bizim kuralı dinleyen yok..göndereyim canım ayıp ettin, benimki kuralcı, ödevi olduğu zaman geç de olsa mutlaka yapar ama ben verdiğim için onu önemsemiyor sanırım, bilmiyorum nasıl alışkanlık haline getireceğim. Biraz da anneanne rahatlığı var, annme demiş ''annen ödelerini yapsın'' dedi diye, ama benimkinin umru mu, 3 tane test verdim, türkçe-hayat bilgisi ve fenden, sadece Türkçe nin yarısını yapmış, yani 6 soru, bir testte 11 soru oluyor zaten, basit aslında yapması 10 dakikasını alcak sadece ama başında olmayınca işte sallıyor gitsin.
biz de ezberlemedik henüz İstiklal marşını, seninki de yapar inşallah.
yapar inşallah kızçen ileride .göndereyim canım ayıp ettin, benimki kuralcı, ödevi olduğu zaman geç de olsa mutlaka yapar ama ben verdiğim için onu önemsemiyor sanırım, bilmiyorum nasıl alışkanlık haline getireceğim. Biraz da anneanne rahatlığı var, annme demiş ''annen ödelerini yapsın'' dedi diye, ama benimkinin umru mu, 3 tane test verdim, türkçe-hayat bilgisi ve fenden, sadece Türkçe nin yarısını yapmış, yani 6 soru, bir testte 11 soru oluyor zaten, basit aslında yapması 10 dakikasını alcak sadece ama başında olmayınca işte sallıyor gitsin.
biz de ezberlemedik henüz İstiklal marşını, seninki de yapar inşallah.
yok kız üşümediğimi bilir.kız üşütme sonra, kendine dikkat et, eşin seni düşündüğü için giyme demiştir.
siyah tiriko elbiseneden öyle dedi ki...foto çekseydin baksaydık kız.
çok güzel olmuşsundur eminim..kıskanmıştır..siyah tiriko elbise
yakası çağla yeşili fisto
mus çorabım da çağla yeşiliydi.
dizlerimin üstüne de çizmelerim vardı. elbisem az kısaydı
yani kinayeli söyledi , giydin hevesini aldın diye.çok güzel olmuşsundur eminim..kıskanmıştır..
kuru patlıcan dolması, domates çorbası, yoğurt ve kadayıf..yani kinayeli söyledi , giydin hevesini aldın diye.
çocuk sandı iyice beni. heves almak falan .
öğlen ne yiyceniz kızlar.
bende galeta zeytin ve ayran var.
pek zayıf geldi menum. belki aşağıda yemekhanede yerim. bi bakmam lazım
oy inşallah beğenilir kısır.dün dediğin şekilde kısırı yaptım Dilek, ama yemekten sonra yaptım, bugün yiyeceğiz nasipse, kızların beslenmesine koydum. yorumları artık yarın yazarım, bana göre güzeldi tadı.
bir de kabak yemeği yaptım, bugün akşam yemeğim hazır. buğday çorbam da var.
burda da pırasa yemeği ve makarna var, pırasa yerim sadece.
senin menü de az gerçekten dilek, bak bakalım yemekhaneye canım.
senin menu de şahaneymiş . kuru patlıcan dolma yapmışlar demek .kuru patlıcan dolması, domates çorbası, yoğurt ve kadayıf..
akşama pırasa var..dün akşam pişirdim..
sabahta makarna yaptım biraz oğlanın beslenmesinde makarna var..kalanıda akşam bize yeter..
yemekhaneye bak bakalım güzelce yemek ye dilekkkk...
evet güzel..evde de yaparım kuru patlıcan dolması çok severiz..senin menu de şahaneymiş . kuru patlıcan dolma yapmışlar demek .
ramazan menusunde olur genelde kuru patlıcan.
bi keresinde adana yemekleri yapılan bi yere gitmiştik ramazanda.
ben emir e hamileydim.
orda yemiştim . ve çok beğenmiştim
pazarda satılıyor kabak patlıcan ama hiç almayız kışın..Afiyet olsun kızlarr, filiz kebabı ne acaba ben de merak ettim?
evet canım soğanı ovdum tuzla, öyle koydum. umarım beğenilir akşam da.
kahvaltı da kolay olur senin için canım, hazırlarsın iki dakkaya.
Fatmacım bizim buralarda sebze bol olduğundan mıdır nedir, hiç kuru sebze kullanmayız, sanırım gerek kalmıyor, her daim varya.
Rahmetli anneannem çok kuruturdu, bamya olsun-taze fasulye olsun, ne olursa..
hiç yapmadım ben kuru patlıcanevet güzel..evde de yaparım kuru patlıcan dolması çok severiz..
canım sizin orda hep var.Afiyet olsun kızlarr, filiz kebabı ne acaba ben de merak ettim?
evet canım soğanı ovdum tuzla, öyle koydum. umarım beğenilir akşam da.
kahvaltı da kolay olur senin için canım, hazırlarsın iki dakkaya.
Fatmacım bizim buralarda sebze bol olduğundan mıdır nedir, hiç kuru sebze kullanmayız, sanırım gerek kalmıyor, her daim varya.
Rahmetli anneannem çok kuruturdu, bamya olsun-taze fasulye olsun, ne olursa..
hımmm, afiyet olsun sana canım, sıcak sıcak ye, miden bayram etsin.filiz kebabında
kızartılmış patlıcanlar var
onlarla yemek yapılmış
patates havuç bezelye soğan .
ben çok beğendim. patlıcana bayılırım zaten
kereviz de varmış.
onu da çok severim.
patlıcan kurusu semt pazarlarında satılıyor oradan alıyoruz.hiç yapmadım ben kuru patlıcan
bana anlatır mısın
patlıcanı nereden alıyorsun . aktardan mı
güzelmiş galeta yerine yemekten ye canım..filiz kebabında
kızartılmış patlıcanlar var
onlarla yemek yapılmış
patates havuç bezelye soğan .
ben çok beğendim. patlıcana bayılırım zaten
kereviz de varmış.
onu da çok severim.
hım semt pazarlarında var mı ki burda.patlıcan kurusu semt pazarlarında satılıyor oradan alıyoruz.
patlıcanı kaynayan suya atıp biraz haşlıyoruz ve suyunu süzüyoruz.
bildiğin dolma içini hazırlıyorsun.ben patlıcanı kıymalı yapıyorum.
içlerini doldurup pişiriyorsun..
haşlanırken
ve sonra..
yedim canım. nasıl olduysa iştaha geldim.güzelmiş galeta yerine yemekten ye canım..