sana da canım
maşallah maşallahallah nazarlardan saklasın canım hep böyle gitisnler işallah her daim başaşrılı olsunlar
Kızlar yeni yıl hepinize mutluluk sevinç sağlık huzur bol para ve başarı getirsin Nice nice yıllara sevdiklerinizle beraber
hepinizin yeni yılı kutlu olsuntüm dilekleriniz kabul olsun .topiğimiz bu yıl çocukların mutlu ,güzel haberleriyle dolsun
geçmişe gidemedim bendeki durumlar sonunda cuma günü doğum ettimabimiz hasta ama kardeş durumunu kabullenemedi beni uğraştırıyor
kendimi toplar toplamaz buradayım
hepinizi öpüyorum
hepinizin yeni yılı kutlu olsuntüm dilekleriniz kabul olsun .topiğimiz bu yıl çocukların mutlu ,güzel haberleriyle dolsun
geçmişe gidemedim bendeki durumlar sonunda cuma günü doğum ettimabimiz hasta ama kardeş durumunu kabullenemedi beni uğraştırıyor
hepinizi öpüyorum
hepinizin yeni yılı kutlu olsunTüm dilekleriniz kabul olsun .topiğimiz bu yıl çocukların mutlu ,güzel haberleriyle dolsun
Geçmişe gidemedim bendeki durumlar sonunda cuma günü doğum ettimabimiz hasta ama kardeş durumunu kabullenemedi beni uğraştırıyor
Kendimi toplar toplamaz buradayım
Hepinizi öpüyorum
hepinizi öpüyorum
Hepinize mutlu yıllar kızlar,
Epeydir gelemedim,bu arada ban yedim.
Boş zamanımda okuyacağım geçmişi
hepinizi öpüyorum
hepinizi öpüyorum
günaydın hanımlar nasılsınız
bugün oğluşum için tudemin 12 ocakta yapılacak yönlendirme sınavına başvuruyorum akşam bir kırtasiyede tesadüh gördüm ve bugün songünmüş başvurusu işallah bakalım bir aksilik çıkmazsa 12 ocakta sınava girecek
merhaba, bizimkiler bu hafta çarpmalara geçtiler. sağlamasınıda yapıyorlar..oğlum okulda sağlamasını anlamamış, bize de dün akşam anlamadığını söyledi..neyseki evde babası anlatınca yapmaya başladı. yani kimse mükemmel değil, anlamamış olabilir ama bize söylemiyor ben bu konuyu öğrenemedim diye..bu hafta bir düşüşte umarım çabuk toparlar..sizde de oluyo mu böyle dönemler..