İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

online başvuru oluyormuymuş acaba, kırtasiyeye baktım bize uzak, çok üşendim şimdi soğukta gitmeye:KK53::KK53:

çekiniyormu acaba söylemeye, bizim matematikte sorunumuz olmuyorda, hayat bilgisinden oluyor, onada biz bunu nasıl bilmezsin diye çemkirmemize rağmen soruyor garibim:KK1::KK1:

ilk defa oldu bizimde..sanırım ilk deneme sınavında 1.olmuş olması onu biraz bozdu..yoksa matematikte hep önde olan bir çocuktu..bir de geçen gün öğretmenini sevmediğini, sınıfta kimsenin sevmediğini söyledi. kendi aralarında konuşuyorlar sanırım, akılları hala giden öğretmenlerinde..öğretmeniyle kayınvalidem konuşmuş son haftada ki düşüşüyle ilgili, annesine söyleyin rahat bıraksın çocuğumu demiş..inşallah kısa sürede normal haline döner..

günaydın canım, nerde girilcekmiş sınava
tudemin sınavı zor olur diye biliyorum, çoşkuymuş zambakmış, okulistikmiş onlara benzemez, başarılar kuzuna
:13::13:

online başvuru oluyormuymuş acaba, kırtasiyeye baktım bize uzak, çok üşendim şimdi soğukta gitmeye:KK53::KK53:

günaydın canım sana da daha sınav yeri belli değil bugün işte kardeşim götürecek formunu verecek kırtasiyeye malasef online başvuru yok akşam bende baktım ama gidip elden teslim ediyosunsınav ücreti de 15 tl ödüyosun canım
evet onun sınavalrını ben de biliyorum zor oluyor istediğim bir sınavdı iyi denk geldi ben ona zaten geçen hafta tudemin test kitabını almıştım şuan ondan test çözüyor

günaydın canım sana da daha sınav yeri belli değil bugün işte kardeşim götürecek formunu verecek kırtasiyeye malasef online başvuru yok akşam bende baktım ama gidip elden teslim ediyosunsınav ücreti de 15 tl ödüyosun canım
evet onun sınavalrını ben de biliyorum zor oluyor istediğim bir sınavdı iyi denk geldi ben ona zaten geçen hafta tudemin test kitabını almıştım şuan ondan test çözüyor

öğretmenine söylicekmisin canım bu sınava başvurduğunu:26:

gittim canım denizlide yapılmıyomuş bu sınav ya, tudemin sitesinden kırtasiyeye bakatım telefonda ettin, taa gidince söylüyolar, hey allahım

karamukçum tudemin sınavı her ilde yapılıyor mu ?

bu konuda bilgi verebilir misin canım

oğluşuna başarılar dilerim :nazar::nazar::nazar:

geçen yıldan bu yana çözdüğümüz yayınlar arasında gerçekten kaliteli ve de zorlayıcı bir ürün
oldukça memnunuz :KK34:

günaydın kızlar iyi haftalar....

gittim canım denizlide yapılmıyomuş bu sınav ya, tudemin sitesinden kırtasiyeye bakatım telefonda ettin, taa gidince söylüyolar, hey allahım

hadi ya demekki irtibat bürosu da olsa heryerde açılmıyor sen de test kitapalrını al canım onlarda çok iyi

karamukçum tudemin sınavı her ilde yapılıyor mu ?

bu konuda bilgi verebilir misin canım

oğluşuna başarılar dilerim :nazar::nazar::nazar:

geçen yıldan bu yana çözdüğümüz yayınlar arasında gerçekten kaliteli ve de zorlayıcı bir ürün
oldukça memnunuz :KK34:

teşekkürler canım
valla hemen hemen heryerde iritbat yerleri var ama her ilde yapılmıyor malasef çünklü cheess gitmiş bavurmaya denizlide yapılmıyormuş mesela

günaydın. ben de haftasonu tudem'in 3.sınıf blok testini aldım. bulmam zor oldu, kalmamış hiçbir yerde niyeyse..diğer sınıflar var da
3.sınıf niyeyse yoktu.sınav var diye mi acaba.soruları çok beğendim, tavsiye ederim.

istanbulda bugün de tatil okullar. çocuklar çok mutlu. kar var, tatil var, daha ne olsun :)

X