- 17 Mart 2011
- 2.656
- 1.200
sağol cnm,eşim yıllık izin almıyor zaten ofise bağlıda çalışmıyor çok devamlı projelerini kontrolde o. o nedenlede sıkıntı olmuyor bize.Ayy tam size mesaj yazıyordum özelden ani bir saha kontrol işi çıktı anca döndüm maşallah ne konuşmuşsunuz :))))
Canım gerçekten tabrik ederim seni umarım hevesin isteğin devam eder amacına ulaşırsın... bu arada aklıma şöyle bir fikir geldi pazartesi günleri ayrı bir kürmü uygulasak canım ya haftasonu yediklerimiz yağa dönüşmeden atarız vücuttan pazar gününden hazırlarız nevaleleri ne dersin ki...
aslında bir taraftan iyi ama öyle olması rahat rahat girip çıkıyorsun da burada riskli bu durumlar kimin girip çıktığını kontrol altında tutmaları iyi aslında...
bizim öğretmende açıları anlatmış evde çalışın demiş...
Canım geçmiş olsun anneciğine inşallah kötü bir durum değildir. Eşin yıllık izin mi alıyor ki canım işten,
ahh ahh kaçtı ayar filan kalmadı...
Yazıcam canım neden gelmediğimi az önce yazıyordum bitemedi iş çıkınca kaldı. Bu arada kitap işini okula sor canım ellerinde mutlaka yedek oluyor... Paralı satılmadığı için başka yerde bulman zor. Birde özel okula giden tanıdık varsa oradan da parayla alabilirsin çünkü devlet özel okullara ücretli veriyor kitapları onlar da fazla olabilir.