maşallah canım, bak sonunda gündüz ödev yapmış, arkası gelir inşallahgünaydınlar..
dün çarpma işlemleri vardı ödevimiz gündüz yapmış.
akşamda okuma yaptık..
günaydın canım,günaydı
akşam 97*26=?
52*32=?
gibi sorular geldi
gün gün artmaya başladı çarpma işlemi
hayat bilgisi vardı
mevsimler ile ilgili şiir yazdı
türkçe vardı.
bulmaca vardı
eli yaralı olduğu için bazı yerleri o söyledi ben yazdım.
maşallah çok yine ödeviniz..günaydı
akşam 97*26=?
52*32=?
gibi sorular geldi
gün gün artmaya başladı çarpma işlemi
hayat bilgisi vardı
mevsimler ile ilgili şiir yazdı
türkçe vardı.
bulmaca vardı
eli yaralı olduğu için bazı yerleri o söyledi ben yazdım.
ben pek umutlu değilim ama her zaman yapar mı.maşallah canım, bak sonunda gündüz ödev yapmış, arkası gelir inşallah
yakında bahar moduna girecekler bizde tabi hiç ödev yapmak istemicez..günaydın canım,
bizde de aynı sorular vardı tam 1 sayfa arkalı önlü. bir de Türkçe kitabından yapılacaklar vardı onları kendi yaptı kaldırdı. testleri yine yapmamış anneannede. tembellik yapıyor oraya gidince, oysa o kadar da tembihliyorum ama, neyse akşamları yaptırabildiğim kadar yaptıracağım. 1 soru dahi olsa kar kardır
zaten mayıs ayı girdi mi tamam, şurda 2 ayımız kaldı, sıkalım dişimizi az daha, yazı da özledik ama hani yani. ılık ılık şöyle bahar havaları gelse, balkonlara çıkılsayakında bahar moduna girecekler bizde tabi hiç ödev yapmak istemicez..
inşallah yapar canım, böyle böyle büyüyüp gidecekler işte.ben pek umutlu değilim ama her zaman yapar mı.
evet özledik baharı yazı..zaten mayıs ayı girdi mi tamam, şurda 2 ayımız kaldı, sıkalım dişimizi az daha, yazı da özledik ama hani yani. ılık ılık şöyle bahar havaları gelse, balkonlara çıkılsa
inşallah canım..inşallah yapar canım, böyle böyle büyüyüp gidecekler işte.
ayyyy kim özlemezki, firil firil hafif hafif giyinsek değil mi, ılık ılık meltemler esseevet özledik baharı yazı..
of bayılıyorum ben bahara ılık ılık hava, kuş sesleri, çiçek açmış gelin gibi ağaçlar..
inşallah canım..
maşallah kuzum yapmış ödevini gündüzdengünaydınlar..
dün çarpma işlemleri vardı ödevimiz gündüz yapmış.
akşamda okuma yaptık..
yani az geldi sanki fatmacım.maşallah çok yine ödeviniz..
nasıl çok kötü değil dimi eli.
bizim yine aynıydı çarpma işlemi
2347*379
çarpım tablosunu ezberlese daha hızlı yapacak..bazılarını bakmadan biliyor artık..
gündüzleri 2-3 defa okusa olacak işte gel de anlat..
ödevlerini yapmış demek.günaydın canım,
bizde de aynı sorular vardı tam 1 sayfa arkalı önlü. bir de Türkçe kitabından yapılacaklar vardı onları kendi yaptı kaldırdı. testleri yine yapmamış anneannede. tembellik yapıyor oraya gidince, oysa o kadar da tembihliyorum ama, neyse akşamları yaptırabildiğim kadar yaptıracağım. 1 soru dahi olsa kar kardır
heeeayyyy kim özlemezki, firil firil hafif hafif giyinsek değil mi, ılık ılık meltemler esse
göndereyim canım ayıp ettin, benimki kuralcı, ödevi olduğu zaman geç de olsa mutlaka yapar ama ben verdiğim için onu önemsemiyor sanırım, bilmiyorum nasıl alışkanlık haline getireceğim. Biraz da anneanne rahatlığı var, annme demiş ''annen ödelerini yapsın'' dedi diye, ama benimkinin umru mu, 3 tane test verdim, türkçe-hayat bilgisi ve fenden, sadece Türkçe nin yarısını yapmış, yani 6 soru, bir testte 11 soru oluyor zaten, basit aslında yapması 10 dakikasını alcak sadece ama başında olmayınca işte sallıyor gitsin.maşallah kuzum yapmış ödevini gündüzden
yani az geldi sanki fatmacım.
