İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

coşku deneme sınavı sonuçlarımız açıklandı

0 hata ile
%1 lik dilimdeyiz

okulda ilçede 1.yiz

ilde ilk 100 kişinin içerisindeyiz

il çapındaki 0 yanlışı çıkaran 27 kişiden biriyiz :KK34:

Yok canım hiç yanlışı yoktu.700 tam puan almış.Teşekkür ederim.
Güzel haberlerle gelir inşallah.

tebrik ederim canım:nazar::nazar:

bizimkiler yarın yılbaşı partisi yapcaklarmış, dışarda:KK6:

pazartesi tam gün değilmi kızlar çocuklara
:26::26:

günaydın hanımlar,
kuzularınıza da sınavlarındaki başarılarından dolayı maşaallah :nazar: Rabbim hem sizin hem de kuzularınızın emeklerini boşa çıkarmasın inşaallah..... bu arada veliler olarak da sizleri kıskanmadım desem yalan olur :KK43: sınıfımdan 5 tane veli bile ilgilense sınıfımın seviyesi yükselecek :KK43: sonra da tek kanatla kuş uçurmaya çalışmak gibi bir durum ortaya çıkıyor ....

Son düzenleme:
günaydın hanımlar,
kuzularınıza da sınavlarındaki başarılarından dolayı maşaallah :nazar: Rabbim hem sizin hem de kuzularınızın emeklerini boşa çıkarmasın inşaallah..... bu arada veliler olarak da sizleri kıskanmadım desem yalan olur :KK43: sınıfımdan 5 tane veli bile ilgilense sınıfımın seviyesi yükselecek :KK43: sonra da tek kanatla kuş uçurmaya çalışmak gibi bir durum ortaya çıkıyor ....

buna rağmen öğretmenden mucize bekliyorlar, kendi üstlerine hiç alınmıyorlar maşallah, veli toplantısında ben bile bunu rahatça gözlemleyebiliyorum

günaydın hanımlar,

Allah razı olsun canım:KK48::KK48::KK48::KK48:

çocuk yetiştirmekle alakalı dikkat çekici bir söz:KK3:

$427394_412709068766250_892444572_n.jpg

coşku deneme sınavı sonuçlarımız açıklandı

0 hata ile
%1 lik dilimdeyiz

okulda ilçede 1.yiz

ilde ilk 100 kişinin içerisindeyiz

il çapındaki 0 yanlışı çıkaran 27 kişiden biriyiz :KK34:

maşallah tebrikler kuzuna canım:nazar:

günaydın hanımlar,

yani bu şekilde ilgilenmeyen veliler için öğretmeni eleştirme gibi bir hakkı olamaz ama sanki kendileri üzerine düşeni yapıyorlarmış da sorun öğretmende gibi konuşuyorlar bizim sınıfta da durum aynı malasef:KK43:

karamuk günaydın demedin bu sabah, nerelerdesin:KK34:

ay canım sorma ya bu sabah kendime bile günaydın diyemeden işe daldım anca şimdi biraz boşluğum oldu iş bitmiyorda valla bıraktım biraz kafamı dinlendiyorum şuan sene sonu olduğu için çok yoğunum malasef yarında işteyim :KK50:

yılbaşından nefret ediyorum çok yoğun oluyoruz bi giriyorum kk ya hopp bi şey çıkıyor öyle kala kalıyorum.Kızlar oyuncakj tavsiyleriniz için çok teşekkürler lego ları bizde dağıttık daha doğrusu hiç oyuncağmız kalmadı hepsini verdik 2 tane kutu oyunu var sadece bazen hiç oyucanğım yok diye üzülüyor aklımda 1,60 lık basketbol potaları var ayaklı onlardan almak birde karamuk senin dediğin oyun çok cazip geldi ikiside var alcaklarım arasında
chess bu arada ne kadar orjinal fikirler buluyorsun böyle kitap seçimlerinden tutta oyuncağa kadar söylediğin mıknatısı incelemem lazım :KK49:

yılbaşından nefret ediyorum çok yoğun oluyoruz bi giriyorum kk ya hopp bi şey çıkıyor öyle kala kalıyorum.Kızlar oyuncakj tavsiyleriniz için çok teşekkürler lego ları bizde dağıttık daha doğrusu hiç oyuncağmız kalmadı hepsini verdik 2 tane kutu oyunu var sadece bazen hiç oyucanğım yok diye üzülüyor aklımda 1,60 lık basketbol potaları var ayaklı onlardan almak birde karamuk senin dediğin oyun çok cazip geldi ikiside var alcaklarım arasında
chess bu arada ne kadar orjinal fikirler buluyorsun böyle kitap seçimlerinden tutta oyuncağa kadar söylediğin mıknatısı incelemem lazım :KK49:

araştırmacı bir kişiliğim:KK1:

