İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

günaydın kızlar ..hayırlı cumalar..
matematik fasikülünden 9 sayfa yaptık.
fen fasikülünden de varmış onu babasıyla yapmış ben gelene kadar.. bakmadım bende.
mutfakta yaptık ödevi.. bende bugüne yemek yaptım..buzluktan bezelye çıkardım onu yaptım..
oğluşun canı mısır istemiş.. ödevden sonra mısır patlattım onu yedik..

Günaydın kızlar,akşam saat 4 te çıktık biz yine gerçi yollarda bişey yoktu hatta istanbul çok güzeldi trafiksiz kalabalıksız bir şekilde eve gittim azıcık güneş bile vardı akşam çıktığım saatte.Motor boştu,otobüsler boştu keşke hep böyle olsa ama tabi ütopik bir istek benimkisi:)
Hazır erken gitmişim dedim şöyle işlerimi tamamlıyayımda bugüne rahat olayım evi süpürdüm çamaşırlarımı yıkadım astım lavobolarımı ovdum dolayısıyla bugün rahatım.Akşam fatih portakal haberlerde önce fatihtete okullar tatil deyince benimki bayram yaptı ama sonra düzeltti bize yokmuş hayal kırıklığından ağladı bile akşam bir kızdım ona yeter dedim 2 gündür yatıyosunuz evde zaten sadece kitap okudu benimki ödevleri salı yapmıştı zaten.bugün uzatır ayaklarımı dinlenirim artık.Haftaiçi birgüncük böyle erken çıksak varya hiç gocunmayacağım çalışmaktan ne güzel hallederiz işlerimizi.
oh iyi olmuş işlerini halletmişsin..
tatile ne çabuk alışıyorlar dimi..

günaydın kızlar ..hayırlı cumalar..
matematik fasikülünden 9 sayfa yaptık.
fen fasikülünden de varmış onu babasıyla yapmış ben gelene kadar.. bakmadım bende.
mutfakta yaptık ödevi.. bende bugüne yemek yaptım..buzluktan bezelye çıkardım onu yaptım..
oğluşun canı mısır istemiş.. ödevden sonra mısır patlattım onu yedik..
günaydın canım, sizin öğretmen de açılmış sonunda, ödevler çoğalmış.
mısır benim de canım istiyor bugün patlatacağım.
bezelyeniz de afiyet olsun, akşama yemekler hazır.

Günaydın kızlar,akşam saat 4 te çıktık biz yine gerçi yollarda bişey yoktu hatta istanbul çok güzeldi trafiksiz kalabalıksız bir şekilde eve gittim azıcık güneş bile vardı akşam çıktığım saatte.Motor boştu,otobüsler boştu keşke hep böyle olsa ama tabi ütopik bir istek benimkisi:)
Hazır erken gitmişim dedim şöyle işlerimi tamamlıyayımda bugüne rahat olayım evi süpürdüm çamaşırlarımı yıkadım astım lavobolarımı ovdum dolayısıyla bugün rahatım.Akşam fatih portakal haberlerde önce fatihtete okullar tatil deyince benimki bayram yaptı ama sonra düzeltti bize yokmuş hayal kırıklığından ağladı bile akşam bir kızdım ona yeter dedim 2 gündür yatıyosunuz evde zaten sadece kitap okudu benimki ödevleri salı yapmıştı zaten.bugün uzatır ayaklarımı dinlenirim artık.Haftaiçi birgüncük böyle erken çıksak varya hiç gocunmayacağım çalışmaktan ne güzel hallederiz işlerimizi.
erkenden çıkmışsın canım . keşke hep böyle olsa tabi
ay oğluş ağlamış kuzu. 2 gün az geldi desene .
ben de işe geldim buugün .
dün öğretmen mesaj atmış . ödev vermiş . söylediği sayfaları kopardık yaptık.
bugün bulunduğum ilçe çok karlı ve yollar buz. burda öğlenden sonra tatil olabilirmiş okullar.
ama düzce merkez daha iyi. orda olmaz sanıyorum.
bugün yemek getirdiğim sırt çantamı evde unutmuşum. her gün bi şe unutmasam olmaz satii.
cuma günü çilingire gerek kalmadı.
eşim erken gitmiş eve kartla açmış

günaydın canım . ben de dün akşam patlattım mısır.

fatmacım. sizin de ödevler artmış evet. mısır siz de yemişsiniz . afiyetler olsun

fatmacım. sizin de ödevler artmış evet. mısır siz de yemişsiniz . afiyetler olsun
günaydın canım,
maşallah öğretmeninize, tatil de olsa yetiştirmiş ödevleri:KK53::KK53: oğlanın canı sıkılmadı mı?
dikkat et Dilekcim gelip giderken, yollar kötü demişsin, yerlere sağlam bas, allah korusun.
mısırları da yemişsiniz afiyet olsun.
bugün ne yiyeceksin canım, çantayı unutmuşsun?