toplam 3 safya fotokopi vardı arkalı önlü
hayat bilgisi kitabına da şiir yazdı.
bir kaç yer vardı . onları doldurdu.
sabah bakıcı teyzemize götürürken sırtında çantası oluyor teyzesi.
elinde bir kıyafet poşeti. okul formaları var içinde. bir de beslenme çantası
kıyafet poşeti ve beslenmesini 2 gündür çekiştiriyorum elinden .bunları ben taşıyım bari. çantan ağır sırtında zaten. vermiyor. bugün söyledi . anne bebeğe bi şey olur. ben taşırım . hızlıca gitti önden önden.
ödevlerini yapmış demek.
var ya sen o kızı bana yollasana. bak ben onu ne yapıyorum.
yapar mı o testleri yapmaz mı.
ödev deyince aşırı katıyım. yanıma kimse yaklaşamaz o vakit. tırnaklarım çıkıverir
emir in öğretmeni de geçen hafta istiklal marşının 10 kıtasını ezberleyin diye ödev vermişti.
biz bir hafta unuttuk bu ödevi
dün burdan fotokopi ile çıkarttım eve götürdüm.
2 kez okuduk sadece yattık
bugün çantasına koydum. teyzende ipad oynamadan önce testlerini yap . ve istiklal marşını 1 kez oku öyle oyuna başla dedim. umarım dinler beni.
kız üşütme sonra, kendine dikkat et, eşin seni düşündüğü için giyme demiştir.heee
kat kat giyinmekten gına geldi . lahana gibi.
ama burda hava yumuşadı. ve katlar azaldı iyice.
hafifim bugün.
dün elbise giydim. triko elbise.
pek bi hoştum.
bugün yine pantolon giydim emme.
kocam dün beni aldı merkezde.
bugün giydin hevesini aldın yeter. bi daha elbise etek yok diyor.
oldu dedim.
giycem valla.
ah canım benimmm..maşallah çok düşünceli şimdiden kardeşini sahiplenmiş..maşallah kuzum yapmış ödevini gündüzden
yani az geldi sanki fatmacım.
toplam 3 safya fotokopi vardı arkalı önlü
hayat bilgisi kitabına da şiir yazdı.
bir kaç yer vardı . onları doldurdu.
sabah bakıcı teyzemize götürürken sırtında çantası oluyor teyzesi.
elinde bir kıyafet poşeti. okul formaları var içinde. bir de beslenme çantası
kıyafet poşeti ve beslenmesini 2 gündür çekiştiriyorum elinden .bunları ben taşıyım bari. çantan ağır sırtında zaten. vermiyor. bugün söyledi . anne bebeğe bi şey olur. ben taşırım . hızlıca gitti önden önden.
ödevlerini yapmış demek.
var ya sen o kızı bana yollasana. bak ben onu ne yapıyorum.
yapar mı o testleri yapmaz mı.
ödev deyince aşırı katıyım. yanıma kimse yaklaşamaz o vakit. tırnaklarım çıkıverir
emir in öğretmeni de geçen hafta istiklal marşının 10 kıtasını ezberleyin diye ödev vermişti.
biz bir hafta unuttuk bu ödevi
dün burdan fotokopi ile çıkarttım eve götürdüm.
2 kez okuduk sadece yattık
bugün çantasına koydum. teyzende ipad oynamadan önce testlerini yap . ve istiklal marşını 1 kez oku öyle oyuna başla dedim. umarım dinler beni.
neden öyle dedi ki...foto çekseydin baksaydık kız.heee
kat kat giyinmekten gına geldi . lahana gibi.
ama burda hava yumuşadı. ve katlar azaldı iyice.
hafifim bugün.
dün elbise giydim. triko elbise.
pek bi hoştum.
bugün yine pantolon giydim emme.
kocam dün beni aldı merkezde.
bugün giydin hevesini aldın yeter. bi daha elbise etek yok diyor.
oldu dedim.
giycem valla.