İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

hayırlı olsun canımcım yeni dönemimiz..
ediz bir günlük mü geldi anaokuluna yoksa süreklimi.
veciha teyzeniz karşı komşunmuydu..

hayırlı olsun canımcım yeni dönemimiz..
ediz bir günlük mü geldi anaokuluna yoksa süreklimi.
veciha teyzeniz karşı komşunmuydu..
hayırlı olsun dönemimiz canım.
ediz inşallah devam edecek . haziranda okullar kapanana kadar fatmacım.
emir de doğum yapan bakıcıma gitmek istedi.
hani 2 aylık kızı var ya. sakin olan. yavaş olan kadın
eve bakacak kimseyi almak istemedim .
eve gelen yan gelip yatıyor be fatmacım.
ben eve gidip iş yapıyorum biliyorsun.
sabah kahvaltı hazırla. öğlen yemeklerini hazır et . yoruldum canım.
şimdi ediz kreşte kahvaltı öğlen yemeği ve ikindi kahvaltısı yiyordu geçen yıl. aynı yere getirdim. çok ağladı sabah ama alışacak canım . bakıcı ile tavuk gibi akşama kadar oturuyor . doğru değil yani. evde ben olsam yaptırırdım bi aktivite bi oyun bi şey. tv açıp bırakıyorlar abisi okula gittikten sonra.
emir e dedim ki sen de yarım gün üst komşuyla kalır mısın.
hayır dedi. hani üst komsum en son bakıcı teyzemiz . sinirli olan. ben veciha teyzeye giderim daha iyi . o kızmıyor hiç olmazsa dedi.
aradım veciha teyzemizi. tamam dedi sağ olsun.
2 aylık oldu kızı.
ikizleri zaten şimdi 8. sınıfta. onlar 7 de evden çıkıyor. ben emir i 07.20 de ona bırakıyorum.
okula kendisi gidebilir dedim.
onun evi okula çok daha yakın zaten.
öğlen yemek yiycek onda.
ben de öğlenleri yemek yapmak zorunda kalmayacağım. eve gidince evi toparlamak zorunda kalmayacağım. böyle iyi oldu.
kaynanam gitti. dün akşam yolcu ettik. çok mutsuzdu.
acıdım ama benim de moralim bozuk 2 gündür. ilgilenemedim onunla. soğukluk devam etti. arada ısındık. ama düzelmedi aramız.
cumartesi ablamlara yemeğe gittik . davet etmişti.
pazar akçakoca ya gittik. deniz kenarında gezdik. yemek yedik döndük.

ediz ağlar ama alışır eninde sonunda..anlar zaten ev ve kreş arasındaki farkı.
emir de yavrum benim ya veciha teyze kızmıyor demiş içim cız etti.
artık üst komşun bakmayacak dimi.. tepkisi ne oldu.
kayınvalidenin soğukluğuna da bir anlam veremedim..kendi bilir..
hafta sonu da iyi geçmiş eğlenmişsiniz..
bende cumartesi teyzeme gittim.
annen,yengem,diğer teyzem ve kuzenler vardı. çok iyiydi hep birlikte..
pazar günüde perdelerimi yıkadım,cam sildim, evi süpürdüm sildim..
tuzlu kurabiye yaptım margarinsiz olandan.. kayınvalidemden aldım tarifi güzel oldu.

şimdilik herşey yoluna girmiş görünüyor dilekcim,inşallah böyle devam etsin.Haftasonu da iyi geçmiş kaynananıda takma kafana hak etti ortada birşey yokken yok yere gerginlik çıkartmamayı öğrensin.Hangi filme gittiniz bakem?bizde cumartesi mucizeye gittik çok hoşuma gitti duygusaldı mertle ağladık bol bol :)

kızlar slm tekrar,bu haftasonu komle gezdim sadece yatmaya eve geldik desem doğrudur.Cumadan sildim süpürdüm malum.Cumartesi kahvaltıdan sonra çıktık maalesef hava çok soğuk olduğu için avm yaptık yemek yedik ordan çıktık sinema yaptık ordan çıktık kuzenime çaya gittik.12 de eve geldik.Pazarda yine kuzenimde kahvaltıdaydık cümbür cemaat kahvaltı diye gittik gece 10 da döndük.Yemek falanda yapamadım bu haftasonu.Anneme ıspanakla lahana aldırmıştım pazardan dün gelince yıkadım ıspanaklarım pişmeye hazır bu akşam gidince artık yemeklerimi yapıcam.
Dün kahvaltı sonrası kızlar oturduk pc başına ama uygun bilet bulamadık pegasustan olanlarda koltuk sayısı azdı ama azmettik promasyonlu uçacağız neresi olursa artık

canım üst komşumu ediz in kreşini ve vecihayı aradıktan sonra aradım
ediz kreşe başlayacak.
emir de veciha teyzeme gitme istiyorum dedi dedim.
çok üzüldü tabi.
tüh ya. kötü kadın . gaddar kadın gibi oldum ben şimdi dedi.
ben de yok öyle düşünme . ben seni tanıyorum. çocuk işte . onun tercihi bu oldu dedim.
onu da küstürmek istemedim açıkcası.
sonuçta ben neyin ne olduğunu biliyorum

ediz de ağlar ve alışır diye düşünüyorum ben de.
onun için en güzel ortam orası . öğretmeni de çok iyi . çalışan kadınlar da çok iyi. geçen yıl 3 -4 ay kadar göndermiştim oraya.

