- 10 Kasım 2009
- 2.891
- 1.045
afiyet olsun sevindim yiyebilmene..yedim canım. nasıl olduysa iştaha geldim.
şimdi 1 tablet çikolatam vardı. bitter. onu yedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet olsun sevindim yiyebilmene..yedim canım. nasıl olduysa iştaha geldim.
şimdi 1 tablet çikolatam vardı. bitter. onu yedim.
güzeller mi, oldu mu ayaklarına, güle güle giy cicilerini?sipariş ettiğim ayakkabılarım geldi.
yaza hazırım artıkın.
güzeller canım .güzeller mi, oldu mu ayaklarına, güle güle giy cicilerini?
teşekkürler tatlım.güle güle giy şekerim..
günaydın canım..Günaydın kızlar,
fadimecim doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu yaşlar diliyorum sana,öpüyorum
Zeliş hastaymış herhalde işede gitmedi dün burayada uğramadı hiç.Akşam eşim oğlanı futbol kursunun toplantısına yetiştirdi haftada bir böyle toplantı yapacaklarmış teorik olarak ama her hafta bizim gitmemiz zor uzakta hemde eşim o saatte işte olabiliyor,haftasonu konuşursun yetkililerle dedim.bugünde iremle dramaya başlıyacaklar kayınpederimi çağırdım bugünlük o götürecek ikisinide iremin annesinin işi varmış bugün.Bakalım nasıl geçecek onun içinde ayrı çanta hazırlıyoruz.
yoğunlaştınız iyice canımcım.Günaydın kızlar,
fadimecim doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu yaşlar diliyorum sana,öpüyorum
Zeliş hastaymış herhalde işede gitmedi dün burayada uğramadı hiç.Akşam eşim oğlanı futbol kursunun toplantısına yetiştirdi haftada bir böyle toplantı yapacaklarmış teorik olarak ama her hafta bizim gitmemiz zor uzakta hemde eşim o saatte işte olabiliyor,haftasonu konuşursun yetkililerle dedim.bugünde iremle dramaya başlıyacaklar kayınpederimi çağırdım bugünlük o götürecek ikisinide iremin annesinin işi varmış bugün.Bakalım nasıl geçecek onun içinde ayrı çanta hazırlıyoruz.
ben de yiyorum canım .http://www.yabanmersinim.org/haber_detay.asp?haberID=7
Dilekk yaban mersinini buldum dün ve aldım. Ne çok faydası varmış baksanıza.
teşekkür ederim Dilekcim pasta ve balonlar için
çok güzellermiş eline sağlık.
a101 den aldım canım, kurusu, zaten sen söylemiştin, daha önce baktım da bulamamıştım, dün bulunca hemen aldım. Zihin de açıyormuş canım, çocuklara da yedirmek lazım. Şeker hastalığına da iyi geliyormuş, eve bol bol almak lazım, akşam tattırayım da çocuklar severse, onlara da yedireceğim.ben de yiyorum canım .
a101 de de var . kurusu satılıyor.
sen tazesini mi aldın
benim sıpalar yemedi.a101 den aldım canım, kurusu, zaten sen söylemiştin, daha önce baktım da bulamamıştım, dün bulunca hemen aldım. Zihin de açıyormuş canım, çocuklara da yedirmek lazım. Şeker hastalığına da iyi geliyormuş, eve bol bol almak lazım, akşam tattırayım da çocuklar severse, onlara da yedireceğim.
banada akşam verdi kağıt kağıt kuru üzüm için imzaladık yiyecekmiş beyefendi.Benimkide çok tatlıya düşkün ya bir künefeyi bir oturuşta yer ben zor bitiririm eşimle paylaşırız genelde düşün yani.Bizde istiklal marşı geçen yıl on kıtası ezberlendi ama tabi unutuyor çocuklar okunmayınca devamlı arada tekrarlıyoruz.çarpma işlemleri sorunsuz gidiyor bizim ama bazı problemlerde takılıyoruz mesela geçen gün 3 torba kömür vermiş her birinin fiyatını ve kilosunuda altına yazmış elimizdede 64 tl miz var buna göre hangi kömürden alabiliriz diye sormuş 1 poşette 3 kg 18 tl 2.poşette ve 3.poşettede yine aynı şekilde yazıyor.yada toplamı 18 olan 2 sayı ile farkı 4 çıkan sayıların toplamını sorduğunda bunlarda takılıyoruz.Babası anlatıyor tabi ama işte öğretmenin öğretme şekli gibi olmuyor insan nasıl anlatıcağınıda şaşırıyor.benim sıpalar yemedi.
okulda kuruüzüm ve süt dağıtılıyor.
imza aldılar geçen. kabul ettim.
emir dün yemek zorunda k almış sınıfta.
neden yesin diye imza attın diyor sıpa. sevmiyor ya.
ben de alışır diye imzalamıştım.
ama şekerli gelmiştir kuruüzüm bizim sıpaya. şekerli şeylerle arası yok.
dün akşam ki ödevler neydi hiç hatırlamıyorum .
kendi yaptı. ben kontrol ettim mi bilmiyorum.
etmedim galiba.
sadece dün bakıcı teyzede çözdüğü testleri kontrol ettim. yanlışlarını buldum. ama ödev kontrolu yapmadım
dün çarpma işlemleri ile ilgili test olmuşlar.
2 yanlışı vardı.
istiklal marşının ilk 3 kıtasını ezberlemiş.
bugün hepsini 1 kez oku baştan sona
ezberlemeye çalışma dedim. bakalım.
3 kere okurum dedi.
dalga geçti her hall