Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hanımlar günaydın.Benim 1.sınıfa giden oğlum var.
Okuldan süt dağıtım izin formu göndermişler.
Onaylamayı düşünmüyorum.Geçen sene bu sütten zehirlenen
öğrenciler olmuştu.Siz daha tecrübelisiniz.
Bu konuda görüşlerinizi alabilirmiyim lütfen.
bayanlar oğlum okul genelinde sınava girecek ama benimki 2.sınıf öğrencisi ne gibi sorular soruyorlar nerelerden faydalanmalıyız yardımcı olursanız sevinirim
bugün güvenderden deneme sınavı olduk
hayat bilgisinden 2 yanlışımız var
oturup da ne ağladık
valla geçen sene benden habersiz dedesi imzalmış izin kağıdını öylelikle içti bu sene yine göndermişler babası da yine imzaladı bişey olmaz dedi ama daha dağıtılmaya başlamadı
1. dönemde öğrendikleri konulardan soruyorlar onedenle o konuları bir gözden geçirse yeterli olur hangi yayınevi yapıyor sınavı peki
hayat bilgisinden yanlış olması o kadar etkilemiyor üzülmesine gerek yok bizimde genelde hayat bilgisinden oluyor yanlışlarımız
bizim sınavımızda yarın olacak bakalım uludağ üniversitesi kampüsünde olacakmış sınav bizimki hem sınava girecek diye heyecanlı hem de üniversite görecek diye heyecanlı
başarılar dilerim. biz de yarın giriyoruz tudem in sınavına.ben heyecanlıyım, oğlumun pek umrunda değil gibi ..
Hanımlar günaydın.Benim 1.sınıfa giden oğlum var.
Okuldan süt dağıtım izin formu göndermişler.
Onaylamayı düşünmüyorum.Geçen sene bu sütten zehirlenen
öğrenciler olmuştu.Siz daha tecrübelisiniz.
Bu konuda görüşlerinizi alabilirmiyim lütfen.
bayanlar oğlum okul genelinde sınava girecek ama benimki 2.sınıf öğrencisi ne gibi sorular soruyorlar nerelerden faydalanmalıyız yardımcı olursanız sevinirim
bizede geldi canım izin formu, izin vermedik, süt firmaları stoklarını tüketebilsin diye çocuğuma ne idüğü belirsiz sütleri içiremem, çocukların iyiliği değil burada esas olan süt stoklarının devlet tarafından alınarak zaten milyoner olan süt firmalarının korunması, bu sene özel okullarda bile süt dağıtılacak düşün.....
Evet canım geçen sene haberlerde sürekli zehirlenme vakaları çıkıyordu.
Bunun üstüne hala bu uygulamaya devam etmek bana çok saçma geldi açıkcası.
Garibime giden bir noktada buydu zaten.Oğlum özel okula gidiyor ve bu form
onlara da verilmiş.Umarım kimse imzalamaz.
sorma, bi de çocuklar alışık olmadıklarından, ilk defa gördüklerinden dokundu diye saçma açıklamalar
imzalayanlar olur çünkü süte bile siyaset bulaştı
karamuk ve mezora, aşarılar dilerim delikanlılara, güzel sonuçlarla gelirler inşallah, bizim şehirde yapılmadığından giremedi oğlum, sizin kuzuların sonuçlarını çok merak ediyorum
ben de istemiyorum diye imzalayıp gönderdim. uzun ömürlü süt içmesini istemiyoruz.
teşekkürler chess, bakalım ne yapacak bizim delikanlılar :)
evet işin bide o boyutu var, uht sütün faydadan çok zararı olduğu ispatlandı artık, biz ilkokula giderkende şişe pastorize süt verirlerdi, ama o daha sağlıklıydı hem şişe hem pastorize, tadıda şimdiki sütlere benzemiyodu valla çok daha güzeldi
ee tabii canım artık delikanlı demek lazım, fotolarda bile havaları bi başka, eskisi gibi değiller
karamuk ve mezora, aşarılar dilerim delikanlılara, güzel sonuçlarla gelirler inşallah, bizim şehirde yapılmadığından giremedi oğlum, sizin kuzuların sonuçlarını çok merak ediyorum
canım okulun kendi sınavı yayın evlerinin yaptığı türkiye genelinde olan sınavlardan mı, yayın evi yapıyosa genelde sitesinde mitesinde açıklar hangi konulardan soru çıkacağını bi araştır istersen
merak etme, genel sınavlar çok zor olmaz[/
galiba okulun tam bilgi vermedi öğretmen yayınevlerinin olsa bilgiyi nasıl alıcam bi yardımcı olursanız sevinirim.baktım bazı yayınevlerine ama bilgi bulamadım