Günaydın hepinize,okullar açıldı dertler başladı değilmi?
Dilek bak senin için ne buldum

http://goo.gl/YZQc0n
baktım canım teşekkür ederim.
bunlar arasında bi çoğu midemi bulandırır.
ama domates suyuna limon sıkmak ve içmek ile dondurma yemek çok cazip geldi.
teşekkürler tekrar canımcım
biz dram istemedik. mahsun filmlerinde dramsız olmaz.
o yüzden bana masal anlatma ya gittik. çok güldük canım. çok beğendik.
canım sizi gördüm zaten. yine topluca eğlenmişsiniz. çatlatçaan bizi. aldınız mı bileti şimdi anlamadım.
ıspanak yemeğin de tamam.
ben de sebze pişiririm artık.
1 hafta ankarada . 1 hafta kaynanamlarla . doğru düzgün canımın istediğini yiyemedim. hepsi güzel yemekler yaptı ama ben yiyemiyorum zaten biliyorsunuz

2 gündür keyfim yok kızlar. moral açısından .
2 gün önce eşimi işten çıkardılar.
sebep de , yeni gelen işletme sorumlusu kendi tanıdığı veterineri getircekmiş çiftliğe.

yok canım almadık daha biletleri 10 şubatta açılıyormuş pegasusun indirimleri yarın tekrar bakıcaz,öncekiler dolmuş eylülde bile olan uçuşlar düşün artık

sebep de , yeni gelen işletme sorumlusu kendi tanıdığı veterineri getircekmiş çiftliğe.
ay canım ya çok üzüldüm,nasıl yapıyorlar böyle bir şeyi hiç aklım almıyor.Nasıl bir vicdana sahipler.Üzülme sen dilekcim Allah bir kapıyı kaparsa diğerini açar cnm.Hamilelerin duasıda kabul olur biliyosun.İnşallah daha iyi bir iş kapısı bulur kendine.

canım ya. inşallah Allah dualarımızı kabul etsin.
ilk cumartesi akşamı geldi . bana söyledi kapıdan girince . annemlere söyleme dedi.
tamam dedim . onlardan sakladım. ama çok üzüldüm. kocama da acıdım . bir süre ağladım.
karnıma ağrılar girince dedim dilek . yeter bu kadar üzülmek. sen çalışıyorsun . bir süre sen idare edersin bu evi.
Allah dermansız dert vermesin. o şekilde teselli ettim kendimi.
ama o gece kocam uyuyamadı hiç.

canım benim hayırlısı olsun..
nasıl bir vicdansızlıktır bu yıllardır anlamadım gitti.
her yerde oluyor demek müdür değişince eski kadroyu değiştirmek.
Allah daha iyi kapılar açar inşallah..

canım benim hayırlısı olsun..
nasıl bir vicdansızlıktır bu yıllardır anlamadım gitti.
her yerde oluyor demek müdür değişince eski kadroyu değiştirmek.
Allah daha iyi kapılar açar inşallah..
amin canım . inşallah.

canım benim kendini çok üzme dilekcim yaramaz sana ,tabiki üzme demekle olmadığını biliyorum ama sen şu anda iki canlısın.Bak gör tez vakitte düzelecek herşey dediğim gibi hamilelerin duası kabul olur.Dediğin gibi çok şükür sen çalışıyorsun bir süre idare edersiniz evlilikte bu aşamalar hep var ama Allah bir yerde kolaylığını veriyor.

evet canım . çok şükür. Allah başka dert vermesin tabi.

herkese günaydınlarr,
dün annemin dayısı vefat etmişti, o yüzden köye gittik, tüm günümüz orda geçti sayılır, işe de gelmedim.
nasılsınız inşallah iyisinizdir kızlarr?
Dilekcim eşin işten çıkarılmış, Allah inşallah çok daha güzel kapılar açar. akşam biraz evden okudum da, görünce çok üzüldüm.
Rabbim şu kış günlerinde kimseyi darda koymasın inşallah.
Okul sezonu da açıldı, bir gayret daha versin Rabbim bizlere de şu 2.dönemi de hayırlısıyla bitirelim inşallah.

günaydın canım . başınız sağ olsun.
Allah yattığı yerde dinlendirsin inşallah.
evet canım durum böyle.
hayırlısı olur inşallah . bekliyoruz .

Günaydın cnm,başınız sağolsun.İnşallah dediğin gibi şu 2.dönemide hayırlısıyla çabucak atlatıverelim.

Günaydın kızlar,akşam türkçe ve hayat bilgisiyle derslere başladık gerçi ben mutfakta yemekle uğreşırken babasıyla yaptı derslerini.Kayınvalidemler bende hala dün umre için eminönüne alışverişe gitmişler akşam eve gittiğimde balık salata yapmışlardı hazırdı yemek bende sonrasında bu akşam için yemeklerimi yaptım.Onlar yorulmuş erkenden uyudu bende 11 de yattım.İstanbulda kar yağıyor ve hava buz gibi sabah otobüs beklerken yüzüm uyuştu resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…