İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Arkadaşlar merhaba nasılsınız?
Kitaplardan başımı kaldıramıyorum, geçmişide okumadım hiç.
Oğluş hasta bu arada boğazında beta çıktı.
İki gündür okula göndermiyorum.
Biraz önce ödevler için öğretmenimizi aradım.
Sınav sonuçları açıklanmış
'Oğlum 30.226 öğrenci arasından 1.olmuş tebrik ederim' dedi.
Çok mutlu oldum sizinlede paylaşmak istedim.
İki hafta sonra tekrar sınavımız varmış.
Bakalım onda neler olacak.
Hoşçakalın...
merhaba oğlumun sınıfında da ata yayıncılığın 2.sınavına dün yaptılar. biz biraz geriden gidiyoruz.oğlunun yanlışı yoktu sanırım.tebrik ederim...merak ediyorum benimki ne yaptı diye:)

ay inanki biz de geçmedi hala yok bakugan yok monsiro mu dur nedir fenalık geldi dünya para bir de allahtan babası izin vermiyor almasına da sesini pek çıkaramıyor. ufakçık bir bakugan 30-40 tl yazık yani çakmalarıyla oynaysın ne gerek var oyun da ben almıyorum aldığımız oyunlar yeterli 3 tane monopoly 1 borsa 1 tabu kızmabirader aklıma gelenler evde olanlar birde yeni bir monopoloy çıkmış onu istiyor hayatta almam dedim vallahi sakın oyunlara bakma diye söyledim biraz da sınırlarını bilsin hep istiyor hep istiyor almayınvcada çıkar benim paralarımı ben kendim alcam diyo ona da izin vermiyorum kendi parası diye istediğini alabileceğini sanıyor küçük bey

yine de iyi canım 60 soruda 5 yanlış böyle sınavlarda 1 soru bile çok etkiliyor sonucu bizimkide 2 yanlışı var ilde 8. oldu son sınavda

valla bizim sınıfta bakugan makugan hiç konuşulmuyo artık, demekki sizin okulda popülaritesi bitmemiş, çocuklar birbirlerine diyolardır bakuganın şusunu aldım busunu aldım diye, ondan öyle yapıyodur. monsiro ne onu hiç bilmiyorum:KK53::KK53:
bende bıktım oyuncaktan, oyuncak almam herhalde bundan sonra, aman ya almıcam bişey yılbaşındada:KK1::KK1:

valla bizim sınıfta bakugan makugan hiç konuşulmuyo artık, demekki sizin okulda popülaritesi bitmemiş, çocuklar birbirlerine diyolardır bakuganın şusunu aldım busunu aldım diye, ondan öyle yapıyodur. monsiro ne onu hiç bilmiyorum:KK53::KK53:
bende bıktım oyuncaktan, oyuncak almam herhalde bundan sonra, aman ya almıcam bişey yılbaşındada:KK1::KK1:

o da sana almayacak büyüynce sevgili gelinine alacak:KK19:

........................

Eklentiler

• $564473_456596921071974_1864121510_n.jpg
    $564473_456596921071974_1864121510_n.jpg
    21,2 KB · Görüntüleme: 32
........................

çok anlamlı bir resim :KK9:

o da sana almayacak büyüynce sevgili gelinine alacak:KK19:

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
eyvah eyvah oğlanları avucumuzda tıtmak lazızm :KK52:

ay okulda bittimi bilemem de bizim evde henüz bitmediği belli hala çizgi filmlweri hiç kaçırılmadan seyrediyor monsiro da onun gibi bir çizgi film onu da çok seviyor
oyuncak ben de düşünmüyorum zaten bakalım bakıcaz artık

meldam doğum yaptı herhalde, ne zamandır görünmüyo, sağlıcakla mutlu huzurlu büyüsün canım:KK3::nazar::emir_bebek:

Son düzenleme:
SELAM KIZLAR ilk günümüzüde atlattık serbet kıyafetle benimki memnun şimdilik bakalım.Ama kızların yasakmış ilkokul bölümdekilerin onlar formayla devam edeceklermiş.Bu arada eşofman serbestmi arkadaşlar öyle olursa yaşadı çocuklar.
Bu arada oğluşuma yılbaşı için hediye almayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim daha doğrusu oyuncak almayı düşünüyorum ama yok aklıma gelmiyor bir türlü ne alsam fikirlerinize açığım oğlan anneleri :KK53:

