İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

canım hakkınızda hayırlısı, hakkını istesin bakalım, ama onlar işi prosedürüne uydurmuşlar, resmiyete giderse hak iddia edemeyebilir. inşallah en uygun rakamda anlaşırlar.

yedim canım.
kayınvalidem günü olduğu zamanlarda yapar bu tür şeyler.
çocuklarla bizede gönderir akşam çayla yiyin diye.
marketlerden alma bencede ceviz.
çerezcide daha tazedir.
birde sen kabuksuz iç cevizmi alıyorsun.çok pahalı olur o zaman.
biz ceviz toplanma zamanında alırız kabuklu 10-20 kilo arası kırar kırar kullanırız daha hesaplıya gelir.

isteseler açıktan ödeyebilir ama işverenin insafına kalmış.

evet iç ceviz alıyorum canım
daha önce aktardan aldım.
yarım kilo aldım . ediz çok sever. emir de öyle.
güzeldi.
a 101 den aldığım iğrenççç. bi de para verip alıyoruz . bu da ayrı bir kazıklanma konusu
daha önce de almıştım a101 den ceviz . o da yanı bozuktu tadı. tesaduf öyle oldu diye 2. ye aldım o da aynı.
kabuklu ceviz almadım canım .
ince kabuklusunu bulmak zor.
daha önceleri aldığım oldu kabuklu. onu da kabuğundan ayırmak bazen çok zor oluyor.
kabuğu çok girintili olursa içi çıkmıyor . kabukta kalıyor .

ohhh ne güzel hazır mamalar, iyiymiş senin işin de.
nerden alıyorsunuz öyle toplu cevizi, o da iyiymiş, o böceklenmiyor mu peki canım?

eğer patron art niyetliyse her türlü uydurur kılıfına olsun neyse ki erken kurtulmuş o zaman bu kıymet bilmezlerden canım, Allah çok daha iyi bir iş nasip eder inşallah tez vakitte...

nerden alıyorsunuz öyle toplu cevizi, o da iyiymiş, o böceklenmiyor mu peki canım?
ben de alıyordum fadimem
2 kilo falan aldığın zaman bir tepsiye koyup da balkonda tuttuğun zaman bir şey olmaz.
açıkta duracak bir süre . taze ceviz iyice kuruyacak.
sonra yine evde fırın tepsisinde fırında saklıyordum ben.
eğer patron art niyetliyse her türlü uydurur kılıfına olsun neyse ki erken kurtulmuş o zaman bu kıymet bilmezlerden canım, Allah çok daha iyi bir iş nasip eder inşallah tez vakitte...
amin canım . hayırlısı .

Merhaba herkese,
Ben ingilizce öğretmeniyim ve bu yıl 3. sınıflara giriyorum. Yardımcı olabileceğim bir konu olursa seve seve yardım ederim.

anladım canım, 2 kg. bişey olmaz tabii, 10-20 kg. demişya ben ondan demiştim.

Merhaba herkese,
Ben ingilizce öğretmeniyim ve bu yıl 3. sınıflara giriyorum. Yardımcı olabileceğim bir konu olursa seve seve yardım ederim.
hoşgeldiniz, haftada 1 gün olunca ingilizce dersi çok da ilerlemiyorlar aslında. bir de öğrendiklerini tekrar etmeyince unutyorlar, haftada 2 gün olsa en azından unutma olayı olmazdı. Ama tabii yapacak bişey yok maalesef, evde çalıştırmaktan, tekrar yaptırmaktan başka.

bizim ilçelerde çok olur ceviz bahçeleri.
sonbaharda toplanır cevizler o zaman alıyoruz kabuklu.
balkonda duruyor ve hiçi bişi olmuyor.
eşim kırar ceviz kıracağı ile bir kase buzdolabına koyarız yeriz.
bitince tekrar kırar.

iyiymiş canım, afiyet olsun sizlere.
bak sonunda eşinin yaptığı bir iş bulduk
ceviz kırmada pratik bir yöntem var aslında, bıçak ucuyla ceviz alt kısmında ortasında minik bir delik oluyor, oraya bıçak ucunu sokup etrafına çevirdin mi, ceviz kırılıyor.

Merhaba herkese,
hoş geldiniz .
sizi bulduk hiç soru sormadan olur mu.
mesela bize hangi çalışma kitabını önerirsiniz.

hoş geldiniz .
mesela benim oğlum
yuo are , ı am , she is , they are gibi kalıpları soru sorulduğunda bi türlü becerip bulamıyordu ne söyleyeceğini.
ben bir kağıda
ı am
you are
she - he - it / is
we are
they are
you are
yazarak karşılarına anlamlarını yazdım.
yoksa
are you hungry diye soru gördüğünde
she is diye cümleye başlıyordu.
bunun gibi hangi kalıpları kağıda yazmalıyız.
yatağının başındaki duvara asıyorum ben .
çarpım tablosunu da böyle yapmıştım. yatarken illa gözüne takılıyor .
şimdi çarpım tablosu düellosunda hep birinci.

hoş geldiniz .
Bambu yayınlarının kitaplarını kullanabilirsiniz ama bu yaş grubunun öncelikli amacı ingilizceyi oyun gibi görmesi, ders not sıkıntısına girmemesi gerektiğini düşünüyorum

Bambu yayınlarının kitaplarını kullanabilirsiniz ama bu yaş grubunun öncelikli amacı ingilizceyi oyun gibi görmesi, ders not sıkıntısına girmemesi gerektiğini düşünüyorum
sanıyorum çocukların hiç birinde not sıkıntısı olmuyor. o dersi de oyun gibi görüyorlar . çünkü çok ağır ilerliyorlar.
hep aynı şeyleri işliyorlar. her hafta aynı ödevler geliyor çünkü.
ben de severek öğrensin istiyorum.
telaffuzu da rahat olsun diye ipad imize ingilizce çocuk şarkıları indirdik. çizgi karakterler şarkı söylüyor. altta da ingilizce yazısı oluyor. hem yazılışını hem de telaffuzunu zorlama olmadan bilinç altına işlesin diye bunu düşündüm.
mesela Bingo diye bir şarkı var . 4 yaşındaki oğlum bile söyleyebiliyor. çok eğlenceli tabi.

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr,
dün ödevimiz yoktu, sinemaya gitmişlerdi, ben de test yaptırdım, 1 fen-1 de matematikten.
sonrasında da 1 saat tablet izin verdim. devamında yattı.
akşam pizza yapıcam demiştimya, fırından hamur alıp yapayım dedim, hamuru açıncaya kadar öldüm, tepsiye açıyom açıyom toplanıyo, deli oldum, elimle inceltebildiğim kadar açtım ama pişince kocaman kabarmış, eşim hiç yemedi bile. neyseki kızlar beğendi de yediler, ben de yemiyorumya, ortada kalacaktı yoksa, tadında bişey yokta işte kalın oldu biraz.
bugün akşam hiçbişeyim yok, ne yapsam kızlarr? aslında mercimek köftesi olabilir, çay, kahvaltı tarzı bişey mi yapsam?

günaydın
afiyet olsun .
ve arkadaşım yememiş pizzadan.
sabah o hakkını biraz kullandım mı .yedin mi biraz pizza.
dün akşam açılar ile ilgili test yaptık.
bugün sınav olacaklarmış açılardan
türkçe hayat bilgisi ödev vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…