günaydın canım,
maşallah 30 soruluk test he, hızlı canım öğretmen, iyi ama konuları pekiştirmeden geçmiyor.
biz merkezdeyiz canım, gel beklerim.
günaydın canım,
okuma bizim de azaldı zeliş, ne yapacağız bilmem, aslında gündüzleri mi versek de okusalar bilmem ki? benimki anneannede duruyor boş boş, test verdim bugün, yapacak mı bakalım?
kız kaleiçine işyerim yakın da, evimiz şehir merkezine 20 dakika mesafe, merkez derken köy değil, Antalya dayım demek istedim ama şehiriçinde oturmuyorum yani.Merkez derken bu kaleiçine yakınsınız heralde değil mi?
kız kaleiçine işyerim yakın da, evimiz şehir merkezine 20 dakika mesafe, merkez derken köy değil, Antalya dayım demek istedim ama şehiriçinde oturmuyorum yani.
evet güzel şehir, kışın karı-buzu yok, yazın deniz ayağının altında, ilçeler demişsin, hepsi ayrı güzel.anladım canım güzel şehir Antalya...
günaydın canım,Günaydın kızlar,
Dün ödevi yokmuş oğlanın 2 sayfa matematik testi çözdü, 1 tane de kitap okudu.
Haftaya İstanbul'da kitap fuarı var, oğlana en son aldığım kitaplarda bitti dün akşam dedim oğlum birlikte fuara gidelim yeni kitaplar alalım dedim, çok mutlu oldu şuan okuduğu Bıcırık serisi var aynı seriden kitaplar alalım diyor. İnşallah havalar düzelir de gidebiliriz.
günaydın canım,günaydın kızlar..
bizimde ödev yoktu okuma yapın demiş öğretmen.
Dilekkk hadi yine yaşadın, ne güzel tatil yapıyosun bu yıl
sen o kitabı bugün okutursun merak etme, hep beraber evdesiniz nasıl olsa.
Az önce çok kudurdu emir.birazdan oturtup okuyabilirim.bana belli olmaz,evet bu yıl izinler bana vurdu.işlerim vardı ama sistem her yerden açılıyor.evden işlerimi hallettim şükür
He ya emir in iPad den yazıyorum,sen halledersin canım, işlerini de yapmışsın, iyiyki internet var değil mi?
maalesef o konularda hiç bilgim yok canımÇıkan beyaz saçlar için ne yapılabilir kızlar.diplerde geldi,bakırmsı saç boyası ile boyamıştım.çirkin oldu iyice
Canım netten baktımda kimse kesin bişey damiyor.saç rimelleri varmış beyazlar içinmaalesef o konularda hiç bilgim yok canım
hımm anladım, kuaför olan birileri olsaydı aramızda fikir verirdi.Canım netten baktımda kimse kesin bişey damiyor.saç rimelleri varmış beyazlar için
günaydın canım,Günaydın kızlar,akşam saat 4 te çıktık biz yine gerçi yollarda bişey yoktu hatta istanbul çok güzeldi trafiksiz kalabalıksız bir şekilde eve gittim azıcık güneş bile vardı akşam çıktığım saatte.Motor boştu,otobüsler boştu keşke hep böyle olsa ama tabi ütopik bir istek benimkisi:)
Hazır erken gitmişim dedim şöyle işlerimi tamamlıyayımda bugüne rahat olayım evi süpürdüm çamaşırlarımı yıkadım astım lavobolarımı ovdum dolayısıyla bugün rahatım.Akşam fatih portakal haberlerde önce fatihtete okullar tatil deyince benimki bayram yaptı ama sonra düzeltti bize yokmuş hayal kırıklığından ağladı bile akşam bir kızdım ona yeter dedim 2 gündür yatıyosunuz evde zaten sadece kitap okudu benimki ödevleri salı yapmıştı zaten.bugün uzatır ayaklarımı dinlenirim artık.Haftaiçi birgüncük böyle erken çıksak varya hiç gocunmayacağım çalışmaktan ne güzel hallederiz işlerimizi.