İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Ayy tam size mesaj yazıyordum özelden ani bir saha kontrol işi çıktı anca döndüm maşallah ne konuşmuşsunuz :))))

Canım gerçekten tabrik ederim seni umarım hevesin isteğin devam eder amacına ulaşırsın... bu arada aklıma şöyle bir fikir geldi pazartesi günleri ayrı bir kürmü uygulasak canım ya haftasonu yediklerimiz yağa dönüşmeden atarız vücuttan pazar gününden hazırlarız nevaleleri ne dersin ki...

aslında bir taraftan iyi ama öyle olması rahat rahat girip çıkıyorsun da burada riskli bu durumlar kimin girip çıktığını kontrol altında tutmaları iyi aslında...

bizim öğretmende açıları anlatmış evde çalışın demiş...

Canım geçmiş olsun anneciğine inşallah kötü bir durum değildir. Eşin yıllık izin mi alıyor ki canım işten,

ahh ahh kaçtı ayar filan kalmadı...

Yazıcam canım neden gelmediğimi az önce yazıyordum bitemedi iş çıkınca kaldı. Bu arada kitap işini okula sor canım ellerinde mutlaka yedek oluyor... Paralı satılmadığı için başka yerde bulman zor. Birde özel okula giden tanıdık varsa oradan da parayla alabilirsin çünkü devlet özel okullara ücretli veriyor kitapları onlar da fazla olabilir.
sağol cnm,eşim yıllık izin almıyor zaten ofise bağlıda çalışmıyor çok devamlı projelerini kontrolde o. o nedenlede sıkıntı olmuyor bize.

sağol canım, bakalım nasip kısmet, bir heves geldiya, inşallah devamı da gelir.
kız haftasonu 2 gün olunca öyle oluyordur, ben de öyle bir durum yok ki, gıcık olurum hem haftasonu da mı çalışsak lafına, çünkü onu bizim patronlar der, evde vakit geçiremiyorlarmış da bir pazar günü, onu siz bir de bize sorun değil, su gibi geçip gidiyor.:KK62::KK62::KK62:gıcıklar işte ne olcak.:KK53:

hahaaa patron olunca demekki evde zaman geçmiyor :)))))

Kızlar teşekkür ederim fikirleriniz için. Öğretmene bir sorayım olmazsa Haribu'nun fikri çok güzel, öyle yaptırırım.

ay kızlarrr, durun bir tebrik edilcek bişeyim yok daha, inşallah 2 sene sonra size güzel haberlerimi veririm de, o zaman kutlarsınız beni:KK19::KK19::KK19::KK68::KK68::KK68:
verirsin sen verirsin o haberi biz önceden tebrik ettik 2 sene sonra bidaha tebrik edriz merak etme :)

ay kızlarrr, durun bir tebrik edilcek bişeyim yok daha, inşallah 2 sene sonra size güzel haberlerimi veririm de, o zaman kutlarsınız beni:KK19::KK19::KK19::KK68::KK68::KK68:

Fadime benim de Temmuz ayında yeterlilik sınavlarım var. Ben nisan gibi kursa başlayacağım yoksa bu tempoda kesinlikle yapamam. Sen de kurs işini bir araştır istersen. Azmettikten sonra yapılmayacak şey yok biliyorsun. Hem sen bana göre işyerinde de daha rahatsın, daha rahat ders çalışırsın. Biraz işte biraz evde bakabilirsen derslere süper plur bence.

Fadime benim de Temmuz ayında yeterlilik sınavlarım var. Ben nisan gibi kursa başlayacağım yoksa bu tempoda kesinlikle yapamam. Sen de kurs işini bir araştır istersen. Azmettikten sonra yapılmayacak şey yok biliyorsun. Hem sen bana göre işyerinde de daha rahatsın, daha rahat ders çalışırsın. Biraz işte biraz evde bakabilirsen derslere süper plur bence.
canım Allah yardımcın olsun.
dersane olayını düşünmüyorum, çünkü ona ayıracak vaktim yok, pek tavsiye eden de yok zaten. ben kendim daha rahat çalışırım, evet işte rahatım ama millete çaktırmamam lazım o sıkıntı var, 1 arkadaşla yanyana masalarımız, bakalım artık bişeyler ayarlayacağım.
ben sabahları özellikle çalışmayı planlıyorum, 5 gibi kalkacağım mesela, 6 ya kadar 1 saat rahat çalışırım. akşam da erken yatarım, zaten çocuklar 9,-9,30 gibi yatıyor. öyle düşündüm, Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