valla bende çocuğunu verdim ama çok azını saklıyorum ama oğlum için değil misafir çocukları için, bayağı bi kurtarıcı oluyor
:KK1:

ay canım sorma ya bu sabah kendime bile günaydın diyemeden işe daldım anca şimdi biraz boşluğum oldu iş bitmiyorda valla bıraktım biraz kafamı dinlendiyorum şuan sene sonu olduğu için çok yoğunum malasef yarında işteyim :KK50:

valla merak ettiydim her sabah günaydın dediğin için, napıcaksın allahtan geçici bir dönem:13:

maşallah tebrikler kuzuna canım:nazar:

yani bu şekilde ilgilenmeyen veliler için öğretmeni eleştirme gibi bir hakkı olamaz ama sanki kendileri üzerine düşeni yapıyorlarmış da sorun öğretmende gibi konuşuyorlar bizim sınıfta da durum aynı malasef:KK43:

çok teşekkürler karamukçum :KK48::KK48:

o da olur:KK60:

günaydın canım sanada, dün görünmedin, geyikteki sayfana bişeyler yazdım, okumuşundur herhalde, dün sorduğun soruyla alakalı

dün de pasta yiyodum yeğenlerimle

çalışan kızlar hepiniz özeldesiniz değil mi
çok zordur eminim lafı bile beni korkutuyo:18::18::18:

günaydınlaaaaaaaarrrrrrrrrrrr

dün de pasta yiyodum yeğenlerimle

çalışan kızlar hepiniz özeldesiniz değil mi
çok zordur eminim lafı bile beni korkutuyo:18::18::18:

evet canım malasef özeldeyim ve gördüğün üzere bugün de işteyim

valla merak ettiydim her sabah günaydın dediğin için, napıcaksın allahtan geçici bir dönem:13:

ee artıkın bir dönem idare edeceksiniz canım şu yılbaşını bir atlatalım sonra yine bol boool günaydınalrımı iletirim

aynen canım yaa dün sabahtan beri açıktı ama bir satır bişey yazamadım
ay canım yaa basket potasını bahçen falan varsa almanı tavsiye ederim yoksa hiç deneme dereim bizde var ve salonda oynuyorlar oynuyorlar dedğim baba ve oğlu birlikte gürültüyü ve bağırşımları sen düşün bazen artık yeter diye bağırıyorum inanki artık karar senin bana kalırsa daha sessiz sakin bir oyun al. bizimkide tutturud iki gündür teleskop istiyor bakalım belki de onu alırım

Son düzenleme:
merhaba kızlar malum bu sene hem 3 hem de tekrardan 1. sınıf annesiyim

küçük oğlum bu yıl 66 aylık olarak 1. sınıfa başladı

endişelerim şunlardı ; çocuk solak daha önce kreşe , anasınıfına vs gitmedi acaba uyum sağlayabilecek miydi?

ama sonsuz şükürler olsun Rabbim'e endişeler yersiz çıktı

ilk hafta öğretmeni Oğuzhan'ın matematiğe olan ilgi ve kabiliyetinin çok iyi olduğunu ifade etti.

yazılar şu an inci gibi
görmedikleri harfleri dahi okuyabiliyor
söylediklerimi yazıyor
akıldan toplama çıkarma yapabiliyor
abisinin kitaplarındaki örüntüler arasındaki bağı kurabiliyor
6 basamağa kadar herhangibir sayıyı rahatlıkla okuyup yazabiliyor
öğretmenimiz '' okuma etkinlikleri'' kitapları aldırdı onları rahatlıkla okuyoruz

herkese güzel bir gün dileğiyle.....:KK16:

sana da canım :KK16:

merhaba kızlar malum bu sene hem 3 hem de tekrardan 1. sınıf annesiyim

küçük oğlum bu yıl 66 aylık olarak 1. sınıfa başladı

endişelerim şunlardı ; çocuk solak daha önce kreşe , anasınıfına vs gitmedi acaba uyum sağlayabilecek miydi?

ama sonsuz şükürler olsun Rabbim'e endişeler yersiz çıktı

ilk hafta öğretmeni Oğuzhan'ın matematiğe olan ilgi ve kabiliyetinin çok iyi olduğunu ifade etti.

yazılar şu an inci gibi
görmedikleri harfleri dahi okuyabiliyor
söylediklerimi yazıyor
akıldan toplama çıkarma yapabiliyor
abisinin kitaplarındaki örüntüler arasındaki bağı kurabiliyor
6 basamağa kadar herhangibir sayıyı rahatlıkla okuyup yazabiliyor
öğretmenimiz '' okuma etkinlikleri'' kitapları aldırdı onları rahatlıkla okuyoruz

maşallah maşallah :nazar: allah nazarlardan saklasın canım hep böyle gitisnler işallah her daim başaşrılı olsunlar :nazar::nazar:

X