İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

$yeniyil10051.jpg

mutlu senelerrrr:KK16::KK16:

sana da canım :KK16:

maşallah maşallah :nazar: allah nazarlardan saklasın canım hep böyle gitisnler işallah her daim başaşrılı olsunlar :nazar::nazar:

Allah razı olsun karamukçum
inşaallah hepimizin kuzucukları her daim başarılı sağlıklı mutlu huzurlu olsunlar :KK48:

Kızlar yeni yıl hepinize mutluluk sevinç sağlık huzur bol para ve başarı getirsin Nice nice yıllara sevdiklerinizle beraber :KK49:

hepinizin yeni yılı kutlu olsun:KK24: tüm dilekleriniz kabul olsun .topiğimiz bu yıl çocukların mutlu ,güzel haberleriyle dolsun :21::21::21::21:
geçmişe gidemedim bendeki durumlar sonunda cuma günü doğum ettim :KK23::KK23::KK23:abimiz hasta ama :KK14::KK14:kardeş durumunu kabullenemedi beni uğraştırıyor:KK14:
kendimi toplar toplamaz buradayım :nazar::KK23::KK23::KK23:
hepinizi öpüyorum

hepinizin yeni yılı kutlu olsun:KK24: tüm dilekleriniz kabul olsun .topiğimiz bu yıl çocukların mutlu ,güzel haberleriyle dolsun :21::21::21::21:
geçmişe gidemedim bendeki durumlar sonunda cuma günü doğum ettim :KK23::KK23::KK23:abimiz hasta ama :KK14::KK14:kardeş durumunu kabullenemedi beni uğraştırıyor:KK14:
hepinizi öpüyorum

ay canım benim hayırlı olsun güle güle büyüt bebeğini :nazar::nazar::nazar::nazar:
eee biraz o problemler olacak bizde hala devam ediyor malasef alışma süreci zor oluyor
hadi senin de yeni yılın kutlu olsun canım :nazar:

hepinizi öpüyorum

yeni yıl hediyeniz hayırlı uğurlu olsun canım:nazar::KK1:

hepinizin yeni yılı kutlu olsun:KK24: Tüm dilekleriniz kabul olsun .topiğimiz bu yıl çocukların mutlu ,güzel haberleriyle dolsun :21::21::21::21:
Geçmişe gidemedim bendeki durumlar sonunda cuma günü doğum ettim :KK23::KK23::KK23:abimiz hasta ama :KK14::KK14:kardeş durumunu kabullenemedi beni uğraştırıyor:KK14:
Kendimi toplar toplamaz buradayım :nazar::KK23::KK23::KK23:
Hepinizi öpüyorum

hadi hayırlı olsun
analı babalı sağlıcakla büyüsün inşallah

herkese mutlu yıllar arkadaşlar
her şey gönlünüzce olsun

Hepinize mutlu yıllar kızlar,

Epeydir gelemedim,bu arada ban yedim.:KK1::KK1:

Boş zamanımda okuyacağım geçmişi:KK14:

hepinizi öpüyorum

Meldacım,bebeğin hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün.:nazar::nazar::nazar:

günaydın veeee iyi senelerrr hanımlarrrr
hepimize hayırlı uğurlu olsun bu yıl :nazar:

hepinizi öpüyorum

Çok güzel bir yeni yıl hediyesi olmuş sağlıcakla büyüsün bebiş

hepinizi öpüyorum

güle güle büyüt bebeğini
Allah hayırlı yazgılı etsin canım:nazar::nazar::nazar:

merhaba, bizimkiler bu hafta çarpmalara geçtiler. sağlamasınıda yapıyorlar..oğlum okulda sağlamasını anlamamış, bize de dün akşam anlamadığını söyledi..neyseki evde babası anlatınca yapmaya başladı. yani kimse mükemmel değil, anlamamış olabilir ama bize söylemiyor ben bu konuyu öğrenemedim diye..bu hafta bir düşüşte umarım çabuk toparlar..sizde de oluyo mu böyle dönemler..

günaydın hanımlar nasılsınız
bugün oğluşum için tudemin 12 ocakta yapılacak yönlendirme sınavına başvuruyorum akşam bir kırtasiyede tesadüh gördüm ve bugün songünmüş başvurusu işallah bakalım bir aksilik çıkmazsa 12 ocakta sınava girecek

günaydın hanımlar nasılsınız
bugün oğluşum için tudemin 12 ocakta yapılacak yönlendirme sınavına başvuruyorum akşam bir kırtasiyede tesadüh gördüm ve bugün songünmüş başvurusu işallah bakalım bir aksilik çıkmazsa 12 ocakta sınava girecek

günaydın canım, nerde girilcekmiş sınava
tudemin sınavı zor olur diye biliyorum, çoşkuymuş zambakmış, okulistikmiş onlara benzemez, başarılar kuzuna
:13::13:

merhaba, bizimkiler bu hafta çarpmalara geçtiler. sağlamasınıda yapıyorlar..oğlum okulda sağlamasını anlamamış, bize de dün akşam anlamadığını söyledi..neyseki evde babası anlatınca yapmaya başladı. yani kimse mükemmel değil, anlamamış olabilir ama bize söylemiyor ben bu konuyu öğrenemedim diye..bu hafta bir düşüşte umarım çabuk toparlar..sizde de oluyo mu böyle dönemler..

çekiniyormu acaba söylemeye, bizim matematikte sorunumuz olmuyorda, hayat bilgisinden oluyor, onada biz bunu nasıl bilmezsin diye çemkirmemize rağmen soruyor garibim:KK1::KK1:

X