İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

bende 2, çocuğu yapmanız için ısrar edip gaz vercem ama nasıl cesaret ettiğime inanamıyorum
çok az kaldı sona yaklaştıkca nasıl tırsıyorum bilemezsin hayırlısı olsun artık :18::18::18::18:

öğretmenimiz ben onay vermeden okula sivil gelmeyin demiş
bu arada kafama takılan bir konuda oğlum arkadaşlarının sınıfa telefon getirdiğinden bahsediyor çok erken değil mi ya :44::44:

öğretmenimiz ben onay vermeden okula sivil gelmeyin demiş
bu arada kafama takılan bir konuda oğlum arkadaşlarının sınıfa telefon getirdiğinden bahsediyor çok erken değil mi ya :44::44:

yok artık, ne gerek varmış, kıyafetlerden önce telefonlar yarışcak desene
sizin öğretmen o telefonları görmesin

çocuklar çok hareketlendi artık bu kıyafet konusunda hafta bir gün belirlenip bu gün serbest gelin dense güzel olur bence

yok artık, ne gerek varmış, kıyafetlerden önce telefonlar yarışcak desene
sizin öğretmen o telefonları görmesin
çocukları etüde gittiği için veriyorlarmış durumdan haberdar olmaları için
benim oğlanın gözü kaldırmadı bugün yarın ispiyon edebilir duyması yakındır
çocuklar çok hareketlendi artık bu kıyafet konusunda hafta bir gün belirlenip bu gün serbest gelin dense güzel olur bence
güzel olurdu
bir konu atılıyor ortaya çocukları durdurmak bize kalıyor

beden dersi olduğu 2 gün eşofmanla gidiyor bizimkiler ve tüm gün öyle kalıyorlar. aslında nedeni doğru düzgün bir soyunma odalarının olmaması ama çocukların hoşuna gidiyor.

bizimkiler dün okul genelinde deneme sınavı olmuşlar yine bakalım bu defa nolcak, hanımlar sizin çocuklarda çok oluyoddu deneme sınavı tarzı. yanlışmı hatırlıyorum, artık olmuyor mu

bizimkiler dün okul genelinde deneme sınavı olmuşlar yine bakalım bu defa nolcak, hanımlar sizin çocuklarda çok oluyoddu deneme sınavı tarzı. yanlışmı hatırlıyorum, artık olmuyor mu

Umarım güzel haberler getirir.
Biz bu sene hiç olmadık deneme sınavı.
Geçen sene üç,dört defa olmuştu.

Meldaaaaaaam doğum ne zaman
bizde sınav varsa da haberim yok

Meldaaaaaaam doğum ne zaman
bizde sınav varsa da haberim yok

niye canım, anlatmıyo mu

bizimkide anlatmaz okulda olan biteni, herzaman olan şeyler işte anlatcak bişey yok der
iyi ben her zaman olan şeyleri bilmiyorum ki derim, ağzından kerpetenle laf alınır ama sadece okul konusunda diğer konularda sustur susturabilirsen

Bizde bu sene 1 kere olduk deneme sınavı Bizimkide anlatmaz okulda olanları ama mecbur söylüyor sınav 2 lira çünkü

Yok anlatmaz
ancak öğretmenle görüşürsek ya da arada sinir krizi geçirirse dökülür hepsi
geçende oldu bi işte bakalım bi daha ne zaman

benim oğlan da aynen senin ki gibi..haftasonu sınıf arkadaşlarından 5 çocuk kursa gidiyorlar.. çocuklar benim oğlanın sınıfta yaptıklarını annelerine anlatıyorlar, ben de onlardan duyuyorum..ona sorarsan aynı işte, ne olsun :) iyi birşey de olsa anlatmaz, anca sıkıştıracaksın..

Bizimkide pek söylemez,ödev defterine yazıyorlar bende ordan görüyorum.
Bizim cuma günü matematik yazılımız vardı.Bugün de h.bilgisi testi olmuşlar.
İkisinden de 100 almış.Yazılıda çoğunluk olarak verilmeyen rakamları bulma,
bulunan rakamlarlada dört işlem yapmışlar.
Yarın Türkçe,çarşamba matematik,perşembe de g.yetenek sınavı vamış.

nasıl oluyorsunuz bu sınavları, bizim okulda böyle genel bir sınav hiç olmadı.

Bir yayınevinin yaptığı sınavlar meroza.Mesela biz Ata yayıncılık ve Can matematik yayınlarını kullanıyoruz.
Okuldaki bütün üçüncü sınflar yada isteyenler katılıyor.Genelde 60 soru oluyor.Ders başına 15 soru.

Son düzenleme:
bunu sınavı öğretmenler kendi aralarında mı organize ediyor yoksa müdür mü düzenliyor..

bunu sınavı öğretmenler kendi aralarında mı organize ediyor yoksa müdür mü düzenliyor..

ata yayıncılıkla konuştum, öğretmenin araması yeterliymiş. 2.deneme 10 aralıkta yapılacakmış 2,5 tl..sınıf annesiyle konuşıyım da öğretmene öneri olarak sunsun..

Sanırım öğretmen organize ediyor.
Bizim sınıf yardımcı kitap olarak Ata ve Can matematiğin dergilerini kullanıyor.
Deneme sınavlarıda bu yayınevlerinin oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…