amin canım.günaydın canım . başınız sağ olsun.
Allah yattığı yerde dinlendirsin inşallah.
evet canım durum böyle.
hayırlısı olur inşallah . bekliyoruz .
sağol canım, aminnn.Günaydın cnm,başınız sağolsun.İnşallah dediğin gibi şu 2.dönemide hayırlısıyla çabucak atlatıverelim.
günaydın canım,Günaydın kızlar,akşam türkçe ve hayat bilgisiyle derslere başladık gerçi ben mutfakta yemekle uğreşırken babasıyla yaptı derslerini.Kayınvalidemler bende hala dün umre için eminönüne alışverişe gitmişler akşam eve gittiğimde balık salata yapmışlardı hazırdı yemek bende sonrasında bu akşam için yemeklerimi yaptım.Onlar yorulmuş erkenden uyudu bende 11 de yattım.İstanbulda kar yağıyor ve hava buz gibi sabah otobüs beklerken yüzüm uyuştu resmen.
bu ayın 18 inde umreye gidiyor hayırlısıyla bugünde evlerine dönerler herhalde.Haftaya yine gelecek nasılsa havaalanına eşim bırakır.Bugün için etli kapuska ve ıspanak var cnm.Seninde menüde güzel çok severim ben barbunyayı ve erişteyi.Afiyet olsun..amin canım.
Allah güzel güzel bol paralı-huzurlu bir iş versin de, iyiki çıkartmışlar diyebilesiniz inşallah.
sağol canım, aminnn.
günaydın canım,
dün babası evdeydi, o başındayken yapmış benimki de.
buralarda da soğudu havalar canım.
kayınvalidenler ne zaman gidiyor?
bugün için ne pişirdin?
ben de barbunya-mercimek çorba ve erişte var, akşama yemekler hazır.
güle güle gitsin gelsinler, birgün bize de nasip olur inşallah.bu ayın 18 inde umreye gidiyor hayırlısıyla bugünde evlerine dönerler herhalde.Haftaya yine gelecek nasılsa havaalanına eşim bırakır.Bugün için etli kapuska ve ıspanak var cnm.Seninde menüde güzel çok severim ben barbunyayı ve erişteyi.Afiyet olsun..
günaydın zelişcim,ne güzel olmuş dün sen götürmüşsün çocuklar istiyor arada böyle şeyleri.Geçen dönem bende bir sabah bırakayım dedim dediğin gibi içeri almadılar kapıdan öptüm gönderdim.Sen en azından girmişsin bir şekilde.Bizdede açılar var konu alarak şu an birde çarpmaları iyice ezberlemeGünaydınnn dün işe gelemdim kızlar bugün havalar fena çok soğuk Allahtan çalıştığımız yer sıcak.
Okullar yeniden açıldı dün sabah götürdüm oğlanı okula servise bindirmedim hazır evdeyken ben bırakayım dedim. Okulun girişinde güvenlik dedi ki, "oğlunuz koca delikanlı olmuş artık anneleri almıyoruz okula" dedi. Ay benim kuzu yüzünü bir astı ki bende dedim çalışan bir anneyim istesem de gelemiyorum zaten sürekli... Öyle diyince kadın açtı kapıyı "o zaman diyecek söz yok" dedi. Ayy nasıl kötü oldum o an anlatamam. Bu annelik vicdanı var ya çok acımasız oracıkta ağlamak geldi içimden... Sınıfa kadar gittik pek gelen yoktu zaten birazda kalıp onunla çıktım zaten.
Akşam sadece matematik ödevi vardı öğretmen 2 ders yokmuş zaten. Açı larla ilgili ödevini yaptırdım. Bugün yine iş başındayız. Çook işim var çalışmak için hiç isteğim yok...
Dilek canım eşinin işi için üzüldüm ama belki bu bir dönüm noktası olur çok daha bir iş nasip eder Allahım. Üzme kendini sen çalışıyorsun dediğin gibi, ayrıca onlar çıkardıysa mutlaka tazminat alır iş bulamasa bile epey idare eder sizi..
Fadime canım başın sağ olsun cenazeniz varmış sende yokmuşsun dün.
