ne güzelllbizimde tam tersi veliler rahatça sınıfa kadar girebiliyor.
geçmiş olsun canım. inşallah önemli bişey değildir.İyi canım nolsun koşturmaca,oğlumda iyi şükür.Haftasonu full gezince işler aksadı sorma neyse bir şekilde hallettik akşam yaptım işte yemekleri.Annem rahatsızlanmış gene babam aradı sabah titremesi varmış çok eşimle ablam hastaneye götürecekler yoldalar şimdi ona canım sıkıldı biraz.Enfeksiyon vardı idrar yollarında onun için ilaç vermişri dr kullandı ama bu ne şimdi anlamadık bakalım gitsinde serum yiyince kendine geliyor.
montunu falan asıveriyorum..ne güzelll
evet ödev konusunda taviz yok diğer işlere karışmıyor nasılsa bari ödev yükünü alsın dimi amaiyi işte babası ilgileniyor..
havalar çok soğudu yağmurla karışık yağıyor burda da.
sağol cnm ,inşallah.Artık günü gününe saati saatine uymuyor çocuk gibi ansızın hastalanıyor.Bugünümüzede şükür napalım .Rabbib bu günlerimizi aratmasın.geçmiş olsun canım. inşallah önemli bişey değildir.
Çok geçmiş olsun canım inşallah ciddi birşey yoktur.İyi canım nolsun koşturmaca,oğlumda iyi şükür.Haftasonu full gezince işler aksadı sorma neyse bir şekilde hallettik akşam yaptım işte yemekleri.Annem rahatsızlanmış gene babam aradı sabah titremesi varmış çok eşimle ablam hastaneye götürecekler yoldalar şimdi ona canım sıkıldı biraz.Enfeksiyon vardı idrar yollarında onun için ilaç vermişri dr kullandı ama bu ne şimdi anlamadık bakalım gitsinde serum yiyince kendine geliyor.
kızlar amma konuşmuşsunuz he.Günaydın kızlar,
Dilekcim çok üzüldüm canım eşinin iş durumuna. Ama inşallah karşınıza daha iyi imkanlarda iş fırsatları çıkar canım.
Fadime başınız sağolsun. Allah rahmet etsin.
Haribu oh ne güzel yemeğini de yapmışsın.Evde yemek olunca hiç iş yokmuş gibi hissediyorum ben.
Zeliş ne iyi yapmışsın oğluşu okula götürmüşsün. Hem oğluşun hem de senin için iyi olmuş.Dün neden izin yaptın ters birşey yoktur inşallah canım.
Bulgarcım çocuklar nasıl? İkinci dönem hepimize hayırlı olsun.
Kızlar birşey soracağım; kaç gündür arıyoruz evde bulamadık kızın 2.dönem matematik kitabını. Taşınırken kaybettik galiba. Milli eğitim dağıttığı için satılmıyor diye tahmin ediyorum, sizin bilginiz var mı, satın alabileceğim bir yer var mıdır acaba?
amin inşallah..sağol cnm ,inşallah.Artık günü gününe saati saatine uymuyor çocuk gibi ansızın hastalanıyor.Bugünümüzede şükür napalım .Rabbib bu günlerimizi aratmasın.
çok şükür iyiyiz canım sizler nasılsınız.Günaydın kızlar,
Dilekcim çok üzüldüm canım eşinin iş durumuna. Ama inşallah karşınıza daha iyi imkanlarda iş fırsatları çıkar canım.
Haribu oh ne güzel yemeğini de yapmışsın.Evde yemek olunca hiç iş yokmuş gibi hissediyorum ben.
Zeliş ne iyi yapmışsın oğluşu okula götürmüşsün. Hem oğluşun hem de senin için iyi olmuş.Dün neden izin yaptın ters birşey yoktur inşallah canım.
Kızlar birşey soracağım; kaç gündür arıyoruz evde bulamadık kızın 2.dönem matematik kitabını. Taşınırken kaybettik galiba. Milli eğitim dağıttığı için satılmıyor diye tahmin ediyorum, sizin bilginiz var mı, satın alabileceğim bir yer var mıdır acaba?
geçmiş olsun canım annene, serum yesin bakalım, inşallah fayda sağlar.İyi canım nolsun koşturmaca,oğlumda iyi şükür.Haftasonu full gezince işler aksadı sorma neyse bir şekilde hallettik akşam yaptım işte yemekleri.Annem rahatsızlanmış gene babam aradı sabah titremesi varmış çok eşimle ablam hastaneye götürecekler yoldalar şimdi ona canım sıkıldı biraz.Enfeksiyon vardı idrar yollarında onun için ilaç vermişri dr kullandı ama bu ne şimdi anlamadık bakalım gitsinde serum yiyince kendine geliyor.
