Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çekiniyormu acaba söylemeye, bizim matematikte sorunumuz olmuyorda, hayat bilgisinden oluyor, onada biz bunu nasıl bilmezsin diye çemkirmemize rağmen soruyor garibim
günaydın canım, nerde girilcekmiş sınava
tudemin sınavı zor olur diye biliyorum, çoşkuymuş zambakmış, okulistikmiş onlara benzemez, başarılar kuzuna:13::13:
online başvuru oluyormuymuş acaba, kırtasiyeye baktım bize uzak, çok üşendim şimdi soğukta gitmeye
günaydın canım sana da daha sınav yeri belli değil bugün işte kardeşim götürecek formunu verecek kırtasiyeye malasef online başvuru yok akşam bende baktım ama gidip elden teslim ediyosunsınav ücreti de 15 tl ödüyosun canım
evet onun sınavalrını ben de biliyorum zor oluyor istediğim bir sınavdı iyi denk geldi ben ona zaten geçen hafta tudemin test kitabını almıştım şuan ondan test çözüyor
öğretmenine söylicekmisin canım bu sınava başvurduğunu:26:
başvurumuz bir kesinleşsin ona göre söylüycem tabiki
bende heves ettim ama kmliğini bulamadım bulursam bi gideyim bakayım
gittim canım denizlide yapılmıyomuş bu sınav ya, tudemin sitesinden kırtasiyeye bakatım telefonda ettin, taa gidince söylüyolar, hey allahım
karamukçum tudemin sınavı her ilde yapılıyor mu ?
bu konuda bilgi verebilir misin canım
oğluşuna başarılar dilerim
geçen yıldan bu yana çözdüğümüz yayınlar arasında gerçekten kaliteli ve de zorlayıcı bir ürün
oldukça memnunuz
günaydın kızlarrrrr
bugün bursada okullar tatil kardan dolayı
günaydın canım, evet öyleymiş, neredeyse 10-15 ilde tatil sanırım, burası dışında tabii
günaydın canım sizin orda yokmu kar peki:26:
yok canım zaten kar yağsada tatil olmaz herhalde burada ama acayip soğuk, bursada çokmu kar
karamukçum yanıt için çok teşekkürler