2 kg yetermi fadimem hiç ben kaç poşet yapıyorum da şu an kalmadı buzlukta yani.dolmalık biberde atarım ben baktım geçen gün 6 tl idi kilosu pazarda yuh dedim ama aldım onuda çok severim çünkü.Benim dolapta bozulduya bu sene buzluktakilerim gitti hep biberim falan vardı oysa sağlık olsun bu sene artık nasipse.barbunyanın kurusunu aldım marketten, o derece canım çekti, düşün yani. seneye ne yapıp edip atacağım buzdolabına 2 kg. da olsa, kışın aranıyor çünkü, buzlukta hiç sebzem yok bu sene.
günaydın zelişcim,ne güzel olmuş dün sen götürmüşsün çocuklar istiyor arada böyle şeyleri.Geçen dönem bende bir sabah bırakayım dedim dediğin gibi içeri almadılar kapıdan öptüm gönderdim.Sen en azından girmişsin bir şekilde.Bizdede açılar var konu alarak şu an birde çarpmaları iyice ezberleme
aferin kız azimli gördüm seni,ben işten eve gidince çok acıkmış oluyorum gözüm dönüyor vallagüle güle gitsin gelsinler, birgün bize de nasip olur inşallah.
tam diyetlik yemekler, afiyet olsun canım. Evet erişteyi ben de seviyorum da, diyette yememek lazım. çorba-barbunya ve salataya talim ederim. çocuklar ve eşim yesin erişteyi
güle güle gitsin gelsinler, birgün bize de nasip olur inşallah.
tam diyetlik yemekler, afiyet olsun canım. Evet erişteyi ben de seviyorum da, diyette yememek lazım. çorba-barbunya ve salataya talim ederim. çocuklar ve eşim yesin erişteyi
canım benim ne güzel olmuş oğluşu götürmüşsün okula. bu sene bizimkiler sabahçı olunca, her sabah biz bırakıyoruz.Günaydınnn dün işe gelemdim kızlar bugün havalar fena çok soğuk Allahtan çalıştığımız yer sıcak.
Okullar yeniden açıldı dün sabah götürdüm oğlanı okula servise bindirmedim hazır evdeyken ben bırakayım dedim. Okulun girişinde güvenlik dedi ki, "oğlunuz koca delikanlı olmuş artık anneleri almıyoruz okula" dedi. Ay benim kuzu yüzünü bir astı ki bende dedim çalışan bir anneyim istesem de gelemiyorum zaten sürekli... Öyle diyince kadın açtı kapıyı "o zaman diyecek söz yok" dedi. Ayy nasıl kötü oldum o an anlatamam. Bu annelik vicdanı var ya çok acımasız oracıkta ağlamak geldi içimden... Sınıfa kadar gittik pek gelen yoktu zaten birazda kalıp onunla çıktım zaten.
Akşam sadece matematik ödevi vardı öğretmen 2 ders yokmuş zaten. Açı larla ilgili ödevini yaptırdım. Bugün yine iş başındayız. Çook işim var çalışmak için hiç isteğim yok...
Dilek canım eşinin işi için üzüldüm ama belki bu bir dönüm noktası olur çok daha bir iş nasip eder Allahım. Üzme kendini sen çalışıyorsun dediğin gibi, ayrıca onlar çıkardıysa mutlaka tazminat alır iş bulamasa bile epey idare eder sizi..
yani hiç olmazsa, en az demek istedim. sen kaç kg. atıyorsun? bizim dolmalık biber sıkıntımız yok canım, burda her daim oluyor, bir de eşim sevmiyor, pek yapmıyorum. 6 tl de yazık gerçekten yaaa.2 kg yetermi fadimem hiç ben kaç poşet yapıyorum da şu an kalmadı buzlukta yani.dolmalık biberde atarım ben baktım geçen gün 6 tl idi kilosu pazarda yuh dedim ama aldım onuda çok severim çünkü.Benim dolapta bozulduya bu sene buzluktakilerim gitti hep biberim falan vardı oysa sağlık olsun bu sene artık nasipse.
sağol canım o azmi sadece haftaiçi yapabiliyorum canım, yine hafta sonu full yediğim için. Akşamları bari dikkat edeyim.aferin kız azimli gördüm seni,ben işten eve gidince çok acıkmış oluyorum gözüm dönüyor valla
ay sorma canım yaa, ben de sendenim.Canım hafta sonu dibine vurdum yine yemeklerin, dün sabah tartıldım kilo aynı demek ki geçen hafta dikkat etmesen kesin alacakmışım göbeğim kocaman oldu pantolonların üstünden resmen simit gibi çıkıyor hem de koca simit...