sağol canım, amin.Günaydın kızlar,
ikimiz de tehlikeli sulardayız desene, yiyecek misin peki börek?
ben de bugün heyecanlıyım aslında, az önce kpss kitaplarımı sipariş verdim, Dilekcim sağolsun, tavsiyesiyle.
bizimde tam tersi veliler rahatça sınıfa kadar girebiliyor.
akşam ki ödevimiz üçgenin çevresini hesaplama idi..
sabah öğretmenle konuştum sınıfta yapamamışlar öğrenciler.. eve de ödev verdim dedi.
İyi canım nolsun koşturmaca,oğlumda iyi şükür.Haftasonu full gezince işler aksadı sorma neyse bir şekilde hallettik akşam yaptım işte yemekleri.Annem rahatsızlanmış gene babam aradı sabah titremesi varmış çok eşimle ablam hastaneye götürecekler yoldalar şimdi ona canım sıkıldı biraz.Enfeksiyon vardı idrar yollarında onun için ilaç vermişri dr kullandı ama bu ne şimdi anlamadık bakalım gitsinde serum yiyince kendine geliyor.
senin ayar iyice kaçmış canım,neyse haftaiçi dikkat etmek daha kolay nasılsa öyle yapıcan artık
Günaydın kızlar,
Bulunabilirmi bilmiyorum ama bir arkadaşından alıp ozalitçilerde aynı o kitap haline getirebilirsin renkli fotokopi ve kitap cildi yapacaklarGünaydın kızlar,
canım benim neyimi tebrik ediyon kızz, yedim yedim yine başladığım yerdeyim, böyle nasıl ilerleyeceğim.Ayy tam size mesaj yazıyordum özelden ani bir saha kontrol işi çıktı anca döndüm maşallah ne konuşmuşsunuz :))))
Canım gerçekten tabrik ederim seni umarım hevesin isteğin devam eder amacına ulaşırsın... bu arada aklıma şöyle bir fikir geldi pazartesi günleri ayrı bir kürmü uygulasak canım ya haftasonu yediklerimiz yağa dönüşmeden atarız vücuttan pazar gününden hazırlarız nevaleleri ne dersin ki...
sağol cnm,inşallah.Çok geçmiş olsun canım inşallah ciddi birşey yoktur.
canım benim neyimi tebrik ediyon kızz, yedim yedim yine başladığım yerdeyim, böyle nasıl ilerleyeceğim.
ya kür yaparsak bu sefer de iyice salarız, nasıl olsa kür yapcaz diye. Bilemiyom ki, kaçamak yapmaya başladın mı arkası geliyor arkadaş, en iyisi yapmamak. onu da nasıl yapacağız bilmiyom?
sağol fadimemgeçmiş olsun canım annene, serum yesin bakalım, inşallah fayda sağlar.
sağol canım, amin.
Satın alınabilecek bir yer yoktur ama okulda fazla olabilir, okula sor, eğer yok derlerse, alo 147 var, buraya başvur, çözüm bulurlar mutlaka. geçen dönem benim büyük kıza din kültürü kitabı vermediler, en son buraya başvurduk, oraya başvurunca, okul hemen vermiş kitaplarını. çocuk kaç kere istemiş okulda, sadece onların sınıfa vermemişler.
sizinki farklı bir durum ama yardımcı olurlar.
canım kppss kararın için tebrik etmiş bende tebrik ederim bu arada seni :)canım benim neyimi tebrik ediyon kızz, yedim yedim yine başladığım yerdeyim, böyle nasıl ilerleyeceğim.
ya kür yaparsak bu sefer de iyice salarız, nasıl olsa kür yapcaz diye. Bilemiyom ki, kaçamak yapmaya başladın mı arkası geliyor arkadaş, en iyisi yapmamak. onu da nasıl yapacağız bilmiyom?
sağol canım, bakalım nasip kısmet, bir heves geldiya, inşallah devamı da gelir.ahh şu hafta sonu bizi mahvediyor napsak çalışmaya mı devam etsek 7/24 :)))))))
bu arada KPSS kararı için tebrik ettim şekerim seni :)
ay kızlarrr, durun bir tebrik edilcek bişeyim yok daha, inşallah 2 sene sonra size güzel haberlerimi veririm de, o zaman kutlarsınız benicanım kppss kararın için tebrik etmiş bende tebrik ederim bu arada seni :)