İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

bugün güvenderden deneme sınavı olduk

hayat bilgisinden 2 yanlışımız var
oturup da ne ağladık :KK34:

yanlışı hayatbilgisinden olduğu için puanı yüksek gelir. nedir bu çocukların hayatbilgisinden çektiği :)

bayanlar oğlum okul genelinde sınava girecek ama benimki 2.sınıf öğrencisi ne gibi sorular soruyorlar nerelerden faydalanmalıyız yardımcı olursanız sevinirim

Hanımlar günaydın.Benim 1.sınıfa giden oğlum var.
Okuldan süt dağıtım izin formu göndermişler.
Onaylamayı düşünmüyorum.Geçen sene bu sütten zehirlenen
öğrenciler olmuştu.Siz daha tecrübelisiniz.
Bu konuda görüşlerinizi alabilirmiyim lütfen.

valla geçen sene benden habersiz dedesi imzalmış izin kağıdını öylelikle içti bu sene yine göndermişler babası da yine imzaladı bişey olmaz dedi ama daha dağıtılmaya başlamadı

bayanlar oğlum okul genelinde sınava girecek ama benimki 2.sınıf öğrencisi ne gibi sorular soruyorlar nerelerden faydalanmalıyız yardımcı olursanız sevinirim

1. dönemde öğrendikleri konulardan soruyorlar onedenle o konuları bir gözden geçirse yeterli olur hangi yayınevi yapıyor sınavı peki

bugün güvenderden deneme sınavı olduk

hayat bilgisinden 2 yanlışımız var
oturup da ne ağladık :KK34:

hayat bilgisinden yanlış olması o kadar etkilemiyor üzülmesine gerek yok bizimde genelde hayat bilgisinden oluyor yanlışlarımız
bizim sınavımızda yarın olacak bakalım uludağ üniversitesi kampüsünde olacakmış sınav bizimki hem sınava girecek diye heyecanlı hem de üniversite görecek diye heyecanlı

valla geçen sene benden habersiz dedesi imzalmış izin kağıdını öylelikle içti bu sene yine göndermişler babası da yine imzaladı bişey olmaz dedi ama daha dağıtılmaya başlamadı

1. dönemde öğrendikleri konulardan soruyorlar onedenle o konuları bir gözden geçirse yeterli olur hangi yayınevi yapıyor sınavı peki

hayat bilgisinden yanlış olması o kadar etkilemiyor üzülmesine gerek yok bizimde genelde hayat bilgisinden oluyor yanlışlarımız
bizim sınavımızda yarın olacak bakalım uludağ üniversitesi kampüsünde olacakmış sınav bizimki hem sınava girecek diye heyecanlı hem de üniversite görecek diye heyecanlı

başarılar dilerim. biz de yarın giriyoruz tudem in sınavına.ben heyecanlıyım, oğlumun pek umrunda değil gibi ..

bizede geldi canım izin formu, izin vermedik, süt firmaları stoklarını tüketebilsin diye çocuğuma ne idüğü belirsiz sütleri içiremem, çocukların iyiliği değil burada esas olan süt stoklarının devlet tarafından alınarak zaten milyoner olan süt firmalarının korunması, bu sene özel okullarda bile süt dağıtılacak düşün.....

Son düzenleme:
karamuk ve mezora, aşarılar dilerim delikanlılara, güzel sonuçlarla gelirler inşallah, bizim şehirde yapılmadığından giremedi oğlum, sizin kuzuların sonuçlarını çok merak ediyorum

canım okulun kendi sınavı yayın evlerinin yaptığı türkiye genelinde olan sınavlardan mı, yayın evi yapıyosa genelde sitesinde mitesinde açıklar hangi konulardan soru çıkacağını bi araştır istersen
merak etme, genel sınavlar çok zor olmaz

bizede geldi canım izin formu, izin vermedik, süt firmaları stoklarını tüketebilsin diye çocuğuma ne idüğü belirsiz sütleri içiremem, çocukların iyiliği değil burada esas olan süt stoklarının devlet tarafından alınarak zaten milyoner olan süt firmalarının korunması, bu sene özel okullarda bile süt dağıtılacak düşün.....