Cuma akşamı evde pasta vardı yemesen olmaz kendi doğum günüm. Cumartesi sabah kahvaltıya gittik ailece eee orda da yedim yani hem de iyi yedim. Akşamı annemlere gittim yatıya kaldık kadın döktürmüş sağolsun birde üstüne pasta kesildi off offf yani... Dünde eşimle birlikteyim bütün gün dışarda yedik hamur işi ağırlıklı yedik hem de 3 öğün durumum vahim...
canım benim ne güzel olmuş oğluşu götürmüşsün okula. bu sene bizimkiler sabahçı olunca, her sabah biz bırakıyoruz.
neden çalışasın yok kız, daha hafta başı, toparlan bakim, neye canın sıkıldı, anlat derdini.?
yani hiç olmazsa, en az demek istedim. sen kaç kg. atıyorsun? bizim dolmalık biber sıkıntımız yok canım, burda her daim oluyor, bir de eşim sevmiyor, pek yapmıyorum. 6 tl de yazık gerçekten yaaa.
evet kısmet artık yazın ne bulursak atalım.
sağol canım o azmi sadece haftaiçi yapabiliyorum canım, yine hafta sonu full yediğim için. Akşamları bari dikkat edeyim.
ay sorma canım yaa, ben de sendenim.
ohhh maşallah zeliş bayağı iyi götürmüşsün afiyet şeker olsun. artık şu hafta içleri bari dikkat et de yediklerin artıya dönüşmesin canım.
bizde de aksi gibi börek var burda, başka ne var bilmiyom, dünden kalan giden bişey varsa yerim artık.
ikimiz de tehlikeli sulardayız desene, yiyecek misin peki börek?Bizde de börek var bugün su böreği... evet dikkat edeceğim hafta içi. Özel bir nedeni yok canım ya ne bileyim pek içimden gelmiyor çalışmak aslında ne çok işim var... Ama yapacak bişey yok tabi el mahkum çalışacağız...
başınız sağ olsun.Allah rahmet eylesin.herkese günaydınlarr,
dün annemin dayısı vefat etmişti, o yüzden köye gittik, tüm günümüz orda geçti sayılır, işe de gelmedim.
nasılsınız inşallah iyisinizdir kızlarr?
Dilekcim eşin işten çıkarılmış, Allah inşallah çok daha güzel kapılar açar. akşam biraz evden okudum da, görünce çok üzüldüm.
Rabbim şu kış günlerinde kimseyi darda koymasın inşallah.
Okul sezonu da açıldı, bir gayret daha versin Rabbim bizlere de şu 2.dönemi de hayırlısıyla bitirelim inşallah.
iyi işte babası ilgileniyor..Günaydın kızlar,akşam türkçe ve hayat bilgisiyle derslere başladık gerçi ben mutfakta yemekle uğreşırken babasıyla yaptı derslerini.Kayınvalidemler bende hala dün umre için eminönüne alışverişe gitmişler akşam eve gittiğimde balık salata yapmışlardı hazırdı yemek bende sonrasında bu akşam için yemeklerimi yaptım.Onlar yorulmuş erkenden uyudu bende 11 de yattım.İstanbulda kar yağıyor ve hava buz gibi sabah otobüs beklerken yüzüm uyuştu resmen.
sağol canım.başınız sağ olsun.Allah rahmet eylesin.
inşallah hayırlısıyla atlatırız 2. dönemi..
bizimde tam tersi veliler rahatça sınıfa kadar girebiliyor.Günaydınnn dün işe gelemdim kızlar bugün havalar fena çok soğuk Allahtan çalıştığımız yer sıcak.
İyi canım nolsun koşturmaca,oğlumda iyi şükür.Haftasonu full gezince işler aksadı sorma neyse bir şekilde hallettik akşam yaptım işte yemekleri.Annem rahatsızlanmış gene babam aradı sabah titremesi varmış çok eşimle ablam hastaneye götürecekler yoldalar şimdi ona canım sıkıldı biraz.Enfeksiyon vardı idrar yollarında onun için ilaç vermişri dr kullandı ama bu ne şimdi anlamadık bakalım gitsinde serum yiyince kendine geliyor.Güvenlik kadındı ya belki de o yüzden hemen açıverdi kapıyı sağ olsun. Ama bu dönem yapıcam ayda bir defa sabahları bırakıcam okula sonra gelicem işe canım yazık yani bir daha bu zamanlarını bulamayacağız.
Sen nasılsın oğlun nasıl, hafta sonun yoğun geçmiş senin de.
senin ayar iyice kaçmış canım,neyse haftaiçi dikkat etmek daha kolay nasılsa öyle yapıcan artıkCanım hafta sonu dibine vurdum yine yemeklerin, dün sabah tartıldım kilo aynı demek ki geçen hafta dikkat etmesen kesin alacakmışım göbeğim kocaman oldu pantolonların üstünden resmen simit gibi çıkıyor hem de koca simit...
Cuma akşamı evde pasta vardı yemesen olmaz kendi doğum günüm. Cumartesi sabah kahvaltıya gittik ailece eee orda da yedim yani hem de iyi yedim. Akşamı annemlere gittim yatıya kaldık kadın döktürmüş sağolsun birde üstüne pasta kesildi off offf yani... Dünde eşimle birlikteyim bütün gün dışarda yedik hamur işi ağırlıklı yedik hem de 3 öğün durumum vahim...