- 3 Temmuz 2007
- 2.006
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öğretmenimiz ben onay vermeden okula sivil gelmeyin demiş
bu arada kafama takılan bir konuda oğlum arkadaşlarının sınıfa telefon getirdiğinden bahsediyor çok erken değil mi ya :44::44:
çocukları etüde gittiği için veriyorlarmış durumdan haberdar olmaları için
yok artık, ne gerek varmış, kıyafetlerden önce telefonlar yarışcak desene
sizin öğretmen o telefonları görmesin
güzel olurduçocuklar çok hareketlendi artık bu kıyafet konusunda hafta bir gün belirlenip bu gün serbest gelin dense güzel olur bence
çocukları etüde gittiği için veriyorlarmış durumdan haberdar olmaları için
benim oğlanın gözü kaldırmadı bugün yarın ispiyon edebilir duyması yakındır
güzel olurdu
bir konu atılıyor ortaya çocukları durdurmak bize kalıyor
bizimkiler dün okul genelinde deneme sınavı olmuşlar yine bakalım bu defa nolcak, hanımlar sizin çocuklarda çok oluyoddu deneme sınavı tarzı. yanlışmı hatırlıyorum, artık olmuyor mu
Meldaaaaaaam doğum ne zaman
bizde sınav varsa da haberim yok
niye canım, anlatmıyo mu
bizimkide anlatmaz okulda olan biteni, herzaman olan şeyler işte anlatcak bişey yok der
iyi ben her zaman olan şeyleri bilmiyorum ki derim, ağzından kerpetenle laf alınır ama sadece okul konusunda diğer konularda sustur susturabilirsen
nasıl oluyorsunuz bu sınavları, bizim okulda böyle genel bir sınav hiç olmadı.
bunu sınavı öğretmenler kendi aralarında mı organize ediyor yoksa müdür mü düzenliyor..Bir yayınevinin yaptığı sınavlar meroza.Mesela biz Ata yayıncılık ve Can matematik yayınlarını kullanıyoruz.
Okuldaki bütün üçüncü sınflar yada isteyenler katılıyor.Genelde 60 soru oluyor.Ders başına 15 soru.
bunu sınavı öğretmenler kendi aralarında mı organize ediyor yoksa müdür mü düzenliyor..
bunu sınavı öğretmenler kendi aralarında mı organize ediyor yoksa müdür mü düzenliyor..