Evet canım geçen sene haberlerde sürekli zehirlenme vakaları çıkıyordu.
Bunun üstüne hala bu uygulamaya devam etmek bana çok saçma geldi açıkcası.
Garibime giden bir noktada buydu zaten.Oğlum özel okula gidiyor ve bu form
onlara da verilmiş.Umarım kimse imzalamaz.

Evet canım geçen sene haberlerde sürekli zehirlenme vakaları çıkıyordu.
Bunun üstüne hala bu uygulamaya devam etmek bana çok saçma geldi açıkcası.
Garibime giden bir noktada buydu zaten.Oğlum özel okula gidiyor ve bu form
onlara da verilmiş.Umarım kimse imzalamaz.

sorma, bi de çocuklar alışık olmadıklarından, ilk defa gördüklerinden dokundu diye saçma açıklamalar:KK1::KK1:
imzalayanlar olur çünkü süte bile siyaset bulaştı:KK53::KK53:

sorma, bi de çocuklar alışık olmadıklarından, ilk defa gördüklerinden dokundu diye saçma açıklamalar:KK1::KK1:
imzalayanlar olur çünkü süte bile siyaset bulaştı:KK53::KK53:

ben de istemiyorum diye imzalayıp gönderdim. uzun ömürlü süt içmesini istemiyoruz.

karamuk ve mezora, aşarılar dilerim delikanlılara, güzel sonuçlarla gelirler inşallah, bizim şehirde yapılmadığından giremedi oğlum, sizin kuzuların sonuçlarını çok merak ediyorum

teşekkürler chess, bakalım ne yapacak bizim delikanlılar :)

ben de istemiyorum diye imzalayıp gönderdim. uzun ömürlü süt içmesini istemiyoruz.

evet işin bide o boyutu var, uht sütün faydadan çok zararı olduğu ispatlandı artık, biz ilkokula giderkende şişe pastorize süt verirlerdi, ama o daha sağlıklıydı hem şişe hem pastorize, tadıda şimdiki sütlere benzemiyodu valla çok daha güzeldi

teşekkürler chess, bakalım ne yapacak bizim delikanlılar :)

ee tabii canım artık delikanlı demek lazım, fotolarda bile havaları bi başka, eskisi gibi değiller
:KK1::KK1:

evet işin bide o boyutu var, uht sütün faydadan çok zararı olduğu ispatlandı artık, biz ilkokula giderkende şişe pastorize süt verirlerdi, ama o daha sağlıklıydı hem şişe hem pastorize, tadıda şimdiki sütlere benzemiyodu valla çok daha güzeldi

ee tabii canım artık delikanlı demek lazım, fotolarda bile havaları bi başka, eskisi gibi değiller
:KK1::KK1:

tabi canım artık poz verirken karizmatik olmaya çalışıyorlar..geçen resmini çekerken gül dedim, karizmatik olmazmış o zaman bir dünya laf işittim:) cool olacak çocuk, sırıtmakta neymiş..

sağol canım bakalım ben de merak ediyorum sonuçları nasıl gelecek

canım okulun kendi sınavı yayın evlerinin yaptığı türkiye genelinde olan sınavlardan mı, yayın evi yapıyosa genelde sitesinde mitesinde açıklar hangi konulardan soru çıkacağını bi araştır istersen
merak etme, genel sınavlar çok zor olmaz
[/

galiba okulun tam bilgi vermedi öğretmen yayınevlerinin olsa bilgiyi nasıl alıcam bi yardımcı olursanız sevinirim.baktım bazı yayınevlerine ama bilgi bulamadım

canım bazı yayınevlerinin sitelerinde yazar yazmıyosa, mail atabilirsin, facebook adreslerinden sorabilirsin ya da telefon et, okulun kendi sınavıysa, öğretmene sormaktan başka çaren yok soru tarzını, kendi öğretmeninize sormak istemiyosan sınavı yapacak diğer öğretmenlere sorabilirsin, aklıma gelen bunlar

X