Bizimkinin yaklaşık bir aydır istediği bir oyun vardı,ben onu aldım canım.Fena değil.Bil Bakalım Kim?Extra diye bir oyun.6+ yaş ama zevkli bir oyun akşam biraz oynadık.

bilmiyorum ki canım yanınevini, test kitapçığında yazmıyodu. geçen çarşamba olmuşlardı. yok canım ya 1-2 olsa iyi, tam 5 yanlışı var 60 soruda:KK53:

Tebrik ederim oğlunu.
Test kitapçıklarında yazmıyor bizimde gelen sonuç belgesinde yazıyor sadece.
Hangi dersten yanlışı olduğuda puanı çok etkiliyor.Mesela Türkçe ve Matematiğin çarpanları yüksek,H.Bilgisi ve G.Yetenek çarpanı daha düşük.

merhaba oğlumun sınıfında da ata yayıncılığın 2.sınavına dün yaptılar. biz biraz geriden gidiyoruz.oğlunun yanlışı yoktu sanırım.tebrik ederim...merak ediyorum benimki ne yaptı diye:)

Yok canım hiç yanlışı yoktu.700 tam puan almış.Teşekkür ederim.
Güzel haberlerle gelir inşallah.

[video=youtube;NuICucQNXsg]http://www.youtube.com/watch?v=NuICucQNXsg[/video]

ExtremeCube Nikel 3D Mıknatıs Küp diye bişey canım, hb de indirimde ve hızlı gönderideydi, dün aldım yolda şimdi yarın gelir

değişik geldi diğer oyuncaklara göre, kutu oyunları birileriyle oynaması lazım bunu yanlızda oynayabilir diye düşündüm.

seninkide güle güle kullansın gulcum:13:

teşekkür ederim karamuk ve gul, çok beğeneceğini düşünüyorum, mıktanısları çok sever zaten
:KK1:

Son düzenleme:

ExtremeCube Nikel 3D Mıknatıs Küp diye bişey canım, hb de indirimde ve hızlı gönderideydi, dün aldım yolda şimdi yarın gelir

değişik geldi diğer oyuncaklara göre, kutu oyunları birileriyle oynaması lazım bunu yanlızda oynayabilir diye düşündüm.

teşekkür ederim karamuk ve gul, çok beğeneceğini düşünüyorum, mıktanısları çok sever zaten

ilginç bişeymiş canım güle güle kullansın

aldım yine dayanamadım, mıktanıs puzzle diye bişey çıkmış ondan aldım:KK6::KK6:
hehe, bakalım ben ne zamana kadar dayanıcam? yoksa sen gelin korkuna mı aldın:KK52::KK52::KK34:

Tebrik ederim oğlunu.
Test kitapçıklarında yazmıyor bizimde gelen sonuç belgesinde yazıyor sadece.
Hangi dersten yanlışı olduğuda puanı çok etkiliyor.Mesela Türkçe ve Matematiğin çarpanları yüksek,H.Bilgisi ve G.Yetenek çarpanı daha düşük.
sağol canım, bizim türkçeden yanlışlar :KK70:

bulmuş gene enteresan bişiler
seni eğitim araçlarına atıyorum
eğil

kızlar aldıklarınızı güle güle kullansın bücürükler
lego yaşı geçmedi mi ya
kızım çok istiyor
ben büyüdü diye hep dağıtmıştım
şimdi oynayası tuttu şehir yapacakmış küçük parçalı olanlardan alsam mı

teşekkür ederim hanımlar:13::13:

seyyah orjinal lego alabilirsin bence, onun yaşı yok, küçük parçalı lisanslı legolardan bahsediyorum:13:

teşekkür ederim hanımlar:13::13:

seyyah orjinal lego alabilirsin bence, onun yaşı yok, küçük parçalı lisanslı legolardan bahsediyorum:13:

dimi
zaten benim yeğenim var 25 yaşında
ne alsam sıladan önce o çöküyor başına
o yüzden yaş düşünmemek lazım

chess sen bilgisayarla haşır neşirdin dimi canım
bana iyi bi video indirme programı tavsiye etsene canım
hani şu uğraştırmadan videonun üzerine geliyosun hemen çıkıyor
real player kullanıyodum o çok iyiydi ama lisanslıymış sanırım artık yok =((

X