İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Günaydın kızlar,
fadimecim doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu yaşlar diliyorum sana,öpüyorum:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:
:KK36::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

Zeliş hastaymış herhalde işede gitmedi dün burayada uğramadı hiç.Akşam eşim oğlanı futbol kursunun toplantısına yetiştirdi haftada bir böyle toplantı yapacaklarmış teorik olarak ama her hafta bizim gitmemiz zor uzakta hemde eşim o saatte işte olabiliyor,haftasonu konuşursun yetkililerle dedim.bugünde iremle dramaya başlıyacaklar kayınpederimi çağırdım bugünlük o götürecek ikisinide iremin annesinin işi varmış bugün.Bakalım nasıl geçecek onun içinde ayrı çanta hazırlıyoruz.

pasta.jpg
fadimecim rejimdesin o yuzden şimdilik bununla idare et canım

Günaydın kızlar,
fadimecim doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu yaşlar diliyorum sana,öpüyorum:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

Zeliş hastaymış herhalde işede gitmedi dün burayada uğramadı hiç.Akşam eşim oğlanı futbol kursunun toplantısına yetiştirdi haftada bir böyle toplantı yapacaklarmış teorik olarak ama her hafta bizim gitmemiz zor uzakta hemde eşim o saatte işte olabiliyor,haftasonu konuşursun yetkililerle dedim.bugünde iremle dramaya başlıyacaklar kayınpederimi çağırdım bugünlük o götürecek ikisinide iremin annesinin işi varmış bugün.Bakalım nasıl geçecek onun içinde ayrı çanta hazırlıyoruz.
günaydın canım..
baya yoğun geçiyor günleriniz.
her hafta uzak olunca gitmeniz zor tabi..

images

fadimem doğum günün kutlu olsun..
ailenle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu,bereketli nice yıllara..

sağolasınız kızlar, teşekkür ederim pastalar için.:KK19::KK19::KK19:
evet rejimdeyim, akşam kızım diyorki, anne senin doğum günün ne zamandı, yarın diyorum, pasta yapsana anne diyor, ben de kız dedim insan kendi doğum günü pastasını yapar mı, olsun olsun sen yap diyor:KK53::KK53::KK53:
eşim alır gelir artık akşama sanırsam, aslında hiç istemiyorum ama, neyse artık, temmuza kadar başka doğum günü yok. temmuzda eşimin doğum günü var.
Yeşimcim bayağı bir yoğunluk oldu bu kurslar senin için, hadi bakalım inşallah oğluna yararı olur.

Zeliş işe gitmemiş mi, dün geldi gibi hatırlıyorum ben, neyi varmış işe gitmeyecek kadar?:KK57::KK57:

Günaydın kızlar,

yoğunlaştınız iyice canımcım.
olsun. bi şekilde o kurslara götürülüyor çocuklar galiba

fadimenin doğum günü müüüüüüüüüü
iyi ki doğdun fadimem
0_98d05_70e6b777_L_zps27f9cf93.png

Mersin-Balon-Susleme_Dogum-Gunu-Balon-Susleme_605824.jpg

ben de yiyorum canım .
a101 de de var . kurusu satılıyor.
sen tazesini mi aldın
a101 den aldım canım, kurusu, zaten sen söylemiştin, daha önce baktım da bulamamıştım, dün bulunca hemen aldım. Zihin de açıyormuş canım, çocuklara da yedirmek lazım. Şeker hastalığına da iyi geliyormuş, eve bol bol almak lazım, akşam tattırayım da çocuklar severse, onlara da yedireceğim.

a101 den aldım canım, kurusu, zaten sen söylemiştin, daha önce baktım da bulamamıştım, dün bulunca hemen aldım. Zihin de açıyormuş canım, çocuklara da yedirmek lazım. Şeker hastalığına da iyi geliyormuş, eve bol bol almak lazım, akşam tattırayım da çocuklar severse, onlara da yedireceğim.
benim sıpalar yemedi.
okulda kuruüzüm ve süt dağıtılıyor.
imza aldılar geçen. kabul ettim.
emir dün yemek zorunda k almış sınıfta.
neden yesin diye imza attın diyor sıpa. sevmiyor ya.
ben de alışır diye imzalamıştım.
ama şekerli gelmiştir kuruüzüm bizim sıpaya. şekerli şeylerle arası yok.

dün akşam ki ödevler neydi hiç hatırlamıyorum .
kendi yaptı. ben kontrol ettim mi bilmiyorum.
etmedim galiba.
sadece dün bakıcı teyzede çözdüğü testleri kontrol ettim. yanlışlarını buldum. ama ödev kontrolu yapmadım
dün çarpma işlemleri ile ilgili test olmuşlar.
2 yanlışı vardı.
istiklal marşının ilk 3 kıtasını ezberlemiş.
bugün hepsini 1 kez oku baştan sona
ezberlemeye çalışma dedim. bakalım.
3 kere okurum dedi.
dalga geçti her hall :confused::confused::confused::confused:

benim sıpalar yemedi.
okulda kuruüzüm ve süt dağıtılıyor.
imza aldılar geçen. kabul ettim.
emir dün yemek zorunda k almış sınıfta.
neden yesin diye imza attın diyor sıpa. sevmiyor ya.
ben de alışır diye imzalamıştım.
ama şekerli gelmiştir kuruüzüm bizim sıpaya. şekerli şeylerle arası yok.

dün akşam ki ödevler neydi hiç hatırlamıyorum .
kendi yaptı. ben kontrol ettim mi bilmiyorum.
etmedim galiba.
sadece dün bakıcı teyzede çözdüğü testleri kontrol ettim. yanlışlarını buldum. ama ödev kontrolu yapmadım
dün çarpma işlemleri ile ilgili test olmuşlar.
2 yanlışı vardı.
istiklal marşının ilk 3 kıtasını ezberlemiş.
bugün hepsini 1 kez oku baştan sona
ezberlemeye çalışma dedim. bakalım.
3 kere okurum dedi.
dalga geçti her hall :confused::confused::confused::confused:
banada akşam verdi kağıt kağıt kuru üzüm için imzaladık yiyecekmiş beyefendi.Benimkide çok tatlıya düşkün ya bir künefeyi bir oturuşta yer ben zor bitiririm eşimle paylaşırız genelde düşün yani.Bizde istiklal marşı geçen yıl on kıtası ezberlendi ama tabi unutuyor çocuklar okunmayınca devamlı arada tekrarlıyoruz.çarpma işlemleri sorunsuz gidiyor bizim ama bazı problemlerde takılıyoruz mesela geçen gün 3 torba kömür vermiş her birinin fiyatını ve kilosunuda altına yazmış elimizdede 64 tl miz var buna göre hangi kömürden alabiliriz diye sormuş 1 poşette 3 kg 18 tl 2.poşette ve 3.poşettede yine aynı şekilde yazıyor.yada toplamı 18 olan 2 sayı ile farkı 4 çıkan sayıların toplamını sorduğunda bunlarda takılıyoruz.Babası anlatıyor tabi ama işte öğretmenin öğretme şekli gibi olmuyor insan nasıl anlatıcağınıda şaşırıyor.

X