fena geçmemiş birkaç soru bilemedim onları salladım diyor ama bayağı bayağı sanki üniversite sınavına giriyorlar gibi oldu çok ciddiydi yani 1.5 saat sürdü ayrıca orda tudemin standı açıldı 3 tane daha kitap aldım normal kırtasiyelerde satıldığı fiyattan daha düşüğe sattılar iyi oldu denk geldi o da evdeki tudem soru bankası bitmek üzereydi on beş tatilde için de yarıyıl kitabını aldım tudemin ama sadece 7 günlük hergüne herdersden 2-3 sayfa konu anlatımlı çalışma yani konuları tekrar gibi olacak sonrada zaten 1 hafta hiçbirşey yaptırmıcam dinlensin kuzucuğum
canım biri yarıyıl için diğer iki kitap ne kitabı aldığın:26:
günaydın. cumartesi sabahı oğlum çok heyecanlıydı. ya yapazsam, ya hepsi yanlış olursa diye kendi kendini bunalıma sokuyordu. ben de babası da bunun bir deneme sınavı olduğunu, üniversite göreceğini falan söyleyip rahatlatmaya çalıştık. iki ayrı kapı olmasına rağmen sınav yerine çocuğu zor soktuk, bizi zaten içeri almadılar. çıkışta izdiham yaşandı. herkes çocuğunu almak için birbirinin üzerine çıktı, kadınlar birbirine girdi. olan arada kalan çocuklara oldu. neyseki benim oğlum geç çıktıda sorun yaşamadık. matematikten a ve b sütunu varmış. soru numaraları ve şıklarda ki yanıtlar aynı. mesela 10.sorudaki a sütununu yapamazsa çocuk, b sütununda ki soruyu yapıp işaretleyebilrmiş. ama bunu salondaki görevliler bir salondaki çocuklara söylerken diğerlerine söylememişler . benimkinin de haberi yokmuş böyle birşeyden, biz de önceden bilmediğimiz için uyarmadık..benim oğlanın bir arkadaşı bunu duyunca isyan etti ama bu haksızlık diye.
yanlışlara gelince, 3 matematik, 2 türkçe, 2 hayatbilgisi..yanlış daha az olabilirdi aslında sorulara bakınca, düzgün okumamaktan çoğundaki hata.
teşekkürler, ben de sizi tebrik ederim..canım diğerleri konu anlatımlı testli matematik kitabı diğeri de 4 adet sbs sınavı ama onalrı sene sonunda yaptırcam çünkü tüm konuları kapsıyor
tebrikler canım hadi bakalım hayırlsıs sonuçalrı beklicez bizimki biliyordu matematikde a sutunu ve b sütununda yapabileceğini çünkü karışık yapmış bizimki hangisini biliyorsaçıkışta da bizde öyle izdiham olmadı ufak tefek bağırışmalar olsa da iyi idare etti görevliler bütün veliler kapının ordan itibaren koridor oluşturud ortoya güvenlik şeriti çekilde 10 -15 çocuk saldılar podyumda yürü gibi yürüdüler çocuğunu gören veli aldı ailelerini göremeyen çocuk okula geri döndü orda bekledi karışıklık olmadı yani o kadar
teşekkürler, ben de sizi tebrik ederim..
ne güzel, biz o güvenlik şeriti yapmaya çalıştık ama ne mümkün, gözü açıklar şeritten hop en öne..
bize de ders oldu sütun, keşke daha önce bilseydik, sağlık olsun yapacak birşey yok.
size soru kitapçığını vermediler mi ? bizimkilere verdiler de.
tatil için kitap almıcam extra, sanırım öğretmenimiz dağıtacak, 3-5 de kitap özeti olur herhalde çok bile
Ygs birincisi
4 bölümden 40'ar tane toplamda 160 soruyu 160 dakika içinde çözmüş öğrencidir.
Heyecan yapmamış, stres yapmamış, tek bir tane soruyu bile yanlış okumamış, her bir soruyu 1 dakika içinde yanıtlamış, 160 dakika boyunca şöyle bir gerinip vücudunu esnetmemiş, hatta burnunu bile kaşımamıştır.
ÖSYM SINAVLARININ BİLGİLERİ VE SORU ÇÖZÜMÜ
Türkçe bölümünde 30-35 adet paragraf sorusunun hepsini 1'er dakika içinde okumuş , anlamış , doğru cevaplandırmıştır ; istisnasız . ! ve bu çocuk 18 yaşındadır . Günde 18 saat ders çalışabilecek kadar beyni boştur. Hiçbir düşünce beynini işgal etmemiş, hiçbir konuda kafasında merak uyanmamış, bilgisayar oyunlarını bırakınız internete bile girmemiştir.Hatta sınıftan bir kıza bile aşık olmamıştır ki konsantrasyonu bozulsun.. kitap bile okumamıştır ders çalışmaktan!!! hiçbir düşünce akımına ilgi duymamış, hiçbir düşünce üretmemiştir. sadece ve sadece test çözmüştür.!
18 yaşında dünyayı yeni tanıyan bir gencin dünyasını işgal edecek hiçbir şey onun hayatına girmemiştir. ve bu çocuk türkiye birincisidir. istediği üniversiteye girerek akademik kariyer yapabilecek, meslek kazanabilecek, iş bulup hayatını geçindirebilecek imakana sahiptir şu anda. isterse bilim, isterse sanat, isterse düşünce adamı olabilir..
Peki sorabilir miyim: hangi beyinle_? bir robotla mı karşı karşıyayız_? yoksa belli çevreler tarafından seçilmiş sıradan bir çocukla m_ı? normal bir çocuğun bu şekilde hayatının baharını hiçe sayarak çalışması mümkün müdür_?
Selam kızlar,
Tudem sonuçları güzel gelmiş,tebrikler.Biz girmedik o sınava.
Aslında sizi okuyunca burda baya boşladığımı farkettim bücürü,Allah tan öğretmenimiz çok gayretli,birebir ilgilendiği için herşeyi ona bıraktım ben büyükle ilgileniyorum daha çok.
Karamuk Tudem in tatil kitabımı aldığın canım,bulmaca kitabı tarzında olanlardan.:26:
Bence bir robotla karşı karşıyayız.
Nasıl olurki ya,bilemiyorum:44:
Benim çocuklar ödev dışında hiçbir ekstra çalışma yapmıyor kolay kolay.
Aslında bir robot gibi olmalarına bn müsade etmem zatende,ortası yokmudur bu çocukların
çocuğunun notları girilen yok dimi:26:
her tatilimiz kitap özetleriyle kabusa dönüşüyor, bu tatil özet olmasa bari