sağol canım..
yemek hazır olunca süper oluyor.
ödev biraz versinde yapalım demi..

bugün bulunduğum ilçe çok karlı ve yollar buz. burda öğlenden sonra tatil olabilirmiş okullar.
bugün yemek getirdiğim sırt çantamı evde unutmuşum. her gün bi şe unutmasam olmaz satii.
ne hazırlamıştın yemek olarak.
yemekhaneden yersin artık. mutlaka ye ama..

sağol canım..
yemek hazır olunca süper oluyor.
ödev biraz versinde yapalım demi..
yanii tabii ki versin kaç gündür ödev yok yok diye geliyorlar.
yemek oldu mu kafan rahat, benim de bulgur pilavımla-nohutum var.
bir de benimkisi şeker hastasıya, eve gittik mi açlıktan ölmüş gibi saldırır herşeye, yemeğim yoksa aceleden elim ayağıma dolanır. o yüzden en iyisi 1 gün önceden hazır etmek.

yağlı ve tuzlu patlatıyorum ben mısırı..
sen nasıl yapıyorsun..
sadenin tadını alamıyorum..
size de afiyet olsun..

bir de benimkisi şeker hastasıya, eve gittik mi açlıktan ölmüş gibi saldırır herşeye, yemeğim yoksa aceleden elim ayağıma dolanır. o yüzden en iyisi 1 gün önceden hazır etmek.
evet ya mutlaka hazır olmalı..
zaten kızartma türü bişi oldumu hiç sevmiyorum.
bir saat ocağın başında bekliyorsun..

Günaydın cnm,öğretmen ne güzel ilgilenmiş bak mesaj atmış ders vermiş iyi yapmış keşke bizimkide yapsa ama bizim veliler topa tutar öğretmeni kesin cazgırlar kadın sırf uğraşmamak için yapmaz öyle bişey.Sen işe gitmişsin ama çok dikkat et kendine cnm kar lar eriyor fakat buzlanma olablilir,keşke bugünde gitmeseydin sizin oralarda daha yoğun ve mazeretin var.Neyse gitmişsin çok dikkat et.

Okadar hengamenin içinde bişeyler unutman gayet doğal cnm sen gene pratiksin ben kendimi senin yerine koyuyorumda kendimi bile unuturum valla :):)kapınında eşinin açması süper olmuş boş yere masraf olacaktı çilingirlerde az para almıyor yani.

benimkide başladı şeker ilacına eve girer girmez ilacını al derim sonrasında yemek yiyeceğimiz için unutuyor hep yemek yerken aklına geliyor alışır inşallah

dilek rüyamda seni gördüm sarma sardık beraber..
kız .
sarma mı sardık.
ay keşke yakın olsakkk.
Günaydın cnm,öğretmen ne güzel ilgilenmiş bak mesaj atmış ders vermiş iyi yapmış keşke bizimkide yapsa ama bizim veliler topa tutar öğretmeni kesin cazgırlar kadın sırf uğraşmamak için yapmaz öyle bişey.Sen işe gitmişsin ama çok dikkat et kendine cnm kar lar eriyor fakat buzlanma olablilir,keşke bugünde gitmeseydin sizin oralarda daha yoğun ve mazeretin var.Neyse gitmişsin çok dikkat et.

Okadar hengamenin içinde bişeyler unutman gayet doğal cnm sen gene pratiksin ben kendimi senin yerine koyuyorumda kendimi bile unuturum valla :):)kapınında eşinin açması süper olmuş boş yere masraf olacaktı çilingirlerde az para almıyor yani.
canım sen anlatmıştın veliler cadı diye.
biliyorum.
aslında tüm yapılan ödevler çocukların iyiliği için . neye kızıyorlarsa
evet dikkatli gittim geldim . sabah ediz i okuluna bırakırken.
bi de sağlık ocağına girdim . biten vitaminimi yazdırdım
unutmazsın haribucum. sen de o sele kapılır gidersin. ben tek çocuklu olduğum günleri çoktan unuttum.
Allah öyle bi şey veriyor ki. rahatlık aklına gelmiyor.
keşke demiyorsun hiç.
evet ya. çilingirle konuşmuştum. işten çıkmadan evvel. kapıda çok beklemeyelim diye.
50 tl dedi.
indirim yaptı. kapı çelik kapı olmadığı için . toki nin ahşap ev kapılarından. o zaman . 40 tl olur dedi.
ama gerek kalmadı.

X