dersane olayını düşünmüyorum, çünkü ona ayıracak vaktim yok, pek tavsiye eden de yok zaten. ben kendim daha rahat çalışırım, evet işte rahatım ama millete çaktırmamam lazım o sıkıntı var, 1 arkadaşla yanyana masalarımız, bakalım artık bişeyler ayarlayacağım.
ben sabahları özellikle çalışmayı planlıyorum, 5 gibi kalkacağım mesela, 6 ya kadar 1 saat rahat çalışırım. akşam da erken yatarım, zaten çocuklar 9,-9,30 gibi yatıyor. öyle düşündüm, Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

azmin elinden hiç bir şey kurtulmamış canım inşalla başaracaksın...

Sen planlamışsın zaten kafanda çok güzel inşallah böyle azimle devam edersin.
Kız fadime zayıflayıp KPSS yi de kazandın mı senin koca bi noluyo böyle falan olur mu:))

aferin süpersin yemeyecekmisin hiç börek
yemeyeceğim canım, kesin kararlıyım.

azmin elinden hiç bir şey kurtulmamış canım inşalla başaracaksın...
inşallah canım.

Sen planlamışsın zaten kafanda çok güzel inşallah böyle azimle devam edersin.
Kız fadime zayıflayıp KPSS yi de kazandın mı senin koca bi noluyo böyle falan olur mu:))
inşallah canım.
ay Allah mı söyletiyo kız, olsun olsun, o da sevinir herhalde, en azından 1 kişinin garanti işi olmalı ailede. Özel sektöre kaldın mı, adamın iliğini kurutuyorlar. Baksana aylardır gidiyo-geliyo, lafta ocak sonu çıkacaktı, şubatı yarıladık, aralık-ocak-bu ay da doldu mu tam 3 ay olacak, kuruş getirmedi eve.:KK12::KK12::KK12:

inşallah canım.

inşallah canım.
ay Allah mı söyletiyo kız, olsun olsun, o da sevinir herhalde, en azından 1 kişinin garanti işi olmalı ailede. Özel sektöre kaldın mı, adamın iliğini kurutuyorlar. Baksana aylardır gidiyo-geliyo, lafta ocak sonu çıkacaktı, şubatı yarıladık, aralık-ocak-bu ay da doldu mu tam 3 ay olacak, kuruş getirmedi eve.:KK12::KK12::KK12:

ahhh canım ya allah yardımcın olsun senin de tek başına ne kadar zor yetişmek Allahtan ev kendinizin, iki çocukla zor zamanlar geçiriyorsuınuz umarım en kısa zamanda eşinin iş durumları da netlik kazanır.

ahhh canım ya allah yardımcın olsun senin de tek başına ne kadar zor yetişmek Allahtan ev kendinizin, iki çocukla zor zamanlar geçiriyorsuınuz umarım en kısa zamanda eşinin iş durumları da netlik kazanır.
ah canım benim, sağolasın inşallah hayırlı işler, hayırlı kapılar açsın Allahım.

inşallah canım.

inşallah canım.
Canım Allah sana güç kuvvet versin. İnşallah eşlerimize de hayırlı bir iş ve bol kazanç.

günaydın kızlarrr,
nerlerdesiniz, kimsecikler gelmedi mi işe?
dün akşam açılarla ilgili kitaptan yapılacakları yaptı. Fenden de 10 kere okuyun demiş, hangi konudalar bilmiyorum onu okudu.
10 sayfa kadar da kitap okudu.
bugün için karnabahar haşladım geldim, gidince kızartacağım, mercimek çorbam var bir de yeter bugünlük. yarına da nohut düşünüyorum. haşlanmış nohutum var.

X