canım hakkınızda hayırlısı, hakkını istesin bakalım, ama onlar işi prosedürüne uydurmuşlar, resmiyete giderse hak iddia edemeyebilir. inşallah en uygun rakamda anlaşırlar.yani dün iş yerinin finans müdürü ile konuşmuş.
4 bin lira gibi bi miktar çıkarmışlar. söylemiş .yılım dolmuştu geç başlattılar diye. daha fazla olması gerekiyor demiş
kadın tamam bi arayıp öğreneyim demiş . ama patron hayatta vermez bence.
ama diğer türlü daha çok alırım diyor. yıllık izni de 15 gün içeride kaldı. hafta sonu demedi gitti işe . günde 2 -3 kez bile işe gittiği oldu. doğum oldu. hasta hayvan oldu.hiç bunları görmüyor tabi patron. patronların işi görmemek galiba.
yani 2,000 tl zaten 15 günlük yıllık izni yapıyor .
onu da yiyecekler anladığım kadarıyla.
yapacak da bi şey yok .
yedim canım.heee
yedin sen o zaman . tamam arkadaşım.
ceviz aldıydım kendime ama bozuk çıktı.
onları çöpe atmam gerekiyor. a 101 den almıştım. iğrenç . kokuyor yağ yağ . ama bozulmuş bi yağ kokusu.
bi daha almam.
çerezci ya da aktarlardan alacağım ceviz.
isteseler açıktan ödeyebilir ama işverenin insafına kalmış.yani dün iş yerinin finans müdürü ile konuşmuş.
4 bin lira gibi bi miktar çıkarmışlar. söylemiş .yılım dolmuştu geç başlattılar diye. daha fazla olması gerekiyor demiş
ama diğer türlü daha çok alırım diyor. yıllık izni de 15 gün içeride kaldı. hafta sonu demedi gitti işe . günde 2 -3 kez bile işe gittiği oldu. doğum oldu. hasta hayvan oldu.hiç bunları görmüyor tabi patron. patronların işi görmemek galiba.
yapacak da bi şey yok .
evet iç ceviz alıyorum canımyedim canım.
kayınvalidem günü olduğu zamanlarda yapar bu tür şeyler.
çocuklarla bizede gönderir akşam çayla yiyin diye.
marketlerden alma bencede ceviz.
çerezcide daha tazedir.
birde sen kabuksuz iç cevizmi alıyorsun.çok pahalı olur o zaman.
biz ceviz toplanma zamanında alırız kabuklu 10-20 kilo arası kırar kırar kullanırız daha hesaplıya gelir.
öyle yaparlar mı bilmiyorum ama sanmıyorum . iş veren neden yapsın ki demi. işine gelmez.isteseler açıktan ödeyebilir ama işverenin insafına kalmış.
ohhh ne güzel hazır mamalar, iyiymiş senin işin de.yedim canım.
kayınvalidem günü olduğu zamanlarda yapar bu tür şeyler.
çocuklarla bizede gönderir akşam çayla yiyin diye.
marketlerden alma bencede ceviz.
çerezcide daha tazedir.
birde sen kabuksuz iç cevizmi alıyorsun.çok pahalı olur o zaman.
biz ceviz toplanma zamanında alırız kabuklu 10-20 kilo arası kırar kırar kullanırız daha hesaplıya gelir.
yani dün iş yerinin finans müdürü ile konuşmuş.
yapacak da bi şey yok .
ben de alıyordum fadimemohhh ne güzel hazır mamalar, iyiymiş senin işin de.
nerden alıyorsunuz öyle toplu cevizi, o da iyiymiş, o böceklenmiyor mu peki canım?
amin canım . hayırlısı .eğer patron art niyetliyse her türlü uydurur kılıfına olsun neyse ki erken kurtulmuş o zaman bu kıymet bilmezlerden canım, Allah çok daha iyi bir iş nasip eder inşallah tez vakitte...
