Yok canım hiç yanlışı yoktu.700 tam puan almış.Teşekkür ederim.
Güzel haberlerle gelir inşallah.
günaydın hanımlar,
kuzularınıza da sınavlarındaki başarılarından dolayı maşaallahRabbim hem sizin hem de kuzularınızın emeklerini boşa çıkarmasın inşaallah..... bu arada veliler olarak da sizleri kıskanmadım desem yalan olur sınıfımdan 5 tane veli bile ilgilense sınıfımın seviyesi yükselecek sonra da tek kanatla kuş uçurmaya çalışmak gibi bir durum ortaya çıkıyor ....
günaydın hanımlar,
kuzularınıza da sınavlarındaki başarılarından dolayı maşaallahRabbim hem sizin hem de kuzularınızın emeklerini boşa çıkarmasın inşaallah..... bu arada veliler olarak da sizleri kıskanmadım desem yalan olur sınıfımdan 5 tane veli bile ilgilense sınıfımın seviyesi yükselecek sonra da tek kanatla kuş uçurmaya çalışmak gibi bir durum ortaya çıkıyor ....
ben diyeyim
günaydınlar
coşku deneme sınavı sonuçlarımız açıklandı
0 hata ile
%1 lik dilimdeyiz
okulda ilçede 1.yiz
ilde ilk 100 kişinin içerisindeyiz
il çapındaki 0 yanlışı çıkaran 27 kişiden biriyiz
günaydın hanımlar,
karamuk günaydın demedin bu sabah, nerelerdesin
yılbaşından nefret ediyorum çok yoğun oluyoruz bi giriyorum kk ya hopp bi şey çıkıyor öyle kala kalıyorum.Kızlar oyuncakj tavsiyleriniz için çok teşekkürler lego ları bizde dağıttık daha doğrusu hiç oyuncağmız kalmadı hepsini verdik 2 tane kutu oyunu var sadece bazen hiç oyucanğım yok diye üzülüyor aklımda 1,60 lık basketbol potaları var ayaklı onlardan almak birde karamuk senin dediğin oyun çok cazip geldi ikiside var alcaklarım arasında
chess bu arada ne kadar orjinal fikirler buluyorsun böyle kitap seçimlerinden tutta oyuncağa kadar söylediğin mıknatısı incelemem lazım
ay canım sorma ya bu sabah kendime bile günaydın diyemeden işe daldım anca şimdi biraz boşluğum oldu iş bitmiyorda valla bıraktım biraz kafamı dinlendiyorum şuan sene sonu olduğu için çok yoğunum malasef yarında işteyim
maşallah tebrikler kuzuna canım
yani bu şekilde ilgilenmeyen veliler için öğretmeni eleştirme gibi bir hakkı olamaz ama sanki kendileri üzerine düşeni yapıyorlarmış da sorun öğretmende gibi konuşuyorlar bizim sınıfta da durum aynı malasef
ay canım sorma ya bu sabah kendime bile günaydın diyemeden işe daldım anca şimdi biraz boşluğum oldu iş bitmiyorda valla bıraktım biraz kafamı dinlendiyorum şuan sene sonu olduğu için çok yoğunum malasef yarında işteyim
o da olur
günaydın canım sanada, dün görünmedin, geyikteki sayfana bişeyler yazdım, okumuşundur herhalde, dün sorduğun soruyla alakalı
dün de pasta yiyodum yeğenlerimle
çalışan kızlar hepiniz özeldesiniz değil mi
çok zordur eminim lafı bile beni korkutuyo:18::18::18:
valla merak ettiydim her sabah günaydın dediğin için, napıcaksın allahtan geçici bir dönem:13:
yılbaşından nefret ediyorum çok yoğun oluyoruz bi giriyorum kk ya hopp bi şey çıkıyor öyle kala kalıyorum.Kızlar oyuncakj tavsiyleriniz için çok teşekkürler lego ları bizde dağıttık daha doğrusu hiç oyuncağmız kalmadı hepsini verdik 2 tane kutu oyunu var sadece bazen hiç oyucanğım yok diye üzülüyor aklımda 1,60 lık basketbol potaları var ayaklı onlardan almak birde karamuk senin dediğin oyun çok cazip geldi ikiside var alcaklarım arasında
chess bu arada ne kadar orjinal fikirler buluyorsun böyle kitap seçimlerinden tutta oyuncağa kadar söylediğin mıknatısı incelemem lazım
herkese güzel bir gün dileğiyle.....
merhaba kızlar malum bu sene hem 3 hem de tekrardan 1. sınıf annesiyim
küçük oğlum bu yıl 66 aylık olarak 1. sınıfa başladı
endişelerim şunlardı ; çocuk solak daha önce kreşe , anasınıfına vs gitmedi acaba uyum sağlayabilecek miydi?
ama sonsuz şükürler olsun Rabbim'e endişeler yersiz çıktı
ilk hafta öğretmeni Oğuzhan'ın matematiğe olan ilgi ve kabiliyetinin çok iyi olduğunu ifade etti.
yazılar şu an inci gibi
görmedikleri harfleri dahi okuyabiliyor
söylediklerimi yazıyor
akıldan toplama çıkarma yapabiliyor
abisinin kitaplarındaki örüntüler arasındaki bağı kurabiliyor
6 basamağa kadar herhangibir sayıyı rahatlıkla okuyup yazabiliyor
öğretmenimiz '' okuma etkinlikleri'' kitapları aldırdı onları rahatlıkla okuyoruz