anladım canım, 2 kg. bişey olmaz tabii, 10-20 kg. demişya ben ondan demiştim.ben de alıyordum fadimem
2 kilo falan aldığın zaman bir tepsiye koyup da balkonda tuttuğun zaman bir şey olmaz.
açıkta duracak bir süre . taze ceviz iyice kuruyacak.
sonra yine evde fırın tepsisinde fırında saklıyordum ben.
amin canım . hayırlısı .
hoşgeldiniz, haftada 1 gün olunca ingilizce dersi çok da ilerlemiyorlar aslında. bir de öğrendiklerini tekrar etmeyince unutyorlar, haftada 2 gün olsa en azından unutma olayı olmazdı. Ama tabii yapacak bişey yok maalesef, evde çalıştırmaktan, tekrar yaptırmaktan başka.Merhaba herkese,
Ben ingilizce öğretmeniyim ve bu yıl 3. sınıflara giriyorum. Yardımcı olabileceğim bir konu olursa seve seve yardım ederim.
evet gönderir sağolsunöyle yaparlar mı bilmiyorum ama sanmıyorum . iş veren neden yapsın ki demi. işine gelmez.
senin kayınvaliden de pek iyiymiş. sana günden mamalar gönderiyormuş.
bizim ilçelerde çok olur ceviz bahçeleri.ohhh ne güzel hazır mamalar, iyiymiş senin işin de.
nerden alıyorsunuz öyle toplu cevizi, o da iyiymiş, o böceklenmiyor mu peki canım?
merhaba..Merhaba herkese,
Ben ingilizce öğretmeniyim ve bu yıl 3. sınıflara giriyorum. Yardımcı olabileceğim bir konu olursa seve seve yardım ederim.
iyiymiş canım, afiyet olsun sizlere.bizim ilçelerde çok olur ceviz bahçeleri.
sonbaharda toplanır cevizler o zaman alıyoruz kabuklu.
balkonda duruyor ve hiçi bişi olmuyor.
eşim kırar ceviz kıracağı ile bir kase buzdolabına koyarız yeriz.
bitince tekrar kırar.
hoş geldiniz .Merhaba herkese,
mesela benim oğlumhoş geldiniz .
sizi bulduk hiç soru sormadan olur mu.
mesela bize hangi çalışma kitabını önerirsiniz.
Bambu yayınlarının kitaplarını kullanabilirsiniz ama bu yaş grubunun öncelikli amacı ingilizceyi oyun gibi görmesi, ders not sıkıntısına girmemesi gerektiğini düşünüyorumhoş geldiniz .
sizi bulduk hiç soru sormadan olur mu.
mesela bize hangi çalışma kitabını önerirsiniz.
sanıyorum çocukların hiç birinde not sıkıntısı olmuyor. o dersi de oyun gibi görüyorlar . çünkü çok ağır ilerliyorlar.Bambu yayınlarının kitaplarını kullanabilirsiniz ama bu yaş grubunun öncelikli amacı ingilizceyi oyun gibi görmesi, ders not sıkıntısına girmemesi gerektiğini düşünüyorum
günaydıngünaydın kızlarrr,
dün ödevimiz yoktu, sinemaya gitmişlerdi, ben de test yaptırdım, 1 fen-1 de matematikten.
sonrasında da 1 saat tablet izin verdim. devamında yattı.
akşam pizza yapıcam demiştimya, fırından hamur alıp yapayım dedim, hamuru açıncaya kadar öldüm, tepsiye açıyom açıyom toplanıyo, deli oldum, elimle inceltebildiğim kadar açtım ama pişince kocaman kabarmış, eşim hiç yemedi bile. neyseki kızlar beğendi de yediler, ben de yemiyorumya, ortada kalacaktı yoksa, tadında bişey yokta işte kalın oldu biraz.
bugün akşam hiçbişeyim yok, ne yapsam kızlarr? aslında mercimek köftesi olabilir, çay, kahvaltı tarzı bişey mi yapsam?